Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

Lauma friends.gif
as ir buvau prisicirskejus nuo gruodzio pirmos, bet visokiu problemu buvo atsirade tai dar nusikele, o cia ir sventes ant nosies, o po ju tai jau kibsim i darbus drinks_cheers.gif
ane RuBy mirksiukas.gif
Atsakyti
SU NAUJAIS METAIS 4u.gif
linkiu šįmet viusoms pasiekti norima rezultatą

tai kadu startuojam g.gif
aš tai po 3-jų karalių (savaitgalis Druskininkuose suplanuotes - negi dabar "sėsti ant dietos") g.gif

ko tai man šis puslapis pažaliavo blink.gif (bet tik dietose), jums jis irgi žalias g.gif , ar man čia po švenčių halionikai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 02 sausio 2008 - 09:40
Sveikos,
Siandien visa diena ieskau informacijos, kokios butu galima laikytis dietos, nes, kai pagaliau isdrisau ryte uzlipti ant svarstykliu, vos infarkto negavau blink.gif blush2.gif Kazkaip, man atrodo si dieta man yra tinkamiausia. Tad as startuoju jau nuo siandien dienos (kol upas nedingo) doh.gif Gal kas nors laiketes sios dietos? kokie rezultatai?
Pries 6 m. as kazkokios panasios dietos laikiausi, rezultatai buvo puikus thumbup.gif , numeciau apie 8 kg per men. Bet dabar niekaip negaliu atgaminti, kokia tiksliai tada buvo dieta. Ai, nesvarbu irnesakyk.gif Svarbiausia, kad kg tirptu biggrin.gif Taigi istoju i jusu kluba mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, visas su Naujais meteliais, tikiuosi ziurkyte bus mums palankesne nei kiaulyte, savaja islydejau taip gerai pamaitinusi lotuliukas.gif

Planuoju startuoti si savaitgali rolleyes.gif

Lauma, labai baltai pavydziu tau savaitgalio blush2.gif ... taip noriu i Druskininku sanatorija, bet kaip toli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 01 02, 18:34)
Sveikutes, visas su Naujais meteliais, tikiuosi ziurkyte bus mums palankesne nei kiaulyte, savaja islydejau taip gerai pamaitinusi  lotuliukas.gif

Planuoju startuoti si savaitgali  rolleyes.gif

Lauma, labai baltai pavydziu tau savaitgalio  blush2.gif ... taip noriu i Druskininku sanatorija, bet kaip toli  doh.gif

Oj laukėm laukėm ir sulaukėm thumbup.gif

p.s. aš šiandien startavau....
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2008 01 04, 21:52)
Oj laukėm laukėm ir sulaukėm  thumbup.gif 

p.s. aš šiandien startavau....

siandien prisipirkau cukiniju, jogurto Joy, tuno savose sultyse, jautienos ... ir dar dar . kad tik nenumirciau is bado biggrin.gif biggrin.gif ... o jei rimtai tai mane siutina kai baigiasi fantazija ka pagaminti ... plius laikysimes dviese - su vyru doh.gif man dar sunkiau bus.
Atsakyti
Sveikos,as irgi nuo siandien pradejau laikytis sios dietos ar priimsit?
Atsakyti
Labutis,
Kaip sekasi kas laikosi ?

Becauseof , prasom prasom, kuo daugiau tuo smagiau ...

Sakau gal pasidalinam ataskaitom kas ka valge g.gif ... gal lengviau taip bus sugalvoti rytdienos valgiarasti rolleyes.gif

Pirma diena:
Pusryciai - kiausiniene dvieju kiausiniu su dviem gabaliukais Jautienos 2%
Pietus - Iceberg salotos su gelt.paprika, agurku alyv.aliejus ir kepta menke be aliej + pialiukas sriubos (kopustai, zirneliai saldyti, vandenukas su Magi vist. sultiniu truputi)
Vakariene - liesa varske 200gr. su cinamonu ir Joy jogurtu paskiesta.

Daug skysciu ir jokio cukraus.

Nuodeme - Dziugo surio gabaliukas blush2.gif

Turejom sveciu , vaisinau karstom bandelem sluoksniuotos teslos su grybais, o mes atsilaikem thumbup.gif ... aisku jokio alkoholio ir nei saldumynu tongue.gif

Antra diena:
Pusryciai - Icberg sal. + paprika gelt. + agurkas; kava.
Pietus - kepta krutinele alyv.al. - agurkas, paprika; sriubytes pialas nuo vakar.
Vakariene - galvoju ...

Nuodeme - vakarykste maza bandele su grybais blush2.gif

Labai laukiu kitos tokios ataskaitos is JUSU brangiosios bigsmile.gif

LAUMA ... RuBy ...Becauseof ...
Atsakyti
Sveika,cia mano atskaita

Pusryciai:
Kiausiniene su darzovem
Pietus:
Darzoviu sriuba
Vistienos krutinele kepta orkaitej,darzoves.
Vakariene:
Jogurtas,truputis varskes,arbata (kazkaip valgyt nesinorejo).

Daug,daug vandens.
Suvalgiau mazyti gabaleli juodojo sokolado. blush2.gif

Atsakyti
Mano vakarienes nebus, nes Dziugas virtuveje gulejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 01 06, 17:14)
LAUMA ... RuBy ...Becauseof ...

ką čia beatsiskaitėnėt apie savaitgalio "dietą" Druskininkuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 01 06, 20:21)
ką čia beatsiskaitėnėt apie savaitgalio "dietą" Druskininkuose lotuliukas.gif

sis tai taip, bet ateinancios dienos ax.gif ir tu seniau esi rasiusi ka valgei ir t.t. kaip valgiarasti, bet senoje temoje ... issieskojau jos jau nebera ... buk draugas rasyk ir dabar ka valgei ir kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti