Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

QUOTE(Alien @ 2008 03 05, 10:28)

QUOTE(kas cia @ 2008 03 06, 12:22)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Na, ash ir mano draugas nusprendem laikytis sios dietos po velyku, nes vasara papludimy norim atrodyt "lediniai". Tik vakar kai paskaiciau kas galima valgyt o kas ne, suskaudo galva, nes neisivaizduoju kaip reikes prigalvoti tiek daug patiekalu tas dvi badmiriavimo savaites:) gal kuri nors, kuri laikesi sios dietos galetu pasufleruoti kokiu receptu?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rojaus_paukste @ 2008 03 13, 10:45)
Sveikos mergaites,

Na, ash ir mano draugas nusprendem laikytis sios dietos po velyku, nes vasara papludimy norim atrodyt "lediniai". Tik vakar kai paskaiciau kas galima valgyt o kas ne, suskaudo galva, nes neisivaizduoju kaip reikes prigalvoti tiek daug patiekalu tas dvi badmiriavimo savaites:) gal kuri nors, kuri laikesi sios dietos galetu pasufleruoti kokiu receptu?

smile.gif

Sveika,

Prizadu, kad nebadmiriausite smile.gif

Knyga turi? jei taip, tai ten galybe receptu.
Atsakyti
QUOTE(rojaus_paukste @ 2008 03 13, 09:45)
Sveikos mergaites,

smile.gif

a čia kas per nauja teminologija g.gif ,

čia ne bado dieta
pirmame pusl mūsų temos yra daug info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 03 14, 11:54)
a čia kas per nauja teminologija g.gif ,

čia ne bado dieta
pirmame pusl mūsų temos yra daug info  4u.gif

Gal jiems tik kelis kg umesti reikia g.gif

As tuos savo kelis vis metu ir metu... numetu ir vel apsiryju saldumynu doh.gif
Atsakyti
as siandien startavau su 56.1 svoriu....tai pazesiu kaip bus noriu 50 kg.
Atsakyti
Sveikos, ruosiusi ir as prisijungti prie sios dietos, bet man ji tokia paprasta pasirode, sunkiausia bulviu bus atsisakyti, o visa kita galima laisvai smile.gif Bet pirmiausia reikia priversti save jos laikytis doh.gif o cia jau kitas reikalas, kas su manim nuo pirmadienio balandzio 7 d noretu pradeti, vienai visai neidomu verysad.gif norisi komandos, pirmadienio ryta atsikelus ant svakstykliu surasom savo sorius i foruma ir parasom rezultata kita savaite, nu nu drinks_cheers.gif kas i kompanija
Atsakyti
pradek nuo einamos dienos, pvz nuo rytojaus...,man sunkiausia be saldaus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimute: 01 balandžio 2008 - 16:49
Galima ir nuo rytojaus, o kaip su produktais biggrin.gif , reikia ruostis, apsipirkti, nu visi mes mokam issisukt ax.gif net geda blush2.gif
Ir laukiu gal iki sekmadienio atsiras kompanjone drinks_cheers.gif
Atsakyti
As mielai prisijungciau nuo kitos savaites sitos dietos laikytis thumbup.gif Tik viena problema matau - ka reikes per pietus valgyti? Juk pas mus kavinese dazniausiai mesa su bulvem ar ryziais patiekia, dar dziuveseliuose apvolioja..o lekste darzoviu sriubytes pakankamai energijos tikrai nesuteiks.. reikes ka nors sugalvoti smile.gif
Atsakyti
Dziugu, kad suradau kompanjone biggrin.gif , as tai i kavines is vis neinu valgyti, visad valgau darbe, nes po kaviniu maisto ilgai skrandis piksta ant manes blink.gif . Tai tada pradedame nuo pirmadienio, surasysim savo svorius ir ziuresim kaip seksis mirksiukas.gif Reikia siek tiek daugiau valios nei yra ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
smagu kad pavasariui rimtai atvykus naujų veidų atsirado thumbup.gif

aš pradėjau nuo vakar : jau visi baliai su galimais nukrypimais baigės ax.gif
doh.gif dar naujo garderobo insinorėjau, o kabinoje kai pamatai "gelbėjimosi ratą" tai noras pirkti atšoka blush2.gif

kavinėse nevalgau, darban nešuosi savo pasigamintą, o jei tenka valgyti tai : prašau kad vietoj ryžių bulviu geriau daržovių padaugintų o jei to nedaro, kad tiesiog jų neįdėtų ir renkuosi mėsa (o dažnaiu tai žuvį) kad butų be jokių apvoliojimų ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 03 balandžio 2008 - 17:07