Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

Teisingai thumbup.gif , reikia i darba nestis savo gaminta maista, nors zinai kas ji dare ir kaip dare. O jei dar darbe mikrobangine bigsmile.gif pilnos kelnes laimes. Pas mus nera, virsininkui siuliau nupirkti, lyg ir sutiko, bet jau puse metu praejo, o as jos dar nematau, siaubas doh.gif .

O del garnyro, tai as neesu ryziu megeja ar pan. kruopu, galetu ju ir nebuti as neprazusiu, man patinka valgyti su darzovemis smile.gif , bet pagrindine darzove yra bulve lotuliukas.gif . Todel sia savaite pratinu organizma prie artejancios dietos ir bulviu jis gauna kur kas maziau, nei pries savaite. smile.gif
Atsakyti
Nu va ryte pasisveriau, mano svarstykles rodo 68 kg doh.gif , nors pas kitus kai sveriuosiu visada daugiau parodo, gal drabuziai g.gif reikia juk ant kz suversti visas kaltes blush2.gif . Tai va prisigaminau maisto, ryte suvalgiau kiausinukus tik tomato sultys sunkiai skverbiasi i vidu, neiprates skandris is vis rytais valgyti, o cia dar tomato sulciu isgerti reikia. Nu niekis uztat dabar jau pora valandu praejo o as vis dar soti jauciuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indey @ 2008 04 07, 09:00)
Nu va ryte pasisveriau, mano svarstykles rodo 68 kg  doh.gif , nors pas kitus kai sveriuosiu visada daugiau parodo,  gal drabuziai  g.gif reikia juk ant kz suversti  visas kaltes blush2.gif . Tai va prisigaminau maisto, ryte suvalgiau kiausinukus tik tomato sultys sunkiai skverbiasi i vidu, neiprates skandris is vis rytais valgyti, o cia dar tomato sulciu isgerti reikia. Nu niekis uztat dabar jau pora valandu praejo o as vis dar soti jauciuosi smile.gif

O as siandien is ryto sveriau net 73.9 blush2.gif Ziuresim, kaip cia visas iseis smile.gif Noreciau iki vasaros kokius 6 kilus nukratyt 4u.gif O del pomidoru sulciu - jei nemegsti, nebutina ju gerti.. Siaip sita dieta labai lanksti, nebutina maitintis pagal tiksliai sudaryta valgiarasti wink.gif Svarbu nevalgyti draudziamu produktu ir nepersivalgyti, visa kita galima iprovizuotai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweet_mint: 07 balandžio 2008 - 18:39
Nusipirkau pomidoru ir visokiu kitokiu sulciu misidini CIDO atrodo taip vadinasi, va sitos tai skanios thumbup.gif .
O as noreciau sverti 59 kg iki vasaros smile.gif, pries daugiau nei metus sveriau 72 kg, bet artejant vestuvems kartu su Cazanavo dieta (o ji labai griezta) plius vestuvinais rupesciais, ir ruosimusi magistrinio ginimuisi t.y. su viskuo numeciau iki 59 kg mirksiukas.gif , bet jau per medaus menesi priaugau iki 62 kg blink.gif , begant negailestingam laikui ir nesusilaikymui skanestams pradejau jausti, kad netrukus pasieksiu ir 72 kg doh.gif , o to niekas nenori schmoll.gif
Vakar pasidariau balandeliu, juk mesa, kopustai, grietine, tomatas.........atrodo nieko cia baisaus g.gif

OK, sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu va siandiena atsistojau nera vieno kg smile.gif , galejo ir daugiau nukristi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indey @ 2008 04 14, 11:18)
Nu va siandiena atsistojau nera vieno kg  smile.gif , galejo ir daugiau nukristi  ax.gif

o man ir tas vienas nenukrito blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas merginos mirksiukas.gif

Man šita dieta superinė thumbup.gif , buvau su ja numetusi 10kg per 2mėn. thumbup.gif Ir per 3 metus niekas neataugo thumbup.gif , nors vėl viską valgiau thumbup.gif
Dabar va po nestuke.gif turiu +3kg doh.gif , bet norėčiau atsikratyti 5kg (tada būtų 168/55) , tik va maitinu dar savo pienu leliuką, todėl nelabai pasidietinsi doh.gif Bet galvoju gal šita dieta nepakenks proto ribose g.gif Kaip manot? bigsmile.gif
Atsakyti
Ar besidietina dar kas nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 25, 12:09)
Labas merginos  mirksiukas.gif

Man šita dieta superinė  thumbup.gif , buvau su ja numetusi 10kg per 2mėn.  thumbup.gif  Ir per 3 metus niekas neataugo  thumbup.gif , nors vėl viską valgiau  thumbup.gif
Dabar va po  nestuke.gif  turiu +3kg  doh.gif  , bet norėčiau atsikratyti 5kg (tada būtų 168/55) , tik va maitinu dar savo pienu leliuką, todėl nelabai pasidietinsi  doh.gif  Bet galvoju gal šita dieta nepakenks proto ribose  g.gif  Kaip manot?  bigsmile.gif

Pirmasis etapas nelabai tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Alien @ 2008 04 25, 23:56)
Pirmasis etapas nelabai tiktu.

Ir aš taip pagalvojau g.gif Tiek tos, šiuo atveju, vaikiukas svarbiau blush2.gif Sukūsiu, kai nebemaitinsiu tongue.gif
Atsakyti
Jau net nebepamenu, kelinta karta, be siandien vel pradedu 1 etapa smile.gif Tikiuosi, si karta nesugriesysiu ir pavyks numertis 10 - 13 kilu tongue.gif Ar dar kas nors dietinasi pietu pakrantej?
Atsakyti
Tai ka, visos jau plonos, as cia viena kudinuos? g.gif per vakar jau puse kilo pameciau, zinau, ad ci atik vandenukas, bet vistiek malonu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti