perku labai retai... paskutini kartai kai pirkau tai nepamenu net kada. dazniausiai turguje perku darzoves ir vaisius

kartais turguje galima isigyti nebrangiu idomiu drabuziu.. bet daznai ten neapsipirkineju.. nes retai randu ka nors idomaus...
Neatsimenu kada pirkau ten

man tai nepatinka ten ta matavimosi sistema, lysti kažkur, vos ne prieš visus matuotis
dėl to niekad ten ir neinu

QUOTE(dar_sima @ 2007 06 12, 23:45)
man tai nepatinka ten ta matavimosi sistema, lysti kažkur, vos ne prieš visus matuotis
dėl to niekad ten ir neinu

va čia ir aš sutinku

O man turgui viasai, gerai ir drabužei neblogi
Na gal ir tikrai gėda. Nes bent jau man iš karto kyla asociacijos su nekokybiškais rūbais, originalų kopijom, dažnai net neskoningumu. O va second hande ne gėda pirkti

[quote=siamka,2007 06 13, 14:08]
toks jausmas kad turguj prekintis jums geda....
as tai kartais prekinuosi, yra moteriskaite viena kuri parveza idomiu rubu, keliais vienetais... rubai idomus ir kaina nepasakyciau kad is mazuju, nemanau kad kas bloga pirkti is turgaus
[/quote
man asmeniskai prekintis negeda.. nors darau tai kartais.. bet pavyksta rasti kokybiskesniu drabiuziu nei kokioje nors parduotuveje..ir zemesnemis kainomis...
tik va del matavimosi sistemos pritariu.. ir daznai drabuziu dydziai yra imami is "lempos"..pvz: parasyta XL, kai nes plika akimi matosi, kad S
toks jausmas kad turguj prekintis jums geda....

as tai kartais prekinuosi, yra moteriskaite viena kuri parveza idomiu rubu, keliais vienetais... rubai idomus ir kaina nepasakyciau kad is mazuju, nemanau kad kas bloga pirkti is turgaus
[/quote
man asmeniskai prekintis negeda.. nors darau tai kartais.. bet pavyksta rasti kokybiskesniu drabiuziu nei kokioje nors parduotuveje..ir zemesnemis kainomis...
tik va del matavimosi sistemos pritariu.. ir daznai drabuziu dydziai yra imami is "lempos"..pvz: parasyta XL, kai nes plika akimi matosi, kad S

QUOTE(litavkasam @ 2007 06 13, 14:16)
Na gal ir tikrai gėda. Nes bent jau man iš karto kyla asociacijos su nekokybiškais rūbais, originalų kopijom, dažnai net neskoningumu. O va second hande ne gėda pirkti 

Aš prieš porą savaičių apėjau visus didžiuosius PC, tai kostiumėlį šiaip ne taip išsirinkau, o marškinukų- ne, nes ranka nekilo mokėti virš 100lt už paprastučius marškinukus ar tokius, kur medžiaga prasta, mačiau net tokių, kur siūlės neišbaigtos

Nereikia pamiršti, kad daug turgaus prekiautojų savo drabužius perka iš tų pačių vietų, iš kurių ir parduotuvės užsisako