na sia savaite filolinu, prisilaikau, bet netaip grieztai, nes svenciau savo tortadieni
na o praeita sav ka as valgiau
sunku prisiminti, bet tikrai nieko nevalgiau kas yra draudziama. siandien mano meniu: ryte 2 kiausiniai ir pomidoras, arbata, per pietus vaziuodama masinoj sugriauziau dziovinta varskes suri, riebumas 20 proc, bet nedidelis gabaliukas, grizus namo vinas filiukas silkes ir 1 pomidoras, na ir dabar puse pak varskes su kakava ir saldikliu, vakare pries miega kefyro isgersiu, ir ligtai viskas. siai dienai tiek, siandien darzoviu mazoka, nes esu labai pavargusi
aš atradau labai skanu varianta...na man tai labai patinka toks jokšeliukas...vienas agurkas, vienas pomidoras, krapu ir viska su grūdėta varške užpilu...tai niam niam gaunasi...
vakar išgėriau taure raudono vyno ir pora gabaliuku arbūzo...nu sugriešijau, bet čia vietoje vakarienės, taio kaloriju atžvilgiu kaip ir tas ant to išeina...svoris krenta...
vakar išgėriau taure raudono vyno ir pora gabaliuku arbūzo...nu sugriešijau, bet čia vietoje vakarienės, taio kaloriju atžvilgiu kaip ir tas ant to išeina...svoris krenta...
pacios razinos turi cukraus, juk vynuogese labai daug gliukozes. mano siandieninis meniu: kiausiniai 2 kepti ir 0.5 pomidoro, arbata, per pietus saltibarsciai valgykliniai be bulviu, pavakariai vistos krutinele virta ant garu darzoviu bliudas
kefyro stikline, na dar 15 anakardziu riesutuku, vakarienei bus puse pak varskes su kakava ir kegleviciaus 50 gr
cia vis tortadienio liekanos, bet uztai varau su dviraciu prie juros, tai visas kalorijas pakeliui pamesiu
sveikos
malonu susitikti naujoj temoj
Kris908, ka reiškia tavo skaičiai???
šiap tai jie mano tabelio numeris
kaip aš pavargau kaime
, nu nerealiai
, visa diena tik iš paskos dukros bėgiojau, bet nežiūrint to pana vistiek sugebėjo nusirist nuo cementinių laiptų
kažkaip kaimas tuoj manęs nebežavės
: visa diena su vaikais (sūnus tai amžinai pas draugus prapuolęs), MB Vilniuje, anyta per sena kad kokia rimtesnė pagalba būtų, ramybės valandėlė tik kaip panelė dieną miega , o naktimis ir toliau festivaliai
beviešėdamos išsidaiginom pilna krūnimių komplektą
svorio nukrito tik 0,5kg per sav
kaip aš pavargau kaime
QUOTE(lauma @ 2007 06 17, 07:46)
sveikos
kaip aš pavargau kaime
, nu nerealiai
, visa diena tik iš paskos dukros bėgiojau, bet nežiūrint to pana vistiek sugebėjo nusirist nuo cementinių laiptų
: visa diena su vaikais (sūnus tai amžinai pas draugus prapuolęs), MB Vilniuje, anyta per sena kad kokia rimtesnė pagalba būtų, ramybės valandėlė tik kaip panelė dieną miega , o naktimis ir toliau festivaliai
kaip aš pavargau kaime
Sveika,
skaiciai tai buves kambarys bendrabutyje kai gyvenau studijuodama. Kazkaip tada pasto dezute ir vietiniame ciate taip vadinausi,o cia kai pameginau kelis vardus ur buvo uzimti tai ir prisiminiau sena nika.
Sveikinu kad ir su nedideliu minusiuku, svarbu minusas.
As tai kadangi svorio daug mesti nezadu, tai dabar jau i antra etapa nuejau,tik savaite pirmam isbuvus, nors pries mmm pagriesyjau su saldainiais tai matyt jau net antram etapui nebetinku.
Na as kai vaiku neturiu, tai dar nezinau, bet isivaizduoju, kad sunku.
laba,
nu geras, vos radau mūsų temą
kur visos
, nutrūkot nuo dietos???
man tai sunkiai lėtai bet po truputį užtikrintai krenta.
blogiausia kad balius ant baliaus, ryt kelionė kur vėl bus nukrypimai nuo dietos, tik stengius kad jie butų kuo mažesni
nu geras, vos radau mūsų temą
kur visos
man tai sunkiai lėtai bet po truputį užtikrintai krenta.
blogiausia kad balius ant baliaus, ryt kelionė kur vėl bus nukrypimai nuo dietos, tik stengius kad jie butų kuo mažesni
Laikomės laikomės
Tik kai antroj fazėj, tai nelabai jaučiuosi, kad pietų pakrantės dietoj būčiau
Didžiausias mano priešas - savaitgaliai, visai nutrūkstu nuo vadelių, o šiokiom dienom padeda sportas laikytis, vis palaiko ryžtą
Beje dar niekad taip lėtai svoris nekrito, labai man jis sunkiai, bet ir mažiau šokinėja po apsivalgymų, gal biskį organizmas susireguliavo
Gal dėl sporto čia taip
Didžiausias mano priešas - savaitgaliai, visai nutrūkstu nuo vadelių, o šiokiom dienom padeda sportas laikytis, vis palaiko ryžtą
Beje dar niekad taip lėtai svoris nekrito, labai man jis sunkiai, bet ir mažiau šokinėja po apsivalgymų, gal biskį organizmas susireguliavo
ech...man matyt nuo pirmadienio reiks prisijungt
ale perskaičiau senąją temą, pasirodo prieš metus irgi žadėjau laikytis, bet va
laukiu iš knygu klubo kad knyga atsiustų, bet iki tol manau pasilaikysiu su jūsų pagalba
nes dabar kaip tik gera proga bus - nuo pirmadienio MB į sanatoriją išvažiuoja, man laikytis I etapą bus lengviau, labai tikiuosi jūsų palaikymo
QUOTE(ermute @ 2007 07 12, 13:48)
Sveika prisijungusi
Truputį apmirus temelė, man atrodo todėl, kad merginos valgo pasislėpę ir negali jokiais rezultatais pasigirt
Na dabar esu antram etape, viskas būtų gerai, jei ne savaitgaliai - nutrūkstu nuo vadžių..
man tai savaitgaliais irgi bus mirtis tarakonams....visos dietos velniop per juos išeina, tai ir tikiuosi, kad vyro neturėdama atsilaikysiu