Na cia tai jau nesutiksiu, nemanau, kad turguje perka tik tokie zmones, kurie neturi pinigu ar negali sau lesiti pirkti brangesniu rubu, kai norisi kazko originalaus, as pvz nueinu ir i kuistukus, ir i turgu, ir kaina man nera rodiklis, be to labai sparciai augancios turgaus prekiu kainos rodo, kad pirkejai gali isleisti daugiau ir daugiau...
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 18, 16:08)
Na cia tai jau nesutiksiu, nemanau, kad turguje perka tik tokie zmones, kurie neturi pinigu ar negali sau lesiti pirkti brangesniu rubu, kai norisi kazko originalaus, as pvz nueinu ir i kuistukus, ir i turgu, ir kaina man nera rodiklis, be to labai sparciai augancios turgaus prekiu kainos rodo, kad pirkejai gali isleisti daugiau ir daugiau...
Zinau ir labai pasiturinciu poniuciu, kurios vistiek turguje apsipirkineja, tai tiesa, kad ne vien neturintys pinigeliu perkasi. Bet va kainos auga, o kokybe ne.

QUOTE(ojojoj @ 2008 08 17, 22:22)
Taip tikrai turginiai rubai sviecia is tolo, bet jei nera pinigu, tai ka darysi.Aciu dievui mano kisenes leidzia pirkti is uzsienio tai jokiu turgu ir skudurynu nepripazistu

Papildyta:
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 14, 12:36)
Nematau nieko blogo apsipirkti turguje, ten galima rasti tikrai originaliu dalykeliu uz prieinama kaina, ir, mano nuomone, pvz vero modos tos pacios kolekcijos klonu gatvese zymiai daugiau nei tarkim turginiu rubu klonu...
Originaliu, bet padielkiu

QUOTE(ojojoj @ 2008 08 18, 16:05)
tikriausiai turiu ekstrasensiniu sugebejimu
, nes daznai neklystu. Aisku gal pasitaiko idomesniu rubeliu ir turguje, bet manua tokiu jau ir kaina turtetu buti aukstesne, gal kas turguje perka, jau tokiu nelabai ipirks 

čia gerai supratau mintį

Aš perku ir turguj, ir internetu, ir kuistukuose, ir parsivežu iš užsienio, ir pardėse vietinėse, žodžiu visur kur įmanoma

Ir kažkaip neturiu sugebėjimo skirti kur pirkti rūbai

ai man tai kažkaip nesvarbu kur žmogus pirko drabužius ar turgui ar kitur svarbiausiai kad jam patiktu ir jam tiktu
QUOTE(W*S:* @ 2008 08 18, 23:43)
ai man tai kažkaip nesvarbu kur žmogus pirko drabužius ar turgui ar kitur svarbiausiai kad jam patiktu ir jam tiktu

Papildyta:
QUOTE(Madam_Šarlote @ 2008 08 18, 19:20)
Taip tikrai turginiai rubai sviecia is tolo, bet jei nera pinigu, tai ka darysi.Aciu dievui mano kisenes leidzia pirkti is uzsienio tai jokiu turgu ir skudurynu nepripazistu 
Papildyta:

Papildyta:

Be komentaru

QUOTE(Madam_Šarlote @ 2008 08 18, 19:20)
Papildyta:

Papildyta:

Brangioji Madam, jei tamsta nesilanko turguose, tai is kur zino kokiu poddielkiu/nepoddielkiu ten galima rasti? Visu pirma, tamsta ribotai mastote, nes zodi "originalus" suprantate tik kaip originalu D&G arba Versace, kaip matau. Siulyciau pasiziuret tarptautiniu zodziu zodyne ir nustebsite salia sio zodzio neradusi D&G

Papildyta:
QUOTE(W*S:* @ 2008 08 18, 14:31)
O man įdomu nieko asmeniško o iš kur tu žinai kad ten turginiai
Ir man idomu, kaip galima turguje nesilankyt, bet apie ju rubu asortimenta ir kokybe taip nusimanyt

As asmeniskai neturiu isankstines neigiamos nuomones apie jokia prekybos vieta. Neigiama nuomone galiu turet tik apie konkretu ruba, ivertinus jo isvaizda bei kokybe is pirmo zvilgsnio. Tiesa, kokybe ne visada pavyksta tiksliai ivertint

zaRAza, geriau ir nebuvo galima pasakyt
saunuole

turguj apsiperku retai,bet visgi kartais tenka.tik batų niekad ten neperku..turiu iš turgaus kelias palaidines bei džinsus,kokybe nesiskunžiu.O tos kurios sako,kad puse miesto vaikšto su tais pačiais turginiais rūbais,tai labai klysta,nes jau greičiau su vero modos ar zaros rūbais puse miesto vaikšto,nebent į turgu nuejus pirktum pirma po ranka pasitaikiusį drabužį.kiek turiu rubu iš turgaus,nė vienas neatrodo turginis ar pigus.
QUOTE(W*S:* @ 2008 08 18, 22:43)

QUOTE(W*S:* @ 2008 08 18, 14:31)
O man įdomu nieko asmeniško o iš kur tu žinai kad ten turginiai
Iškart matosi

Papildyta:
QUOTE(lattčiukė @ 2008 08 19, 10:39)
kiek turiu rubu iš turgaus,nė vienas neatrodo turginis ar pigus.
Aišku, galima kažką rast. Bet reiktų pripažint, kad būtent didžioji turgaus prekių dalis piguma ir neskoningumu kvepia

Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2008 08 19, 09:16)
Brangioji Madam, jei tamsta nesilanko turguose, tai is kur zino kokiu poddielkiu/nepoddielkiu ten galima rasti? Visu pirma, tamsta ribotai mastote, nes zodi "originalus" suprantate tik kaip originalu D&G arba Versace, kaip matau. Siulyciau pasiziuret tarptautiniu zodziu zodyne ir nustebsite salia sio zodzio neradusi D&G
Antra, kas cia per poziuris, kad turguje perka tik tie, kas pinigu neturi? Pirkt turguje ir moket uz patinkancius naturalios odos batelius po 260LT visgi reikia pinigu turet, nemanote?
Papildyta:
Ir man idomu, kaip galima turguje nesilankyt, bet apie ju rubu asortimenta ir kokybe taip nusimanyt
Gal jos lankosi, ciupineja, tyrineja, bet neperka, nes ne lyyyygis
Pries devynerius metus pirkau turguj kerzus (jaunyste kvailyste
), uz kuriuos suplojau 200LT(kas buvo dideli pinigai tada), kuriuos perleidau kitam zmogui ir jie vis dar nesuplyso. Va tau ir turgaus kokybe...
As asmeniskai neturiu isankstines neigiamos nuomones apie jokia prekybos vieta. Neigiama nuomone galiu turet tik apie konkretu ruba, ivertinus jo isvaizda bei kokybe is pirmo zvilgsnio. Tiesa, kokybe ne visada pavyksta tiksliai ivertint

Papildyta:

Aš tai lankausi turgely, mėsytę ten visada perku. Ir siūlus dar, jeigu kada prireikia

O su tom padielkom, tai tikrai būna

QUOTE(Justelė @ 2008 08 19, 12:14)
Aš tai lankausi turgely, mėsytę ten visada perku. Ir siūlus dar, jeigu kada prireikia
Dažnai praeidama akį užmetu į drabužius ir batus. Einant pro batų skyrių kažkokia guma atsiduoda. Ir niekaip nesuprantu, kas juos pirkt gali
Ir nereikia ten lankytis, norint žinot, iš kur jos. Nice, Abibas, Dolce Gabanna ir t.t. Nu graudu, ką aš galiu pasakyt 

Niekas nekalba apie skyriukus salia maisto turgaus. Kalbama apie drabuziu turgu. Toki kaip Vilniaus Gariunai pvz. Arba Kauno bazes. Beje, Kauno bazej mano pussesere nusipirko suknele isleistuvems uz 160Lt, kai tokia pat buvo nusiziurejusi nuomos punkte ir netgi klause gal parduotu, nes jai dviem progom reikejo, bet isgirdus, kad parduotu uz kokius 360Lt, nebepirko. Taigi suknele jai atsejo 160Lt+50Lt uzstatas, kuri buvo palikus nuomoe punkte

O apie poddielkas niekas cia ir nekalba. Reiketu skirt dvi zodzio originalus reiksmes. Pasisakymai buvo buten ta tema, kad galima isigyt originaliu, t.y. savotisku, nepanasiu i kitus rubeliu.