Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

QUOTE(wahaha @ 2007 06 11, 10:02)
O koks tavo ūgis? Mano tai svajonė būtų sverti 54-53kg  rolleyes.gif

O šiaip tai iš tikro nėra jokios prasmės taip dažnai svertis, patariama kas savaitę ar net kas dvi. Nes besisverdamos kasdien ar keliskart į dieną nesužinosit kiek tiksliai svorio numetėt, kadangi priklausomai nuo aplinkos, skysčių organizme ar net slėgio, svoris gali svyruoti 2-3kg.

Zinau, kad gali svoris svyruoti, siaip net nezinau kodel uzlipau. smile.gif

Na mano ugis 167. As noriu sverti kaip pernai vasara 50-51 wub.gif
Atsakyti
oi kokis jūsų svaiginančios svajonės...nors ne svajonės, realybė tai...
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2007 06 10, 20:52)
sveikutes, paisveriau as sestadieni ryte,  verysad.gif nei vieno kg po tos savaites nenukrito, pirmaja sav numeciau 2.5, o dabar stop, na si savaitgali salykiukai gamtoje, tai truputi vel prisigriesyjau, bet kyla klausimas, kodel po tos sav nei vienas kg nenukrito, valgau grieztai tik ka galima, gal porcijos dideles, labai daug valgau darzoviu, kas antra vakara pak varskes liesos, kiausiai, surio lazdeles, riesutukai, bet viskas grieztai pagal norma, tiesa su tuliku nekaip blush2.gif na, bandysiu toliau sedeti pirmame etape verysad.gif siaip nieko sunkaus, visai patinka, tik kad tirptu tie kilogramiukai, tai isvis butu super thumbup.gif

Sveika,
jei parasytum savo dienos valgiarasti, gal galetume patarti ar ka parekomenduoti, o del tuoleto tai neturetu but bedos jei daug darzoviu valgai ir nepiktnaudziauji riesutais (o joguto ar valgai? ir ar isgeri viena centrum tipo vitamina?)
Atsakyti
Sveikutės...
niu laikausi sažiningai...ir rezultatai yra šiokie tokie... ax.gif
dar pradėjau lankyti masažus, tai ir tai manau duoda teigiamų rezultatų...masažistė pastebėjo net, kad pilvukas pagražėjo... blush2.gif
niu smagu žodžiu man labai...tai norėjau su jumis kartu pasidžiaugt...
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2007 06 13, 11:47)
niu smagu žodžiu man labai...tai norėjau su jumis kartu pasidžiaugt...

dziaugiuosi uz tave 4u.gif
as tai savaitgali baisiai prigriesijau, net pati nesuprantu, kazkokia manija buvo uzejus, tai ataugau 2 kg, na ka, nuo vakar vel stojau i vezes. Tik jau nuo antro etapo rolleyes.gif
Atsakyti
Kazin antram etape galima valgyti dziovintus vaisius?
Atsakyti
QUOTE(wahaha @ 2007 06 13, 13:17)
Kazin antram etape galima valgyti dziovintus vaisius?

Taip taip taip.
Dziaugiuos kad nors ir nusidejai truputi sekmingai grizti i doros kelia saves nekankindama - man atrasis tarpsnis labai patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*greta* @ 2007 06 13, 13:31)
Taip taip taip.
Dziaugiuos kad nors ir nusidejai truputi sekmingai grizti i doros kelia saves nekankindama - man atrasis tarpsnis labai patinka wink.gif

O man treciasis lotuliukas.gif

Nors jame dar ir nebuvau hihihi.gif
Papildyta:
Prigriesinau siandien prisivalgiau saldainiu ir aviziniu sausainiu... blush2.gif
Ech ta mano valia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris908 @ 2007 06 13, 14:28)
O man treciasis lotuliukas.gif 
Nors jame dar ir nebuvau hihihi.gif
Papildyta:
Prigriesinau siandien prisivalgiau saldainiu ir aviziniu sausainiu... blush2.gif
Ech ta mano valia...  doh.gif

baik tu, Kris nervuotis - visiskai supratama tavo situacija, va po visko busi ramesne ir pagalvosi apie dieta.

man penk. darbo gynimas - jau nervai irgi ima streikuot. o jei apsiginsiu tai draugai zadejo be baliaus nepaleist, taip kad toks gyvenimas visko buna visko pasitaiko... jau minejau kad dabar man svarbiausia nepriaugt, o numest spesiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*greta* @ 2007 06 13, 13:31)
Taip taip taip.

Man ir antrasis patinka, apiep irmaji kol kas nenoriu ne galvot, nes lb pasiilgau vaisiu ir uogu, o dbr kaip tik braskes cool.gif

O tie dziovinti vaisiai kartais ne su cukrum buna? Nes bananai tai tikrai su cukrum, nors ju ir siaip privengiu, bet kazin kaip su kitais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wahaha @ 2007 06 13, 15:16)
Man ir antrasis patinka, apiep irmaji kol kas nenoriu ne galvot, nes lb pasiilgau vaisiu ir uogu, o dbr kaip tik braskes  cool.gif

O tie dziovinti vaisiai kartais ne su cukrum buna? Nes bananai tai tikrai su cukrum, nors ju ir siaip privengiu, bet kazin kaip su kitais?  g.gif

Oi,ne jei tu kalbi apie tuos bananu traskucius tai jie be cukraus, bet bananai ir taip labai saldus ir deja, ju galima tik 1 per diena II etape(ir ne dziovinta). Na nezianu, seip tai dziovinti vaisiai visada saldesni, nes vadenukas is ju jau isgaraves tad lieka pati esme.
Atsakyti
QUOTE(*greta* @ 2007 06 13, 16:33)
Oi,ne jei tu kalbi apie tuos bananu traskucius tai jie be cukraus, bet bananai ir taip labai saldus ir deja, ju galima tik 1 per diena II etape(ir ne dziovinta). Na nezianu, seip tai dziovinti vaisiai visada saldesni, nes vadenukas is ju jau isgaraves tad lieka pati esme.

Na tik norejau suzinot ar jie papildomai nesaldomi. O tie bananai dziovinti - traskuciai, tai tikrai saldinti, buvo prirasyta sudetis kazkada norfoj - tai ir medaus, ir cukraus deta..
Papildyta:
As cia sugalvojau kokiom razinom ar kitasi dziovintais vaisiais dribsnius pasiskanint, nes nusipirkau tokius, kuriu sudety nera cukraus, beje labai sunkiai radau smile.gif

Jauciu ir varske ar jogurta neprosal pasiskanint g.gif smile.gif
Atsakyti