Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

kaip supratau dieta is tryju etapu,paskutinio etapo maitinipo principas turi likti visam gyvenimui,manau kad jei is tikro taip maitintis tai kg nesugryz,nes netgi daktarai pataria norint islikti graziai reikia atsisakyti saldumynu cukraus miltu g.gif .Bet jei po dietos vel kimsi viska kas papuola tai ka as zinau turbut sugryz visi kg ir dar daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 11 19, 10:10)
labas mergaites 4u.gif
pasiskaiciau kazkiek info apie sia diena ir norejau jusu paklausti kaip jus maitinates? atsikeliat is ryto ir susigalvojat kokius produktus valgysit ar turit valgiarasti?  blush2.gif
noreciau pabandyti maitintis pagal sia dieta ir mazdauk aisku ko negalima valgyt,bet galvojimas kokius patiekualus reiks susigalvoti trims kartams per diena varo i nevilti doh.gif

aš nemastau schmoll.gif - pusryčiams kiaušiniai įvairiausiomis variacijomis lotuliukas.gif pietums - mėsa, vakarienei kaip kada užplaukia.... 4u.gif

QUOTE(solo @ 2007 11 20, 11:37)
na, panos, kokie rezultatai visgi? po dietos ir grįžus prie savo mitybos įpročių, ar nesugrįžo kg?

nu kokie kokie, va savaitgalį ištempiau be griekų thumbup.gif
kaip jau rašiau, per vasarą rudens - pradžia kol nutrūkus buvau +1kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 11 20, 20:02)
aš nemastau schmoll.gif  - pusryčiams kiaušiniai įvairiausiomis variacijomis lotuliukas.gif pietums - mėsa, vakarienei kaip kada užplaukia.... 4u.gif
nu kokie kokie, va savaitgalį ištempiau be griekų thumbup.gif
kaip jau rašiau, per vasarą rudens - pradžia kol nutrūkus buvau +1kg 4u.gif

o kiek numetei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 11 21, 08:55)
o kiek numetei ax.gif

pavasarį - 11kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 11 21, 09:27)
pavasarį - 11kg 4u.gif

neblogas rezultatas - jei visą pavasarį laikeis, tai išeina, kad per mėnėsį apie 3,5 kg thumbup.gif

Čia jums radau straipniuką, gal ką nors rasit naudingo ar įkvepiančio rolleyes.gif Pati dietos nesilaikau, man ji atrodo tokia, kad sunkiai atsisakysiu angliavandenių... tik va nesutinku su tuo, kad makaronai yra blogieji angliavandeniai... g.gif
P. paplūdimio dieta
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 11 21, 11:36)
neblogas rezultatas - jei visą pavasarį laikeis, tai išeina, kad per mėnėsį apie 3,5 kg  thumbup.gif

irnesakyk.gif kai labai didelis vir6svoris, o tada pagal KMI jau buvo nutukimas, tai greiciau krenta, o kuo arciau normos esi tuo sunkaiu 4u.gif
Atsakyti
o man tai taip keistai,ketvirta diena jau bet svori sumazejusi svarstykles rodo tik is ryto,o vakare vel mazdauk tiek pat na keliais gr tik maziau,kazi kodel taip g.gif
nusipirkau knyga arthur agatston pietu papludimio dieta ax.gif bet dar neperskaiciau blush2.gif
lauma neblogas rezultatas,man tiek reiktu numest ir dar daugiau nes mano ugis 160cm o svoris 73kg verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 11 22, 11:42)
lauma neblogas rezultatas,man tiek reiktu numest ir dar daugiau nes mano ugis 160cm o svoris 73kg verysad.gif

negaliu tavęs paguosti, nes šiai dienai mūsų toks pat ūgis ir svoris, tai įsivaizduok kaip aš atrodžiau po gimdymo iki to kai pavasarį numečiau 11 doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Startuoju kiekviena pirmadieni ir kaip savaitgalis....taip as essen.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2007 11 22, 15:01)
Sveikutes,

Startuoju kiekviena pirmadieni ir kaip savaitgalis....taip as essen.gif  vacation4.gif

lotuliukas.gif dar viena tokia pati bigsmile.gif
nors aš atrodo pasitaisiau, praeita savaitgalį atsilaikiau , o šį dirbsiu tai....nebus kadu griešyt
ryt buvo proga palėkt į Kauną seminaran ir pagriešyt ale mažoji susirgo 4u.gif ir pastatė mama vieton lotuliukas.gif
Atsakyti
nu zinokit man tai net mintis nekyla kad reikia kokios duonos bulviu ar makaronu(kuriuos beje dievinu) bet vat kas liecia vaisius......tai suvalgau po obuoli ar puse nes turiu ju dauk ir gaila jei suges blush2.gif ir siaip as negaliu visai visai be vaisiu.Tik obuoliuka..... biggrin.gif o siaip penkta diena be "grieku" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 11 23, 14:02)
nu zinokit man tai net mintis nekyla kad reikia kokios duonos bulviu ar makaronu(kuriuos beje dievinu) bet vat kas liecia vaisius......tai suvalgau po obuoli ar puse nes turiu ju dauk ir gaila jei suges blush2.gif ir siaip as negaliu visai visai be vaisiu.Tik obuoliuka..... biggrin.gif o siaip penkta diena be "grieku" ax.gif

Kas obuoliukais grisyja, o kas saldainiukais blush2.gif
Atsakyti