Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 03, 18:01)
Hey Super_mergina kur dingai  wub.gif tikiuosi ir toliau sekmingai laikaisi ir neteks cia man vienai buti  biggrin.gif  siandien man jau savaite ir tiesa pasakius net nejauciu ,kad dietos laikaus o ir pinigeliai kai nera visokiausia "ko nors skanaus"  labai susitaupo  drinks_cheers.gif  o savaites rezultas  2,8 kg  mirksiukas.gif

as cia, sugriztu po valgumo dienu (nuo rytojaus ) 4u.gif nes siandien buvau kavineje tai ten vel nesamones valgiua, plius lengvas alkocholis... rolleyes.gif
bet nuo ryt as vel jungiuos smile.gif kiek jau isviso dienu laikaisi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika biggrin.gif siandiena man jau 8 diena m be jokiu nuklydimu kolkas thumbup.gif wub.gif o rezultatas -3 kg ir jauciu jau laisvejancius rubus
Atsakyti
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 04, 18:43)
Sveika  biggrin.gif  siandiena man jau 8 diena m be jokiu nuklydimu kolkas  thumbup.gif  wub.gif  o rezultatas -3 kg ir jauciu jau laisvejancius rubus

oho kokia tu greituole biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
o tu vel is naujo pradesi nuo 1-osios dienos smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 04, 21:28)
o tu vel is naujo pradesi nuo 1-osios dienos  smile.gif ?

na taip bus galima skaiciuoti is naujo dienas rolleyes.gif
Atsakyti
pedutes kaip laikaisi?smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Puikiai biggrin.gif treciadieni baigias mano 1 etapas thumbup.gif o tau kaip sekas?
Atsakyti
Sveikos, gal kas laikosi, ketina ar laikėsi šios dietos ir gali man patarti? Žadu nuo ryt pradėt pirmą etapą. Išstudijavau knygą, ten rašo,kad pirmam etape negalima visų pieno produktų.. Tai išeina,kad nei varškės, kefyro ir natūralaus jogurto negalima? Skaičiau šią temą,tai mačiau,kad vartojote šiuos produktus g.gif Logiškai mąstant, tai juk varškė - baltymai unsure.gif Aš pusryčiam valgydavau arba košes, arba varškę, jei varškės negalima, tai mano fantazija greit baigsis lotuliukas.gif Nuo kiaušinių kūdakuot pradėsiu,nes daugiau nematau ką galėčiau valgyt pusryčiam( Nuo daržovių nepasisotinu,o mėsa ir žuvis pietum g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Truputigyva @ 2010 02 11, 17:21)
Sveikos, gal kas laikosi, ketina ar laikėsi šios dietos ir gali man patarti? Žadu nuo ryt pradėt pirmą etapą. Išstudijavau knygą, ten rašo,kad pirmam etape negalima visų pieno produktų.. Tai išeina,kad nei varškės, kefyro ir natūralaus jogurto negalima? Skaičiau šią temą,tai mačiau,kad vartojote šiuos produktus g.gif Logiškai mąstant, tai juk varškė - baltymai unsure.gif Aš pusryčiam valgydavau arba košes, arba varškę, jei varškės negalima, tai mano fantazija greit baigsis lotuliukas.gif Nuo kiaušinių kūdakuot pradėsiu,nes daugiau nematau ką galėčiau valgyt pusryčiam( Nuo daržovių nepasisotinu,o mėsa ir žuvis pietum g.gif )

as liesa varske valgau, ir pasukas liesas geriu smile.gif tai baltymu saltinis wink.gif
zuvi galima ivairiais budais pasigaminti, isragauk visokias smile.gif mesa taip pat. kiausinius virtus valgau, keptus su pievagrybiais, pievagrybiu sriuba verdu, na cia nuo fantazijos irgi daug kas priklauso kaip pasigaminsi smile.gif darykis ivairias darzoviu salotas smile.gif
Papildyta:
pedutes, o kiek nukrito kg? bigsmile.gif
man tai kaip cia pasakius, klumpu ir vel keliuosi 4u.gif 4kg pradzioje kaip pameciau, o daugiau ne... bet cia tiek suklupimi kalti... blush2.gif
Atsakyti
pedutes, o kiek nukrito kg? bigsmile.gif
man tai kaip cia pasakius, klumpu ir vel keliuosi 4u.gif 4kg pradzioje kaip pameciau, o daugiau ne... bet cia tiek suklupimi kalti... blush2.gif
Atsakyti
3 kg nukrito biggrin.gif nes ir as 2 dienas suklupus buvau biggrin.gif bet ant drabuziu tikrai jaucias blink.gif o Truputigyva biggrin.gif as asmeniskai naudoju visus raugintus pieno produktus : kefyra , pasukas , varske liesa , grudreta varske ,surio lazdeles, liusus surius biggrin.gif ir kabute kartais pienu uzsibaltinu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 13, 01:21)
3  kg nukrito  biggrin.gif  o Truputigyva  biggrin.gif  as asmeniskai naudoju visus raugintus pieno produktus : kefyra

Sveikinimai su geru rezultatu 4u.gif Dėkui,vartosiu ir aš,nes be jų riesta man būtų blush2.gif Vakar neišėjo pradėt,nes buvau netikėtai pakviesta į gimtadienį, tai alkoholio teko blush2.gif na o šiandien viskas gražiai,tik minusas,kad girą gėriau(buvau mieste ir beprotiškai troškino,o kad ant dietos esu,visai pamiršau lotuliukas.gif ) bet anokia čia nuodėmė, ne bandelių prisikirtau mirksiukas.gif o šiaip,viskas liuks, patinka,žiūrėsim ar taip pat patiks po savaitės ar dviejų lotuliukas.gif
Atsakyti