Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

Tęsiame diskusijas apie apsipirkinėjimą turguje bigsmile.gif

Atsakyti
perku labai retai... paskutini kartai kai pirkau tai nepamenu net kada. dazniausiai turguje perku darzoves ir vaisius biggrin.gif
Atsakyti
kartais turguje galima isigyti nebrangiu idomiu drabuziu.. bet daznai ten neapsipirkineju.. nes retai randu ka nors idomaus...
Atsakyti
Neatsimenu kada pirkau ten g.gif
Atsakyti
man tai nepatinka ten ta matavimosi sistema, lysti kažkur, vos ne prieš visus matuotis doh.gif dėl to niekad ten ir neinu
Atsakyti
QUOTE(dar_sima @ 2007 06 12, 23:45)
man tai nepatinka ten ta matavimosi sistema, lysti kažkur, vos ne prieš visus matuotis  doh.gif    dėl to niekad ten ir neinu

va čia ir aš sutinku lotuliukas.gif bet jei nori tegu žiūri... negi gaila lotuliukas.gif
Atsakyti
O man turgui viasai, gerai ir drabužei neblogi
Atsakyti
karais ten buna kazko idomaus, todel ir lankausi tik kartais (pora kart i metus).
Atsakyti
toks jausmas kad turguj prekintis jums geda.... blink.gif

as tai kartais prekinuosi, yra moteriskaite viena kuri parveza idomiu rubu, keliais vienetais... rubai idomus ir kaina nepasakyciau kad is mazuju, nemanau kad kas bloga pirkti is turgaus
Atsakyti
Na gal ir tikrai gėda. Nes bent jau man iš karto kyla asociacijos su nekokybiškais rūbais, originalų kopijom, dažnai net neskoningumu. O va second hande ne gėda pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 13 birželio 2007 - 13:17
[quote=siamka,2007 06 13, 14:08]
toks jausmas kad turguj prekintis jums geda.... blink.gif

as tai kartais prekinuosi, yra moteriskaite viena kuri parveza idomiu rubu, keliais vienetais... rubai idomus ir kaina nepasakyciau kad is mazuju, nemanau kad kas bloga pirkti is turgaus
[/quote

man asmeniskai prekintis negeda.. nors darau tai kartais.. bet pavyksta rasti kokybiskesniu drabiuziu nei kokioje nors parduotuveje..ir zemesnemis kainomis...
tik va del matavimosi sistemos pritariu.. ir daznai drabuziu dydziai yra imami is "lempos"..pvz: parasyta XL, kai nes plika akimi matosi, kad S blink.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 06 13, 14:16)
Na gal ir tikrai gėda. Nes bent jau man iš karto kyla asociacijos su nekokybiškais rūbais, originalų kopijom, dažnai net neskoningumu. O va second hande ne gėda pirkti biggrin.gif

g.gif
Aš prieš porą savaičių apėjau visus didžiuosius PC, tai kostiumėlį šiaip ne taip išsirinkau, o marškinukų- ne, nes ranka nekilo mokėti virš 100lt už paprastučius marškinukus ar tokius, kur medžiaga prasta, mačiau net tokių, kur siūlės neišbaigtos doh.gif Kainos vienodos doh.gif Kitą rytą važiavau į turgų ir nusipirkau puikius medvilninius marškinukus už 45lt bigsmile.gif Tiesa, juos mačiau tik dvejose vietose rolleyes.gif
Nereikia pamiršti, kad daug turgaus prekiautojų savo drabužius perka iš tų pačių vietų, iš kurių ir parduotuvės užsisako doh.gif Tik turguje susirasti ką nors tinkamo sunkiau, nes ten paprastai žmonių begalės doh.gif
Atsakyti