Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

QUOTE(Inesssija @ 2007 12 11, 22:13)
Nusipirkau sau zieminius superinius batukus Gariunuose thumbup.gif

Ash shiemet irgi superinius, madingus batus nusipirkau turguj, kokie patogus, o gan nezhemas kulnas, tai klubuose galiu kiek nori shokti thumbup.gif thumbup.gif Beje, jie odiniai su kailiuku, tai ir kaina 250 lt. ..bet jauciu parduotuvej tokie virs 300lt kainuotu... doh.gif
Atsakyti
Maksimose rubai tokie pat kaip amerikoj Walmartai - pigus ir nekokybiski. Jau turguj sakyciau geresniu galima rasti. O turguose jau senokai neapsiperku, nes gyvenu uzsieny, bet kiek atsimenu man labiausiai nervindavo kai reikedavo kanors pasimatuot, nera nei kur, reikia ieskoti kazkokio WC arba rengtis pries visus.
Atsakyti
QUOTE(KAPPA @ 2007 12 11, 21:46)
Ash shiemet irgi superinius, madingus batus nusipirkau turguj, kokie patogus, o gan nezhemas kulnas, tai klubuose galiu kiek nori shokti  thumbup.gif  thumbup.gif Beje, jie odiniai su kailiuku, tai ir kaina 250 lt. ..bet jauciu parduotuvej tokie virs 300lt kainuotu... doh.gif

Astai uz 350 pirkau doh.gif tai parduotuveje galima buvo pigiau nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2007 12 14, 20:03)
Astai uz 350 pirkau  doh.gif  tai parduotuveje  galima buvo pigiau nusipirkti  biggrin.gif

Nius jeigu odiniai ir su naturaliu kailiu, tai vargu ar parduotuveje butum pigiau radus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2007 12 14, 21:03)
Astai uz 350 pirkau  doh.gif  tai parduotuveje  galima buvo pigiau nusipirkti  biggrin.gif

As tai visada tokius nepigius dalykelius pirkdama, pries vaziuojant i turgu, apsizvalgau pardese, nes ten su akcijom gali labai neblogam kainom nusipirkt rolleyes.gif . Jei nieko gero, tuomet turguj ieskau ir mazdaug kainas zinau, kad neapsigauciau mirksiukas.gif .
Siaip as pernai uz savo zieminius mokejau 200 (220 prase), odiniai, kailis nat vilna, o stiliovi dar ir siemet thumbup.gif ir kokybe thumbup.gif.
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2007 12 14, 23:42)
As tai visada tokius nepigius dalykelius pirkdama, pries vaziuojant i turgu, apsizvalgau pardese, nes ten su akcijom gali labai neblogam kainom nusipirkt rolleyes.gif . Jei nieko gero, tuomet turguj ieskau ir mazdaug kainas zinau, kad neapsigauciau mirksiukas.gif .
Siaip as pernai uz savo zieminius mokejau 200 (220 prase), odiniai, kailis nat vilna, o stiliovi dar ir siemet thumbup.gif ir kokybe thumbup.gif.

Aš jau labai seniai turguj buvau, bet kiek prisimenu, tai kainos nuo parduotuvinių neatsilieka. O per akcijas ir nuolaidas parduotuvėse ir pigiau ir patogiau.
Atsakyti
Turguje nieko neperku isskyrus apatini trikotaza.Jis zymiai pigesnis negu parduotuvese.Apatiniam trikotazui turiu siokia tokia silpnybe, tad kitaip pinigu neuztektu net maistui blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraVMS @ 2007 12 14, 23:54)
Turguje nieko neperku isskyrus apatini trikotaza.Jis zymiai pigesnis negu parduotuvese.Apatiniam trikotazui turiu siokia tokia silpnybe, tad kitaip pinigu neuztektu net maistui blush2.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi buvau pirkus, bet kokybė nenuostabi pasitaikė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraVMS @ 2007 12 14, 23:54)
Turguje nieko neperku isskyrus apatini trikotaza.Jis zymiai pigesnis negu parduotuvese.Apatiniam trikotazui turiu siokia tokia silpnybe, tad kitaip pinigu neuztektu net maistui blush2.gif  lotuliukas.gif

O kokios priezastys lemia, kad nieko neperki turguje?
Atsakyti
QUOTE(KAPPA @ 2007 12 14, 22:40)
Nius jeigu odiniai ir su naturaliu kailiu, tai vargu ar parduotuveje butum pigiau radus... g.gif

siek tiek nusivyliau kokybe parduotuviniu, ziuresim kaip bus su bazarnais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2007 12 15, 13:32)
siek  tiek nusivyliau kokybe parduotuviniu, ziuresim kaip bus su bazarnais  biggrin.gif

Tikekimes viskas bus OK thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o man labai turgus patinka, net labai labai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir as ne is tu kur megsta blizkucius, plunksnas ir t.t.
praeita savaitgali nupirkau labai stiliovus batus uz 280lt -odiniai su pasiltinimum, super patogus madingas aukstas kulnas biggrin.gif labai stiliova sarafana uz 50 lt. panasu sarafana labai rekomendavo Slava Zajcevas, kaip universsalu ruba, tinkanti ir kasdienai ir sventei, priklauso ka po apacia uzsidesi, ar puosnia bliuzele. ar juoda golfa biggrin.gif Apatiniu komplekta uz 45lt. Liemenukas su silikoniniu ideklu, kokybe labai labai liuks biggrin.gif Tai kad mergaites, gera kad tas turgus yra, kitaip nezinau ka daryciau..................... neseniai nupirkau keleta megztuku is terranovos, ir ka, gal kokius 5 kartus buvau uzsidejusi, ir to trumpam..........dabar tie megztukai tinka nesioti tik po striuke, su vaikais pasivaiksciuoti, bet jau i kokia kavine nekaip neuzsuksi sad.gif o kainavo tai po 60-70lt. o turgui nupirkau rauduona minksta fainuti golfa, tai jau gal 15 kartu buvau uzsudejusi, o atrodo kaip naujas, ir kanavo.....24lt biggrin.gif.........
Atsakyti