Sveikos
kur prapuolet?
as rytoj vel 1 etapa pradedu
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 17, 23:15)
Jėėė,kaip smagu,kad kažkas į kompaniją
kiek jau pametei ?
man tai sunkiausia pirmosios 2 dienos , rodos dar kazko noretum
o veliau tai tikrai viskas ciki
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 18, 21:33)
kiek jau pametei ?
man tai sunkiausia pirmosios 2 dienos , rodos dar kazko noretum
o veliau tai tikrai viskas ciki 
Žinok nepasakysiu kiek pamečiau,nes nesisvėriau nei pradžioje, nei dabar
Su persivalgymais tai ir as turiu problema
ir vien kuo man padeda baltymines dietos ,kad galiu save kontroliuoti
jau ,kad tai neperaugtu i rimta problema , tad gydausi PP
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 19, 20:19)
Su persivalgymais tai ir as turiu problema
ir vien kuo man padeda baltymines dietos ,kad galiu save kontroliuoti
jau ,kad tai neperaugtu i rimta problema , tad gydausi PP 
o mano persivalgymai, deje,pažengę..bet esu beprotiškai laiminga, kad turbūt per metus pirmą kartą tiek ilgai nepersivalgiau... Jaučiu, tai veikia:) kaip sekasi gi Tau? aš šiandien nusidėjau
Pėdutėss, kur Tu?
Gaila,kad tema šiuo metu neaktyvi, nes tikrai, ši dieta,ne dieta,o gyvenimo būdas, idealiausias žmonėm,turintiems persivalgymo priepuolius, nes kiek visko bandžiau, bet tik su dažnu valgymu ir šios dietos principu jaučiu, kad galiu tą persivalgymą pati valdyt..Pirmam etape esu, aišku, buvo visko, 11 dieną persivalgiau riešutais,tiesiog eilinį kartą malšinau emocijas maistu,ko pasekoje vien riešutų suvartojau vien apie 800 kcal, o kur kitas maistas
bet nepalyginsi to persivalgymo,kai persivalgydavau bulkom ir pan
ryt paskutinė diena pirmo etapo. Apimtis jaučiu,kad sumažėjo, bet nesisvėriau prieš,tai sunku komentuot, bet manau 3-4 kylus netekau, bet..valgau 5 kartus per dieną, normaliai,sočiai,skaniai ir nepasakyčiau,kad liesai, nes į troškinius pamėgau dėt avokadą, mocarelos sūrį ir panašiai.. Nors per tas savaites nesuvalgiau neigiamo produkto, bet jaučiuos,kaip jokios dietos nesilaikyčiau..Prieš pradėdama netikėjau,kad nebenorėsiu košių su sviestu,duonos, bulkos su uogiene ar džiovintų vaisių - mirdavau dėl viso šito, bet dabar tikrai nesinori..šiandien kepiau koldūnus ,jau mao valgis, prieš kurį niekada nesu atsilaikiusi, o dabar net nesinorėjo paragaut...Svorio galėjo ir daugiau nukrist, bet kad aš kaip ir minėjau,valgau daug..o ir dažnai riešutų padauginu ( čia mano silpnybė, kur galvoju atsisakyt riešutų iš viso , nes retai kada apsiriboju ties 15 ar 30,kaip leidžiama knygoje). Kadangi svoris mano didelis, tai būsiu tame etape ilgiau,nes nejaučiu jokių nepatogumų.. žadu pradėt lankyt aerobiką, nes reikia imtos priemonių,vien mitybos nepakaks čia.. tai būtų smagu,kad kas nors irgi prisijungtų/sugrįžtų čia:) Reiktų ir porcijas mažint stipriai, tada svoris irgi kristų labiau,bet kai namie visada esu ( laisvas laikas dabar), tai sunku nieko neveikiant nevalgyt
Auuu
stai ir as
sirguliavau tai nebuvo kada sedėt prie pc. Valgiau nedaug , bet daug vaisiu , sulciu ,kad greiciau pasveikciau ir vis vien 2 kg numeciau
o nuo snd vel Pietu papludimys
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 02 28, 13:35)
Sveika sugrįžus
Na man vienu momentu buvo usnku su riesutais tai nustojau isvis juos pirkt
o bandei avinzirnius ? Nerealiai skanus dalykas
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 03 01, 21:01)
Na man vienu momentu buvo usnku su riesutais tai nustojau isvis juos pirkt
o bandei avinzirnius ? Nerealiai skanus dalykas 
Reiks ir man rišt su jais,nes po biški ne moku
Sveikos
Nusprendziau ir as prie jusu prisijungt, nes jau labai gresmingai vasara arteja ir teks keleta sluoksniu drabuzeliu nusimest
kazkada, pries kokios ketverius metus, jau laikiaus sitos dietos, tiesa, tik 3 savaites, bet rezultatai super buvo
aisku, dabar jau ataugo viskas, tai ir vel susiimt laikas atejo
issistudijavau knyga is naujo, ir nuo rytojaus grieztai pradedu. Va, paskelbiau viesai, nebebus kaip issisukt
Nusprendziau ir as prie jusu prisijungt, nes jau labai gresmingai vasara arteja ir teks keleta sluoksniu drabuzeliu nusimest