Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

Na cia tai jau nesutiksiu, nemanau, kad turguje perka tik tokie zmones, kurie neturi pinigu ar negali sau lesiti pirkti brangesniu rubu, kai norisi kazko originalaus, as pvz nueinu ir i kuistukus, ir i turgu, ir kaina man nera rodiklis, be to labai sparciai augancios turgaus prekiu kainos rodo, kad pirkejai gali isleisti daugiau ir daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 18, 16:08)
Na cia tai jau nesutiksiu, nemanau, kad turguje perka tik tokie zmones, kurie neturi pinigu ar negali sau lesiti pirkti brangesniu rubu, kai norisi kazko originalaus, as pvz nueinu ir i kuistukus, ir i turgu, ir kaina man nera rodiklis, be to labai sparciai augancios turgaus prekiu kainos rodo, kad pirkejai gali isleisti daugiau ir daugiau...

Zinau ir labai pasiturinciu poniuciu, kurios vistiek turguje apsipirkineja, tai tiesa, kad ne vien neturintys pinigeliu perkasi. Bet va kainos auga, o kokybe ne. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojoj @ 2008 08 17, 22:22)
as irgi ne, nenoriu vaikscioti mieste ir sutinkti taip pat apsirengusia  schmoll.gif

Taip tikrai turginiai rubai sviecia is tolo, bet jei nera pinigu, tai ka darysi.Aciu dievui mano kisenes leidzia pirkti is uzsienio tai jokiu turgu ir skudurynu nepripazistu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 14, 12:36)
Nematau nieko blogo apsipirkti turguje, ten galima rasti tikrai originaliu dalykeliu uz prieinama kaina, ir, mano nuomone, pvz vero modos tos pacios kolekcijos klonu gatvese zymiai daugiau nei tarkim turginiu rubu klonu...

Originaliu, bet padielkiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojoj @ 2008 08 18, 16:05)
tikriausiai turiu ekstrasensiniu sugebejimu lotuliukas.gif  , nes daznai neklystu. Aisku gal pasitaiko idomesniu rubeliu ir turguje, bet manua tokiu jau ir kaina turtetu buti aukstesne, gal kas turguje perka, jau tokiu nelabai ipirks blink.gif

čia gerai supratau mintį g.gif turguje yra ir įdomesnių rūbelių, bet perkantys turguje jų neįperka? kaip suprasti? tai kas tuos įdomesnius rūbelius perka?
Aš perku ir turguj, ir internetu, ir kuistukuose, ir parsivežu iš užsienio, ir pardėse vietinėse, žodžiu visur kur įmanoma tongue.gif visur pasitaiko visokios kokybės rūbų. Vienas gali daug skoningiau apsirengti rūbais iš turgaus, nei kitas iš prabangios parduotuvės. Labai įstrigęs pavyzdys - Kastujeva doh.gif pastoviai tokiais auksu tviskančiais škurliais apsikarsčiusi, nu pamačius gatvėj sakyčiau gryna turginė, dolčegabaninė, bet manyčiau kad ji neperka turguj.. čia daugiau nuo stiliaus priklauso.
Ir kažkaip neturiu sugebėjimo skirti kur pirkti rūbai unsure.gif nebent po pardes turėdama laiko dažniau palakstau, tai pamačius gatvėj kartais atpažįstu iš kokios pardės pirktas rūbas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 18 rugpjūčio 2008 - 18:39
ai man tai kažkaip nesvarbu kur žmogus pirko drabužius ar turgui ar kitur svarbiausiai kad jam patiktu ir jam tiktu
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2008 08 18, 23:43)
ai man tai kažkaip nesvarbu kur žmogus pirko drabužius ar turgui ar kitur svarbiausiai kad jam patiktu ir jam tiktu

drinks_cheers.gif visiskai sutinku
Papildyta:
QUOTE(Madam_Šarlote @ 2008 08 18, 19:20)
Taip tikrai turginiai rubai sviecia is tolo, bet jei nera pinigu, tai ka darysi.Aciu dievui mano kisenes leidzia pirkti is uzsienio tai jokiu turgu ir skudurynu nepripazistu  schmoll.gif
Papildyta:

Originaliu, bet padielkiu  lotuliukas.gif

Be komentaru doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam_Šarlote @ 2008 08 18, 19:20)
Taip tikrai turginiai rubai sviecia is tolo, bet jei nera pinigu, tai ka darysi.Aciu dievui mano kisenes leidzia pirkti is uzsienio tai jokiu turgu ir skudurynu nepripazistu  schmoll.gif
Papildyta:

Originaliu, bet padielkiu  lotuliukas.gif

Brangioji Madam, jei tamsta nesilanko turguose, tai is kur zino kokiu poddielkiu/nepoddielkiu ten galima rasti? Visu pirma, tamsta ribotai mastote, nes zodi "originalus" suprantate tik kaip originalu D&G arba Versace, kaip matau. Siulyciau pasiziuret tarptautiniu zodziu zodyne ir nustebsite salia sio zodzio neradusi D&G lotuliukas.gif Antra, kas cia per poziuris, kad turguje perka tik tie, kas pinigu neturi? Pirkt turguje ir moket uz patinkancius naturalios odos batelius po 260LT visgi reikia pinigu turet, nemanote?
Papildyta:
QUOTE(W*S:* @ 2008 08 18, 14:31)
O man įdomu nieko asmeniško o iš kur tu žinai kad ten turginiai

Ir man idomu, kaip galima turguje nesilankyt, bet apie ju rubu asortimenta ir kokybe taip nusimanyt lotuliukas.gif Gal jos lankosi, ciupineja, tyrineja, bet neperka, nes ne lyyyygis lotuliukas.gif Pries devynerius metus pirkau turguj kerzus (jaunyste kvailyste lotuliukas.gif ), uz kuriuos suplojau 200LT(kas buvo dideli pinigai tada), kuriuos perleidau kitam zmogui ir jie vis dar nesuplyso. Va tau ir turgaus kokybe...

As asmeniskai neturiu isankstines neigiamos nuomones apie jokia prekybos vieta. Neigiama nuomone galiu turet tik apie konkretu ruba, ivertinus jo isvaizda bei kokybe is pirmo zvilgsnio. Tiesa, kokybe ne visada pavyksta tiksliai ivertint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 19 rugpjūčio 2008 - 08:19
zaRAza, geriau ir nebuvo galima pasakyt drinks_cheers.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
turguj apsiperku retai,bet visgi kartais tenka.tik batų niekad ten neperku..turiu iš turgaus kelias palaidines bei džinsus,kokybe nesiskunžiu.O tos kurios sako,kad puse miesto vaikšto su tais pačiais turginiais rūbais,tai labai klysta,nes jau greičiau su vero modos ar zaros rūbais puse miesto vaikšto,nebent į turgu nuejus pirktum pirma po ranka pasitaikiusį drabužį.kiek turiu rubu iš turgaus,nė vienas neatrodo turginis ar pigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lattčiukė: 19 rugpjūčio 2008 - 09:39
QUOTE(W*S:* @ 2008 08 18, 22:43)

drinks_cheers.gif , ir as tos pacios nuomones
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2008 08 18, 14:31)
O man įdomu nieko asmeniško o iš kur tu žinai kad ten turginiai

Iškart matosi tongue.gif O juos galima pažint iš kelių bruožų, iš kurių labiausiai išskirčiau neskoningumą. Antra, kokybė. Siūlai visokie išlindę, medžiaga po skalbimų nuskalbta. Trečia, su užlepezintais užrašais. Nežinau kaip dabar, bet prieš kokius metelius gatvėse visos vaikščiojo su skirtingų spalvų golfukais, kur ant krūtinės JEANS užvaryta. Nu graudu doh.gif Dar va batus turginius lengva atpažint: nesilanksto, ne oda, po kelių pavaikščiojimų atrodo kaip po kelių sezonų doh.gif Su tokiais tik kojas gadinat doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lattčiukė @ 2008 08 19, 10:39)
kiek turiu rubu iš turgaus,nė vienas neatrodo turginis ar pigus.

Aišku, galima kažką rast. Bet reiktų pripažint, kad būtent didžioji turgaus prekių dalis piguma ir neskoningumu kvepia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2008 08 19, 09:16)
Brangioji Madam, jei tamsta nesilanko turguose, tai is kur zino kokiu poddielkiu/nepoddielkiu ten galima rasti? Visu pirma, tamsta ribotai mastote, nes zodi "originalus" suprantate tik kaip originalu D&G arba Versace, kaip matau. Siulyciau pasiziuret tarptautiniu zodziu zodyne ir nustebsite salia sio zodzio neradusi D&G lotuliukas.gif Antra, kas cia per poziuris, kad turguje perka tik tie, kas pinigu neturi? Pirkt turguje ir moket uz patinkancius naturalios odos batelius po 260LT visgi reikia pinigu turet, nemanote?
Papildyta:
Ir man idomu, kaip galima turguje nesilankyt, bet apie ju rubu asortimenta ir kokybe taip nusimanyt lotuliukas.gif Gal jos lankosi, ciupineja, tyrineja, bet neperka, nes ne lyyyygis lotuliukas.gif Pries devynerius metus pirkau turguj kerzus (jaunyste kvailyste lotuliukas.gif ), uz kuriuos suplojau 200LT(kas buvo dideli pinigai tada), kuriuos perleidau kitam zmogui ir jie vis dar nesuplyso. Va tau ir turgaus kokybe...

As asmeniskai neturiu isankstines neigiamos nuomones apie jokia prekybos vieta. Neigiama nuomone galiu turet tik apie konkretu ruba, ivertinus jo isvaizda bei kokybe is pirmo zvilgsnio. Tiesa, kokybe ne visada pavyksta tiksliai ivertint smile.gif

Aš tai lankausi turgely, mėsytę ten visada perku. Ir siūlus dar, jeigu kada prireikia bigsmile.gif Dažnai praeidama akį užmetu į drabužius ir batus. Einant pro batų skyrių kažkokia guma atsiduoda. Ir niekaip nesuprantu, kas juos pirkt gali doh.gif

O su tom padielkom, tai tikrai būna doh.gif Ir nereikia ten lankytis, norint žinot, iš kur jos. Nice, Abibas, Dolce Gabanna ir t.t. Nu graudu, ką aš galiu pasakyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 19 rugpjūčio 2008 - 11:15
QUOTE(Justelė @ 2008 08 19, 12:14)
Aš tai lankausi turgely, mėsytę ten visada perku. Ir siūlus dar, jeigu kada prireikia  bigsmile.gif  Dažnai praeidama akį užmetu į drabužius ir batus. Einant pro batų skyrių kažkokia guma atsiduoda. Ir niekaip nesuprantu, kas juos pirkt gali  doh.gif

O su tom padielkom, tai tikrai būna  doh.gif  Ir nereikia ten lankytis, norint žinot, iš kur jos. Nice, Abibas, Dolce Gabanna ir t.t. Nu graudu, ką aš galiu pasakyt  doh.gif

Niekas nekalba apie skyriukus salia maisto turgaus. Kalbama apie drabuziu turgu. Toki kaip Vilniaus Gariunai pvz. Arba Kauno bazes. Beje, Kauno bazej mano pussesere nusipirko suknele isleistuvems uz 160Lt, kai tokia pat buvo nusiziurejusi nuomos punkte ir netgi klause gal parduotu, nes jai dviem progom reikejo, bet isgirdus, kad parduotu uz kokius 360Lt, nebepirko. Taigi suknele jai atsejo 160Lt+50Lt uzstatas, kuri buvo palikus nuomoe punkte biggrin.gif Ir aisku dabar dauguma isivaizduos, kad ta suknele buvo tokia tipine nuompunktine- sifoninis sijonas ir korsetas lotuliukas.gif Anaiptol ne ax.gif Mano pacios teta turguj prekiauja moteriskais kostiumeliais, kuriu modelis beveik nesiskiria nuo Lelijoj siuvamu, kaina dvigubai mazesne ir atsibosta greiciau negu nusidevi. Todel tai vienasaliskai tegt, kad turgus, tai issikirtinai beskonybiu, piguvienu prekyviete negalima. Parduotuveje irgi ne visi rubai stilingi. Siam skyreli ne vienos merginos pamegti Baby Phat rubai man niekuo nesiskiria nuo jusu vadinamu turginiu.

O apie poddielkas niekas cia ir nekalba. Reiketu skirt dvi zodzio originalus reiksmes. Pasisakymai buvo buten ta tema, kad galima isigyt originaliu, t.y. savotisku, nepanasiu i kitus rubeliu.
Atsakyti