Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

Turgeliui griežtas NE schmoll.gif Lyg dar būtų maža nenešiojamo šlamšto spintoj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 18 kovo 2008 - 22:31
Nekokybisku rubu galima nusipirkti tiek parduotuveje, tiek turguje.Jeigu zmogus neskiria kokybisku rubu nuo nekokybisku tai jo beda. Ir del savo nemokejimo atskirti kokybiskus rubus nuo nekokybisku nereiktu kaltinti turgaus. unsure.gif

pavyzdziui as dazniausiai turguje perku dzinsus, sijonus, kelnes,maikutes ir dar neteko nusivilti ju kokybe. Nesioju daugiau nei viena sezona. O ir pasiuti is geros medziagos. Pries pirkdama visada paziuriu, kad butu daiktas butu kokybiskai padarytas, be broko, geros medziagos. Ir mano perkamos kelnes kainuoja iki 100lt , sijonai iki 60lt, maikutes iki 30lt. O norint parduotuvei nusipirkt kokybiska daikta pasiuta is geros medziagos reikia sumoketi zymiai didesne pinigu suma, nes kokybisku daiktu kainos prasideda : dzinsu nuo 100lt, sijonu nuo 70lt.
Turguje esanciu rubu modelai nuo parduotuviu per daug nesiskiria , nes dazniausiai uzsakinejama is tu paciu gamintoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KAPPA @ 2008 03 18, 18:46)
Del to ir nereikia papigam shudo pirkti, pacios gal matot ka perkat  doh.gif  doh.gif  doh.gif

QUOTE(zhibuokle @ 2008 03 18, 22:33)
Nekokybisku rubu galima nusipirkti tiek parduotuveje, tiek turguje.Jeigu zmogus neskiria kokybisku rubu nuo nekokybisku tai jo beda. Ir del savo nemokejimo atskirti kokybiskus rubus nuo nekokybisku nereiktu kaltinti turgaus. unsure.gif

visiskai pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turguje esanciu rubu modelai nuo parduotuviu per daug nesiskiria , nes dazniausiai uzsakinejama is tu paciu gamintoju unsure.gif

Aha, nesiskiria lotuliukas.gif Galiu daryt prielaidą, kad užsimerkus po parduotuves vaikštai, jei nematai skirtumų doh.gif
Papildyta:

Parduotuvė parduotuvei nelygi. Normaliose tikrai nekokybiško gaminio nenusipirksi. O jei kalbi apie visokias Terranovas ar Vero Modas, tai čia tas pats Š, tik kitoj saujoj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 18 kovo 2008 - 23:17
Neatsimenu ar rašius,o jei rašius tai labai seniai hihihi.gif

Ne,neperku nieko,kainos tokios ,kad gali ir per nuolaidas parduotuvėse apsipirkti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 18, 20:39)
nereikėtų būti tokioms kategoriškoms jei pas jus prasti turgūs ar tiesiog nemokat kokybiškų rūbų išsirinkt. mano dar nė vienas rūbas nėra nešiotas trumpiau nei porą metų, tuo labiau nurašytas į skudurus ar plyšęs po pirmo plovimo, tame tarpe ir turginiai, nes moku išsirinkti gerą daiktą. tarkim mano vienas megztukas gariūnkėj pirktas prieš keturis metus už 13 litų ir iki šiol nešiojamas ir mylimas. taip kad ei rast nemokat save kaltinkit, ne turgų rolleyes.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif as irgi taip galvoju
Atsakyti
Kai ėjau į moklyklą ir dar nebuvo visiokių firminių parduotuvių, tai tekdavo prekintis ir turguje ax.gif
Atsakyti
[quote=Justelė,2008 03 19, 00:19]
Aha, nesiskiria lotuliukas.gif Galiu daryt prielaidą, kad užsimerkus po parduotuves vaikštai, jei nematai skirtumų doh.gif
Papildyta:

leisk paklaust kokiam tu turguj buvai kad toki dideli skirtuma matai?
Atsakyti
Rūbus perku visur-ir parduotuvėse,ir labdarūškėse,vieną kitą ir turguje esu pirkusi.
Turiu problemą-plačius pečius,tai parduotuvėse švarkelio nusipirkti neįmanoma-pečiai-L,o visa kita-M.O va turguje randu M dydžio švarkų,į kuriuos mano pečiai telpa. thumbup.gif
Dėl kokybės,tai manau,kad jau dabar turguje ji geresnė,nei visose Teranovose,va megztinį pernai pirkau(geros sudėties),tai jau dvi žiemas atnešiojau ir dar nešiosiu.Reikia žiūrėti sudėtį,siūles apsižiūrėti ir t.t.Tą patį reikia ir parduotuvėje daryti... smile.gif
Atsakyti
pavyzdziui as dazniausiai turguje perku dzinsus, sijonus, kelnes,maikutes ir dar neteko nusivilti ju kokybe. Nesioju daugiau nei viena sezona. O ir pasiuti is geros medziagos. Pries pirkdama visada paziuriu, kad butu daiktas butu kokybiskai padarytas, be broko, geros medziagos. Ir mano perkamos kelnes kainuoja iki 100lt , sijonai iki 60lt, maikutes iki 30lt. O norint parduotuvei nusipirkt kokybiska daikta pasiuta is geros medziagos reikia sumoketi zymiai didesne pinigu suma, nes kokybisku daiktu kainos prasideda : dzinsu nuo 100lt, sijonu nuo 70lt.

drinks_cheers.gif
As kazkaip ten tokiu pigiu rubu neberandu blink.gif Paskutini karta ten buvau ziema, tai kainas labai uzsikele doh.gif Tikrai neblogu drabuziu ten yra, bet issirenku tokius, kurie net brangesni nei parduotuvese doh.gif Pvz dzinsus uz 300 buvau nusiziurejus neaiskios firmo, tai pamaniau geriau dzinsu centre nesipirksiu kokius Lee.
Atsakyti
del kainu, tai lietuviu kraujyjte tiesiog iauge, jog parduotuvej brangu, o turguj pigu turi but... uz kokybe visur reikia moket cool.gif tik turguj ,mano nuomone, kaina proporcinga kokybei (aisku, yra ir isimciu ax.gif ), o stai parduotuvej sia taisykle labai sunku pritaikyt schmoll.gif kas liecia Gariunus, tai dabar ten galima rasti ir labai geru daiktu thumbup.gif visai neseniai ieskojom sukneles jubiliejui... parduotuvese visai paprastutes bent kiek padoresnes sukneles, braskancios, traskancios per siules, nuo 400lt... gariunuose radom bent 3 vietas, kuriose su 250-300lt kainuojanciomis suknelemis net i Baltuosius rumus negeda eit biggrin.gif plius visos buvo silkines, lengvutes, patogios ir kas svarbiausia kokybiskos wub.gif
Atsakyti
tai turgus turguj nelygus. mazesni miesteliu turguose tai tikrai nieko gero. Gariunuose galima rasti daug ir kokybisku drabuziu.
Atsakyti