Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

QUOTE(Kamelita @ 2007 09 02, 16:55)
As jau atsikraciau 5kilogramu ir kelnes eme smukti tongue.gif be be be...Dabar pereinu i pirma tarpsni.Bet kaip suprantu jis nelabai kuo skiriasi nuo 1 unsure.gif .O ka jej as dar siektiek pabuciau pirmajame? g.gif

gali pabūt, nieko labai blogo nenutiks, tik dažniausia neišbūva jame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelita @ 2007 09 02, 16:55)
As jau atsikraciau 5kilogramu ir kelnes eme smukti tongue.gif be be be...Dabar pereinu i pirma tarpsni.Bet kaip suprantu jis nelabai kuo skiriasi nuo 1 unsure.gif .O ka jej as dar siektiek pabuciau pirmajame? g.gif

Saunuole 4u.gif i antra gal pereini rolleyes.gif

daugiau produktu galima valgyti antrajame. jau galima rupios duonos, kosiu, virtu bulviu ir pan.

o koks tavo ugis ir svoris? kiek nori svert?
Atsakyti
Mano ugis 1,73m sveriau seniau 69 dabar sveriu siuo metu 65,bet noreciau svert 60...Perejus i antra tarpsni svoris laikosi toks pats ir nebekrenta.Su duona ir bulvemis nepersistengiu bet kartais suvalgau keleta saldainiu,ledu porcija ar pasivaisinu sauja bulviu traskuciu...Negi tai taip gadina sia dieta? g.gif Dabartiniu svoriu as jau beveik patenkinta,tik bijau kad galiu per zieam jo neissaugoti.Zinot gi:Kaledos,kucios nauji metai lustantys stalai... verysad.gif
Ir dar tas prakeiktas lasinukas ant juosmens...Darau atsilenkimus bet jie dar ne visiskai padeda... schmoll.gif
Atsakyti
Kamelita, tik nemesk visko. Matai, man atrodo, kad ir siaip metant svori is pradziu jis greiciau krenta, paskui suleteja. Tik nemesk visko, organizmas prisitaiko prie pokyciu, man atrodo netrukus svoris vel pajudes zemyn, tik leciau, taciau uztikrintai.

Dar kiek girdejau, tai organizmas pats susireguliuoja sau idealu svori, galbut per daug jau nera tau kur lieknet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelita @ 2007 09 09, 19:33)
Mano ugis 1,73m sveriau seniau 69 dabar sveriu siuo metu 65,bet noreciau svert 60...Perejus i antra tarpsni svoris laikosi toks pats ir nebekrenta.Su duona ir bulvemis nepersistengiu bet kartais suvalgau keleta saldainiu,ledu porcija ar pasivaisinu sauja bulviu traskuciu...Negi tai taip gadina sia dieta? g.gif Dabartiniu svoriu as jau beveik patenkinta,tik bijau kad galiu per zieam jo neissaugoti.Zinot gi:Kaledos,kucios nauji metai lustantys stalai... verysad.gif
Ir dar tas prakeiktas lasinukas ant juosmens...Darau atsilenkimus bet jie dar ne visiskai padeda... schmoll.gif

nu tai tu veik manekenė lyginant su manim lotuliukas.gif
160 ir dabar jau 71kg, o buvo vasario mėn 82kg blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2007 09 09, 23:49)
Kamelita, tik nemesk visko. Matai, man atrodo, kad ir siaip metant svori is pradziu jis greiciau krenta, paskui suleteja. Tik nemesk visko, organizmas prisitaiko prie pokyciu, man atrodo netrukus svoris vel pajudes zemyn, tik leciau, taciau uztikrintai.

drinks_cheers.gif ir dar, kuo esi arčiau savo tikro KMI, tuo sunkiau ta svorį numesti, tuo lėčiau jis krinta

kamelita, net sverdama 69 tu buvai normalaus KMI zonoje, todėl ir mesti sunku 4u.gif
Atsakyti
Na ka seniai be apsilankiau cia smile.gif taigi noreciau pasipasakoti jums kad jau visaj galima sakyti net nebesilaikydama numeciau dar viena kg ir sveriu dabar 64.Valgau viska bet po nedaug.Galima sakyti net pamirsau kad egzistuoja duona ir bulves nes visaj nejauciu joms potraukio thumbup.gif valgau sureilus ir siek tiek kitokiu saldumynu bet viskas kol kas geraj drinks_cheers.gif Tik lb bijau kad per ziema negristu visa nasta kuria praradau unsure.gif
Visoms linkiu kuo daugiau valios ir ikraj pasieksit uzsibrezta tiksla 4u.gif
Atsakyti
radau mūsų tema užmesta antram psl blush2.gif

pati vis negaliu rimtai po vasaros pradėt laikytis vėl blush2.gif
galiu guostis tik tuom kad nesilaikymio periodu kilas ataugo blush2.gif
ir prijaučiančių kompanija po vasaros išlakstė....
Atsakyti
labas mergaites,

na as pasirizus vel rimtai sito reikalo imtis.
seip tai savaites dienomis jau pripratau "papludimiskai" valgyt, labai smagu nes nebepabundu patinus ar ispustu pilvuku, bet va savaitgalaiais labai bogai valgau - tortus ir makaronus, todel svoris ne krust. liudna, nes tik keleta kg noriu numest ir visam atsisakyt to nesveiko slamsto, kuris nei energijos duoda, nei yra maistingas.

taigi man siandien pirma diena/pirma faze. palinkekit sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*greta* @ 2007 10 21, 13:52)
labas mergaites,

na as pasirizus vel rimtai sito reikalo imtis.
seip tai savaites dienomis jau pripratau "papludimiskai" valgyt, labai smagu nes nebepabundu patinus ar ispustu pilvuku, bet va savaitgalaiais labai bogai valgau - tortus ir makaronus, todel svoris ne krust. liudna, nes tik keleta kg noriu numest ir visam atsisakyt to nesveiko slamsto, kuris nei energijos duoda, nei yra maistingas.

taigi man siandien pirma diena/pirma faze. palinkekit sekmes wink.gif

SEKMES!!!!
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 10 18, 22:41)
radau mūsų tema užmesta antram psl blush2.gif

pati vis negaliu rimtai po vasaros pradėt laikytis vėl blush2.gif
galiu guostis tik tuom kad nesilaikymio periodu kilas ataugo blush2.gif
ir prijaučiančių kompanija po vasaros išlakstė....

aš irgi vis pažiūriu naujų pasisakymų nėra ax.gif ... vis ruošiuosi ruošiuosi bet .... kažkaip labai sunku rimtai pradėti viską antrą kartą unsure.gif jau taip išgaravusi valia schmoll.gif
Atsakyti
Ruby - dekui uz palinkejimus.

ei, mergaites, na nepalikit manes cia vienos "tirpt", a? wink.gif

nuo vakar -1kg. zinau kad tik vandenukas, nes baisiai uzsicukravus buvau, bet vis tiek smagu matyt.
kaip jau sakiau man savaites dienom laikytis visai nesunku, o va savaitgalis visada issukis.
tai va raginu jus, skaitytojos, pasilengvint ant kaledu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *greta*: 22 spalio 2007 - 18:44