Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

Ir aš nuo vakar startavau... šioje temoje nebuvau gal metelius.... blush2.gif

Po saldumynų "terapijos" pribrendo reikalas pakrantėje "pagulėt" blush2.gif
Atsakyti
Tai smagu, Ruby wink.gif
Tikiuosi mums puikiai seksis.

Beje, gal klystu, bet berods pamenu kad is tu gyveni vienam aukstaitijos "didmiesti" tad gal pasidalintum shoppingo vargais - kur geriausiai pirkti darzoves, mesyte?
Atsakyti
QUOTE(*greta* @ 2007 10 23, 19:35)
Tai smagu, Ruby wink.gif
Tikiuosi mums puikiai seksis.

Beje, gal klystu, bet berods pamenu kad is tu gyveni vienam aukstaitijos "didmiesti" tad gal pasidalintum shoppingo vargais - kur geriausiai pirkti darzoves, mesyte?

Kadangi mėgstu kalakutieną, tai ją perku ARVI parduotuvėje....krūtinėlių filė, krutinėlių faršą ir mažai rukytą krutinėliu filė bigsmile.gif

O su daržovėm tai blogiau...perku MAXIMOJE lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės, matau "seniu" kompanija vėl renkasi thumbup.gif

QUOTE(RuBy^ @ 2007 10 23, 10:16)
Po saldumynų "terapijos" pribrendo reikalas pakrantėje "pagulėt"  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu ka aš galiu pasakyt, kad stratuoju vos nekiekviena pirmadienį nuo rugsėjo doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Ruby - na deja bet mano darzas irgi "Maximoj" bet geriau jau lenkiskos darzoves nei lietuviskas batonas.

Beje, kaip sekas?

Lauma - prasau grizti pas mumis - kuo daugiau tuo smagiau wink.gif

Atsakyti
QUOTE(*greta* @ 2007 10 24, 19:22)
Ruby - na deja bet mano darzas irgi "Maximoj" bet geriau jau lenkiskos darzoves nei lietuviskas batonas.

Beje, kaip sekas?

lotuliukas.gif tikrai, kad geriau nei batonas smile.gif

Tos trys dienelės buvo žiauriai sunkios blink.gif "lomkės" dėl saldumynų. Aš turiu priklausomybę cukrui...aš rimtai, nei kiek neperdedu verysad.gif

Lauma, greit grįžk!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(*greta* @ 2007 10 24, 19:22)
Lauma - prasau grizti pas mumis - kuo daugiau tuo smagiau wink.gif

QUOTE(RuBy^ @ 2007 10 25, 10:26)
Tos trys dienelės buvo žiauriai sunkios blink.gif  "lomkės" dėl saldumynų. Aš turiu priklausomybę cukrui...aš rimtai, nei kiek neperdedu  verysad.gif 
Lauma, greit grįžk!!!!!!!!!!!!!

pioneer.gif pioneers.gif
klausau lotuliukas.gif

jau kaip ir grįžau - nuo pirmadienio bigsmile.gif , tik neaišku iki kada lotuliukas.gif

tiesa, ir aš sergu saldumynų priklausomybės liga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 25 spalio 2007 - 15:25
QUOTE(lauma @ 2007 10 25, 16:21)

Aš negaliu nei kasnelio į burna įsidėti, jei įsideda tai tik juos ir valgau..be sustojimo ir jokio kito maisto... tol kol negaluot pradedu doh.gif
Atsakyti
oi, mergaites, kaip man tai suprantama...
man kaip pavlovo suniui vien pamacius ka saldaus seiles issiskiria smile.gif

tai kaip laikotes?

as kaip iprasta savaites dienom tikra didvyre, bet va ryt jau penktadienis, o penktadieniais mes su draugem turim toki rituala - susitinkam picerijoj pavakarieniaut ir papliotkint, tai va ta vakariene man tikras issukis - na picos as galiu ir nevalgyt, o kokia vistienos krutinele uzsisakyt, bet va kai ateina desertu laikas... tada uz ledus ar tortuka numirt galeciau... va zinau jei ryt be tu gerybiu istversiu tada viskas bus gerai, o jei ne - susicuktaves savaitgalis garantuotas!
Atsakyti
QUOTE(*greta* @ 2007 10 25, 19:36)
oi, mergaites, kaip man tai suprantama...
man kaip pavlovo suniui vien pamacius ka saldaus seiles issiskiria smile.gif

tai kaip laikotes?

as kaip iprasta savaites dienom tikra didvyre, bet va ryt jau penktadienis, o penktadieniais mes su draugem turim toki rituala - susitinkam picerijoj pavakarieniaut ir papliotkint, tai va ta vakariene man tikras issukis - na picos as galiu ir nevalgyt, o kokia vistienos krutinele uzsisakyt, bet va kai ateina desertu laikas... tada uz ledus ar tortuka numirt galeciau... va zinau jei ryt be tu gerybiu istversiu tada viskas bus gerai, o jei ne - susicuktaves savaitgalis garantuotas!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dėl pavlovo

nu aš tokių ritulaų neturiu ale užtekdavo kitų priežasčių sugriešyti blush2.gif
Atsakyti
As taip pat bijau savaitgalio...reiketu kur nors izoliuotis doh.gif

Kazkaip sunkiai man sekasi...vakar perdauginau su maistu..viska leistina valgiau, bet per didelem dozem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2007 10 26, 11:30)
As taip pat bijau savaitgalio...reiketu kur nors izoliuotis  doh.gif
Kazkaip sunkiai man sekasi...vakar perdauginau su maistu..viska leistina valgiau, bet per didelem dozem  doh.gif

nu aš izoliuosiuos namie lotuliukas.gif ryt vyras dirba vietoj lapkričio 2d, o poryt man para darbe
o dėl didelių kiekių, tai nepergyvenčiau, pradžioj sėdus nat dietos jie tikrai buva nemaži, ale po to organizmas prisitaiko ir kiekiai sumažėja natūraliai 4u.gif , ar tau taip nebuvo g.gif

ale pas vasarinukes, žiūriu, visai nebeužsuki.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 26 spalio 2007 - 13:49