Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

QUOTE(LAILA @ 2007 12 16, 20:19)
o man labai turgus patinka, net labai labai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir as ne is tu kur megsta blizkucius, plunksnas ir t.t.
praeita savaitgali nupirkau labai stiliovus batus uz 280lt -odiniai su pasiltinimum, super patogus madingas aukstas kulnas biggrin.gif labai stiliova sarafana uz 50 lt. panasu sarafana labai rekomendavo Slava Zajcevas, kaip universsalu ruba, tinkanti ir kasdienai ir sventei, priklauso ka po apacia uzsidesi, ar puosnia bliuzele. ar juoda golfa biggrin.gif Apatiniu komplekta uz 45lt. Liemenukas su silikoniniu ideklu, kokybe labai labai liuks biggrin.gif Tai kad mergaites, gera kad tas turgus yra, kitaip nezinau ka daryciau..................... neseniai nupirkau keleta megztuku is terranovos, ir ka, gal kokius 5 kartus buvau uzsidejusi, ir to trumpam..........dabar tie megztukai tinka nesioti tik po striuke, su vaikais pasivaiksciuoti, bet jau i kokia kavine nekaip neuzsuksi sad.gif o kainavo tai po 60-70lt. o turgui nupirkau rauduona minksta fainuti golfa, tai jau gal 15 kartu buvau uzsudejusi, o atrodo kaip naujas, ir kanavo.....24lt biggrin.gif.........

Taigi reikia ir mum parodyti ka tokio grazaus nusipirkai ax.gif
o terranovoj as tai nieko neperku, kokybe baisiausia, ir siaip ne mano stiliaus drabuziai ... cool.gif
Atsakyti
sveikos merginos.Radau tema apie turgu ir nutariau prie jusu prisijungti. 4u.gif As ir perku drabuzius turguje. Ir ne tik sau bet ir visai savo seimai. Man nekyla ranka pirkti is akropolio tu brangiu parduotuviu, nes ten tikrai zinau kokios kainos nerealios,nes jos uzkeltos labai labai.Karta pirkau is Zygio batai dukrai batelius aisku buvo nupiginti apie 40 lt.kainavo ir ka jus galvojate panesiojo kokia 2 men ir viskas batu nebera.Tai ar verta ploti tokius pinigus, kai tie batai kainavo 80 ar 100 lt, o dabar 40.O turguje nusipirkti ir galima kokybisku prekiu ir nebrangiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 12 18, 10:26)
sveikos merginos.Radau tema apie turgu ir nutariau prie jusu prisijungti. 4u.gif As ir perku drabuzius turguje. Ir ne tik sau bet ir visai savo seimai. Man nekyla ranka pirkti is akropolio tu brangiu parduotuviu, nes ten tikrai zinau kokios kainos nerealios,nes jos uzkeltos labai labai.Karta pirkau is Zygio batai dukrai batelius aisku buvo nupiginti apie 40 lt.kainavo ir ka jus galvojate panesiojo kokia 2 men ir viskas batu nebera.Tai ar verta ploti tokius pinigus, kai tie batai kainavo 80 ar 100 lt, o dabar 40.O turguje nusipirkti ir galima kokybisku prekiu ir nebrangiai. 4u.gif

Buutent, parduotuves tiesiog uzsideda 100 % ir didesnius antkainius, po to daro ispardavimus ir dar is to uzsidirba. Tiesiog joms reikia isgyventi, nes dideli mokesciai, daug darbuotoju ir pan. Bet kad kokybe butu geresne g.gif g.gif Gal kartais...geriau reiktu teigti, kad ta pati kokybe...tiesiog viena karta pasitaiko geresnes, kita karta prastesnes kokybes drabuzhis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KAPPA: 18 gruodžio 2007 - 11:24
aš irgi kartais apsiperku turguje, nes parduptuvėse paprasčiausiai nerandu to, ko man reikia.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KAPPA @ 2007 12 18, 11:23)
Buutent, parduotuves tiesiog uzsideda 100 % ir didesnius antkainius, po to daro ispardavimus ir dar is to uzsidirba. Tiesiog joms reikia isgyventi, nes dideli mokesciai, daug darbuotoju ir pan. Bet kad kokybe butu geresne  g.gif  g.gif Gal kartais...geriau reiktu teigti, kad ta pati kokybe...tiesiog viena karta pasitaiko geresnes, kita karta prastesnes kokybes drabuzhis.

pritariu tau 100%. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dar prieš keletą metų apsilankydavau ir turguje, ir nusipirkdavau šį bei tą. Bet man tos lenkiškos ir turkiškos prekės nea schmoll.gif dauguma viskas iš sintetikos. Dabar tik parduotuvėse perku - Aprangoje, Imitz, Monton, batus daugiausia Danijoj, apatinį trikotažą La Senzoj, dar apsiperkam užsienyje (daug pigiau, nei pas mus). Rūbų nedaug turiu, bet visi tokie su kuriais gerai jaučiuosi.
Papildyta:
Ir nepatinka įkyrūs pardavėjai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2007 12 17, 19:57)
Taigi  reikia ir mum  parodyti ka  tokio  grazaus nusipirkai  ax.gif
o terranovoj as tai nieko neperku, kokybe baisiausia,  ir siaip ne mano stiliaus drabuziai ...  cool.gif

Teranovos parduotuvej ir kvapas toks nenauju drabuziu, ir rubeliu isvaizda kaip gerai jau devetu, turguj tikrai galima rast geresnes kokybes rubu doh.gif
Atsakyti
man tai keista, kai cia raso kitos oi kaip parduotuvese brangu lia lia lia, nu nesamone! per ispardavimus tose parduotuvese gal 3 kartus pigiau nei turguj. ir drabuziai is turgaus gerai nesiojasi, nes ten VISISKA sintetika. medvilne pvz juk greitai nusiskalbia ir t.t., ir kai parduotuvej perki tai ir matai, kad sudetis 100% medvilne. o turguj lotuliukas.gif paimi i rankas megztuka, patrini rankose ir jauciasi kokia slidi, net traskanti sintetika ten. o parasyta - 100% medvilne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aisku apie tokia teranova tai as nesneku, per klaida ten neuzeinu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dark_me: 25 gruodžio 2007 - 23:15
QUOTE(dark_me @ 2007 12 25, 23:15)
man tai keista, kai cia raso kitos oi kaip parduotuvese brangu lia lia lia, nu nesamone! per ispardavimus tose parduotuvese gal 3 kartus pigiau nei turguj. ir  drabuziai is turgaus gerai nesiojasi, nes ten VISISKA sintetika. medvilne pvz juk greitai nusiskalbia ir t.t., ir kai parduotuvej perki tai ir matai, kad sudetis 100% medvilne. o turguj  lotuliukas.gif  paimi i rankas megztuka, patrini rankose ir jauciasi kokia slidi, net traskanti sintetika ten. o parasyta - 100% medvilne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aisku apie tokia teranova tai as nesneku, per klaida ten neuzeinu  biggrin.gif

Sutinku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2007 12 11, 14:13)
Nusipirkau sau zieminius superinius batukus Gariunuose thumbup.gif

Batų Gariūnuose tikrai galima rasti gerų thumbup.gif Mano mama jau 2-rą kartą pirko anūkėlei žieminius batus tenai ir nešiojasi jie super, ne prasčiau nei praitų metų ecco cool.gif Dar ir kitai lelkai liks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dark_me @ 2007 12 26, 00:15)
man tai keista, kai cia raso kitos oi kaip parduotuvese brangu lia lia lia, nu nesamone! per ispardavimus tose parduotuvese gal 3 kartus pigiau nei turguj. ir  drabuziai is turgaus gerai nesiojasi, nes ten VISISKA sintetika. medvilne pvz juk greitai nusiskalbia ir t.t., ir kai parduotuvej perki tai ir matai, kad sudetis 100% medvilne. o turguj  lotuliukas.gif  paimi i rankas megztuka, patrini rankose ir jauciasi kokia slidi, net traskanti sintetika ten. o parasyta - 100% medvilne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aisku apie tokia teranova tai as nesneku, per klaida ten neuzeinu  biggrin.gif

na turguje taip pat yra medvilniniu rubeliu o parduotuvese sintetiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2007 12 26, 10:29)
na turguje taip pat yra medvilniniu rubeliu o parduotuvese sintetiniu  ax.gif

Tikrai taip lotuliukas.gif
Atsakyti