Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

QUOTE(atviraj @ 2008 05 19, 11:36)
tai man irgi ten ne daug kas patinka. Ypac nepatinka kai prisiperka panos dzinsu ar maikiu su uzrasais "D&G", "Gucci"...

o dar buna,kad uzrasai su klaidom doh.gif ,maciau kedus-nicke,adodas lotuliukas.gif ir dar visokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
tai ten ne su klaidom smile.gif Ten del to, kad vardo negali savintis tai panasiu nesamoniu priraso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 05 19, 11:50)
tai ten ne su klaidom smile.gif Ten del to, kad vardo negali savintis tai panasiu nesamoniu priraso biggrin.gif

kad pasisavina tuos vardus,pilna padielku turguj su uzrasais neiskraipytais smile.gif
Atsakyti
na nezinau. Tai vieni gal bijo originalu vardus savintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 05 19, 12:06)
na nezinau. Tai vieni gal bijo originalu vardus savintis  g.gif

nesuprasi rolleyes.gif ,neverta pinigu tokiems dalykams metyt
Atsakyti
aha. ziurejau ir keduku kai buvau, bet nepirkau. visi kazkodel nepatiko. Nors siaip maciau ir panasiu, kur walking pardavineja. Bet ir tie Walking man irgi nepatiko. Su blizguciais buvo, nemegstu tokiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 05 19, 12:28)
aha. ziurejau ir keduku kai buvau, bet nepirkau. visi kazkodel nepatiko. Nors siaip maciau ir panasiu, kur walking pardavineja. Bet ir tie Walking man irgi nepatiko. Su blizguciais buvo, nemegstu tokiu  doh.gif

kazkaip man pigiai atrodo tie blizgalai schmoll.gif
Atsakyti
aha, man irgi doh.gif
Atsakyti
Nu turgui nepamenu kada ka pirkusi, nes ir skonis nelabai ten koks ir matavimai ir kokybe doh.gif Ir net parrduotuvesi retai kada apsiperka, dazniausiai siunciuosi, pigiau, kokybiskiau ax.gif O man sunku rubelius LT nusipirkti doh.gif
Atsakyti
o as tai visur po biski perku smile.gif ir turguj, nu baze kaune tai kaip ir turgus iseitu biggrin.gif ir maximoj, ir pardese per ispardavimus..visko buna. gerai paieskojus ir turguj galima rast geru dalyku, o pardese s...mano mama siuveja, daznai einam abi prekintis tai patikekit visokius brokus pardese mato is toli, oi kiek yra buve, kad kaina oho, bet kokybe g.gif tik vat tas bandymas turguj isiulyt s..kaip ala super gamini tai nervina mad.gif siaip mano pirkimas buna mazdaug toks, kad batus visad pardese perku, dzinsus, apatini bazej, o kas liko tai jau kaip ir kur papuola geriau ir /ar pigiau rasti smile.gif
Atsakyti
Nežinau - aš tai turguj galėčiau pirkti vaisius ir daržoves. Rūbų - tikrai nea... blush2.gif
Kažkada draugė prašė padėt turguj maudymiką išsirinkt, tai vieną matavosi - nepatiko. O pardavėja: "Tai kam matavaisi, jei nesiruošei pirkt?!" blink.gif
Aš jau geriau parduotuvėj ir kokybiškesnį daiktą nusipirksiu ir malonesnį aptarnavimą gausiu. O kartais per išpardavimus ir pigiau būna... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2008 04 19, 17:54)
Manęs kažko netraukia turgus..  g.gif  nes esu ne kartą iš ten pirkusi ir po to nelabai smagiai jaučiuosi kai pamatau kokią merginą su vienodais džinsais ar striuke  schmoll.gif  bet ir iš parduotuvės perkant, gali tas pats atsitikti  doh.gif

Pritariu del to, kad galima paskui dar N paneliu tais paciais rubais sutikt, taciau apsipirkus parduotuvese kaip vero moda, zara, terranova ir kt. tokia galimybe nei ka mazesne. doh.gif Man pvz Akropolis tas pats turgus atsiprasant... ir ten jau pirkt nesinori unsure.gif
Atsakyti