Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

QUOTE(menasmyleti @ 2008 03 17, 13:47)
ISVADA: turgus yra jega. o jo nekencia tos, kurios tingi vaiksciot ir ziurineti, nori kad is karto butu "patiekta ant leksteles", bet uz tai jos moka dvguba kaina. ir isvis nesuprantu tokiu zmoniu, kurie negali pirkti prekes is turgaus vien del to kad ten nera zinomas zenklas, kaip koks monton, only ir pan. uzuojauta reiskia tokiems zmonems kurie vergauja prekiniams zenklams, o ne jie jiems. graudu

visiškai pritariu thumbup.gif man atrodo turgaus nemėgsta tingintys pavaikščios, prekių ženklų vergai ir tie, kuriems turgus tiesiog ne lygis. be to, kalbant konkrečiai apie gariūnkę, turgaus pliusas - jame tiek negražių ar šiaip soliariume pamiegojusių moteriškių, kad ten bebimbinėdama pasijuntu toookia graži, kad nors ant podiumo lipk biggrin.gif
Atsakyti
ŠOKOLADĖ9 priimt priemei uzuojauta.. tai gal galima butu pasidometi kur reikia pagal tave pirkti drabuzius kad butu kokybiski? kazkaip lb jau idomu pasidare kurie tau kokybiski.. 4u.gif
Atsakyti
Sokolade9 jau vien is paraso matos kad nenueisi i turgu unsure.gif (cia tik mano nuomone 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2008 03 18, 11:13)
Sokolade9 jau vien is paraso matos kad nenueisi i turgu unsure.gif (cia tik mano nuomone 4u.gif )

Del jorksyro?Nu sorry,idomiai mastote.As neesu tokia turtinga,kad galeciau metyti pinigus ant turgaus slamsto.
Papildyta:
QUOTE(menasmyleti @ 2008 03 18, 00:30)
ŠOKOLADĖ9 priimt priemei uzuojauta.. tai gal galima butu pasidometi kur reikia pagal tave pirkti drabuzius kad butu kokybiski?  kazkaip lb jau idomu pasidare  kurie tau kokybiski.. 4u.gif

Turgus ir urmo baze(Kaune pas mus tokia yra),tai dvi vietos,kur nekeliu kojos.Po pirmo plovimo rubus gali mesti lauk.O ir ten tikrai nera tokiu rubu,kurie man patiktu.Patinka united colours of benetton,s.oliver,gap,miss 60,morgan firmu drabuziu kokybe.Tai patikrinta.Skalbiu skalbimo masinoje ir rubams tai nekelia problemu.
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2008 03 18, 12:13)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif krisk negyvas!
o jeigu ir as pasakysiu, kad turguj ir urmo bazese rubai itin nekokybiski ir jau po 1-o skalbimo juos galima naudoti kaip grindu plovimo skudurus, tai gal tuomet ir is mano paraso ka nors iskaitysite? thumbup.gif
Atsakyti
Mani irgi gaila mest pinigus ant turgaus slamsto schmoll.gif . Kiek kartu susigundydavau maza kaina, tiek ir mesdavau i siuksliu kibira. Dazniausiai neatlaiko net pirmo skalbimo.
Atsakyti
nežinau kokie ten pas jus turgūs, bet as pamenu kai mažesne buvau tai mama man visus drabužius ir turgaus pirkdavo ir laikydavo gerai, po kelis sezonus , o gal laikai kitokie buvo ir kokybe kita? biggrin.gif o dabar tai visokias kojnes perku turguj ax.gif kad ir po kelių savaičių paplyšta bet kai už toką kainą.. biggrin.gif džinsų irgi gražių modelių esu mačiusi..neaišku ar nedažo skalbiami bet ant monekno tai gražiai atrode rolleyes.gif pati kažkaip nesusigundau pirkti ten..o ir kainos kai kurių rūbų tikrai būną aukštesnės nei parduotuvėse unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2008 03 18, 13:15)
o ir kainos kai kurių rūbų tikrai būną aukštesnės nei parduotuvėse  unsure.gif

Butent apie tai ir pati galvojau, jei kaina ta pati ar net aukstesne negu parduotuvei, niekada nepirksiu turguj, juk net pasimatuot normaliai nera galimybes. Ypac ziema
Atsakyti
prisimenu kai sakydavo eit i tų eilių užkuliusius ir matuotis fear.gif gal dabar moderniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Winnie @ 2008 03 18, 12:06)
Mani irgi gaila mest pinigus ant turgaus slamsto  schmoll.gif . Kiek kartu susigundydavau maza kaina, tiek ir mesdavau i siuksliu kibira. Dazniausiai neatlaiko net pirmo skalbimo.

Del to ir nereikia papigam shudo pirkti, pacios gal matot ka perkat doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nereikėtų būti tokioms kategoriškoms jei pas jus prasti turgūs ar tiesiog nemokat kokybiškų rūbų išsirinkt. mano dar nė vienas rūbas nėra nešiotas trumpiau nei porą metų, tuo labiau nurašytas į skudurus ar plyšęs po pirmo plovimo, tame tarpe ir turginiai, nes moku išsirinkti gerą daiktą. tarkim mano vienas megztukas gariūnkėj pirktas prieš keturis metus už 13 litų ir iki šiol nešiojamas ir mylimas. taip kad ei rast nemokat save kaltinkit, ne turgų rolleyes.gif
Atsakyti
insi teisingai pasakyta. saunuole thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti