Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

QUOTE(Kanfietka @ 2008 03 26, 20:12)
Ir kokybe bloga ir eini po to po gatve kaip is vieno inkubatoriaus islindusios  blush2.gif  4u.gif  nu cia mano nuomone i turgu nebent maisto  rolleyes.gif esu pirkus ir drabuziu bet tai buvo kai dar su mamyte uz rankytes  i turgu vaiksciodavau  4u.gif .... second hand pagal mane best arba kokios firmines parduotuves tik jau i ten einant reikia pinigeliu turet  4u.gif  tikrai ne su minimalia lietuviska alga  lotuliukas.gif
Papildyta:
vat su situo jau sutinku  thumbup.gif

Apatinius aš ir perku turguj nes tikrai pigiai ir neblogų nusiperku,ir komlektėliai ten visai patogūs būna,nes ten ir turiu vieną tokią pažystamą kuri prekiauja latviskais apatineis,o parduotuvėj Latviškų kaina doh.gif ir tikrai turiu tokių komplektėlių,kur eilę metų nešioju nė lankai neišlenda,keli esa ir nuvylę verysad.gif bet kad visai neseniai nuvažiavau į Miglę ten buvo išpardavimai,visai nebloga graži liemenėlė ir tik 50 lt, doh.gif taigi pasimatavau einu mokėt nugi žiūrau,kad lanko galas jau išlindiąs,nu kaip ir visur visko pasitaiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linukse: 26 kovo 2008 - 18:42
Sveikos, kurios dažniau lankosi Gariūnuose, gal žinote kiek ten vidutiniškai kainuoja odinis švarkelis, paprastas klasikinis, įlemenuotas?
Atsakyti
nu es tai retai perkam turguje rubus ax.gif man jau geraiu is labdaryno mirksiukas.gif ten bent kokybe gera ax.gif ois tu lenkisku rubu gal perkam i metus kokius du tri kartus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvanksht @ 2008 03 28, 09:31)
Sveikos, kurios dažniau lankosi Gariūnuose, gal žinote kiek ten vidutiniškai kainuoja odinis švarkelis, paprastas klasikinis, įlemenuotas?

apie 300lt. cia praetas metais, pati ieskojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutee @ 2008 03 28, 10:36)
nu es tai retai perkam turguje rubus  ax.gif  man jau geraiu is labdaryno  mirksiukas.gif  ten bent kokybe gera  ax.gif  ois tu lenkisku rubu  gal perkam i metus kokius du tri kartus  mirksiukas.gif

del labdaryno rubeliu kokybes tai nelabai noriu sutikt ax.gif visokiu pasitaiko,bet dazniausiai yra vos po svara kainave ir dar nunesioti rubai cool.gif
Atsakyti
oj kaip seniai turguj buvau biggrin.gif o ten dar daug pardaveju buna?
Atsakyti
nei batu, nei rubu ten neperku, nebent darzoviu ar vaisiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 03 30, 17:33)
oj kaip seniai turguj buvau  biggrin.gif o ten dar daug pardaveju buna?

Nuvaziuok ir pamatysi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 03 31, 11:58)
nei batu, nei rubu ten neperku, nebent darzoviu ar vaisiu tongue.gif

čia stiliaus ir aprangos tema, taip pčiom čia vaisiai ir daržovės? g.gif bent gariūnuose matyt neteko rolleyes.gif
Atsakyti
kazkada vista ten pardavinedavo... Siaip, gal zmogus apie kalvariju turgu sneka. Ten gi yra visko smile.gif
Atsakyti
nežinau ką ten galima pirkti? g.gif nebent iš odos, peiliukus?
per porą metų- gal kartą užsuku doh.gif
Atsakyti
Dazniausiai perku zieminius batus,dzinsus,striukes kartais kokybe nesiskundziu,na aisku,jei batus paprastus nusiperku,tai pora ziemu galiu nesioti,nors kiekv ziema norisi nauju,tad neperku brangiu batu,nes zinau,kad greit atsibos
Atsakyti