Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

na sia savaite filolinu, prisilaikau, bet netaip grieztai, nes svenciau savo tortadieni blush2.gif na o praeita sav ka as valgiau g.gif sunku prisiminti, bet tikrai nieko nevalgiau kas yra draudziama. siandien mano meniu: ryte 2 kiausiniai ir pomidoras, arbata, per pietus vaziuodama masinoj sugriauziau dziovinta varskes suri, riebumas 20 proc, bet nedidelis gabaliukas, grizus namo vinas filiukas silkes ir 1 pomidoras, na ir dabar puse pak varskes su kakava ir saldikliu, vakare pries miega kefyro isgersiu, ir ligtai viskas. siai dienai tiek, siandien darzoviu mazoka, nes esu labai pavargusi blush2.gif
Atsakyti
Man tai ir nelabai iseidavo daug darzoviu suvalgyt..

Siandien labai skaniai file pasikepiau su saldytom darzovem, o vietoj padazo naudojau pamidoru sultis biggrin.gif
Atsakyti
aš atradau labai skanu varianta...na man tai labai patinka toks jokšeliukas...vienas agurkas, vienas pomidoras, krapu ir viska su grūdėta varške užpilu...tai niam niam gaunasi...
vakar išgėriau taure raudono vyno ir pora gabaliuku arbūzo...nu sugriešijau, bet čia vietoje vakarienės, taio kaloriju atžvilgiu kaip ir tas ant to išeina...svoris krenta... thumbup.gif
Atsakyti
Na kiek skaiciau sudeti ant razinu pakeliu, tai niekur cukraus neparasyta
Atsakyti
pacios razinos turi cukraus, juk vynuogese labai daug gliukozes. mano siandieninis meniu: kiausiniai 2 kepti ir 0.5 pomidoro, arbata, per pietus saltibarsciai valgykliniai be bulviu, pavakariai vistos krutinele virta ant garu darzoviu bliudas doh.gif kefyro stikline, na dar 15 anakardziu riesutuku, vakarienei bus puse pak varskes su kakava ir kegleviciaus 50 gr doh.gif cia vis tortadienio liekanos, bet uztai varau su dviraciu prie juros, tai visas kalorijas pakeliui pamesiu blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
malonu susitikti naujoj temoj wub.gif

Kris908, ka reiškia tavo skaičiai??? g.gif
šiap tai jie mano tabelio numeris lotuliukas.gif

kaip aš pavargau kaime doh.gif , nu nerealiai doh.gif , visa diena tik iš paskos dukros bėgiojau, bet nežiūrint to pana vistiek sugebėjo nusirist nuo cementinių laiptų
kažkaip kaimas tuoj manęs nebežavės schmoll.gif : visa diena su vaikais (sūnus tai amžinai pas draugus prapuolęs), MB Vilniuje, anyta per sena kad kokia rimtesnė pagalba būtų, ramybės valandėlė tik kaip panelė dieną miega , o naktimis ir toliau festivaliai
beviešėdamos išsidaiginom pilna krūnimių komplektą 4u.gif
svorio nukrito tik 0,5kg per sav 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 06 17, 07:46)
sveikos 4u.gif
malonu susitikti naujoj temoj  wub.gif

Kris908, ka reiškia tavo skaičiai??? g.gif
šiap tai jie mano tabelio numeris lotuliukas.gif

kaip aš pavargau kaime doh.gif , nu nerealiai doh.gif , visa diena tik iš paskos dukros bėgiojau, bet nežiūrint to pana vistiek sugebėjo nusirist nuo cementinių laiptų
kažkaip kaimas tuoj manęs nebežavės schmoll.gif : visa diena su  vaikais (sūnus tai amžinai pas draugus prapuolęs), MB Vilniuje, anyta per sena kad kokia rimtesnė pagalba būtų, ramybės valandėlė tik kaip panelė dieną miega , o naktimis ir toliau festivaliai
beviešėdamos išsidaiginom pilna krūnimių komplektą 4u.gif
svorio nukrito tik 0,5kg per sav 4u.gif

Sveika,
skaiciai tai buves kambarys bendrabutyje kai gyvenau studijuodama. Kazkaip tada pasto dezute ir vietiniame ciate taip vadinausi,o cia kai pameginau kelis vardus ur buvo uzimti tai ir prisiminiau sena nika. smile.gif Tokia ir paslaptis skaiciu mirksiukas.gif
Sveikinu kad ir su nedideliu minusiuku, svarbu minusas. drinks_cheers.gif
As tai kadangi svorio daug mesti nezadu, tai dabar jau i antra etapa nuejau,tik savaite pirmam isbuvus, nors pries mmm pagriesyjau su saldainiais tai matyt jau net antram etapui nebetinku. smile.gif Na bet dabar jau stengiuosi saldumo nebevalgyti. wub.gif
Na as kai vaiku neturiu, tai dar nezinau, bet isivaizduoju, kad sunku. g.gif Nu bet metai ar du to vargo, o paskui jau tik dziaugsmas bus... mirksiukas.gif
Atsakyti
laba,
nu geras, vos radau mūsų temą
kur visos g.gif , nutrūkot nuo dietos???
man tai sunkiai lėtai bet po truputį užtikrintai krenta.
blogiausia kad balius ant baliaus, ryt kelionė kur vėl bus nukrypimai nuo dietos, tik stengius kad jie butų kuo mažesni blush2.gif
Atsakyti
Laikomės laikomės smile.gif Tik kai antroj fazėj, tai nelabai jaučiuosi, kad pietų pakrantės dietoj būčiau biggrin.gif
Didžiausias mano priešas - savaitgaliai, visai nutrūkstu nuo vadelių, o šiokiom dienom padeda sportas laikytis, vis palaiko ryžtą biggrin.gif

Beje dar niekad taip lėtai svoris nekrito, labai man jis sunkiai, bet ir mažiau šokinėja po apsivalgymų, gal biskį organizmas susireguliavo g.gif Gal dėl sporto čia taip g.gif
Atsakyti
ech...man matyt nuo pirmadienio reiks prisijungt blush2.gif ale perskaičiau senąją temą, pasirodo prieš metus irgi žadėjau laikytis, bet va blush2.gif laukiu iš knygu klubo kad knyga atsiustų, bet iki tol manau pasilaikysiu su jūsų pagalba ax.gif nes dabar kaip tik gera proga bus - nuo pirmadienio MB į sanatoriją išvažiuoja, man laikytis I etapą bus lengviau, labai tikiuosi jūsų palaikymo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 12, 13:48)
labai tikiuosi jūsų palaikymo  rolleyes.gif

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Truputį apmirus temelė, man atrodo todėl, kad merginos valgo pasislėpę ir negali jokiais rezultatais pasigirt biggrin.gif Bent jau aš blush2.gif

Na dabar esu antram etape, viskas būtų gerai, jei ne savaitgaliai - nutrūkstu nuo vadžių.. ax.gif Tai taip ir nelabai tų rezultatų yra ax.gif
Atsakyti
man tai savaitgaliais irgi bus mirtis tarakonams....visos dietos velniop per juos išeina, tai ir tikiuosi, kad vyro neturėdama atsilaikysiu blush2.gif
Atsakyti