QUOTE(zaRAza @ 2008 08 19, 13:12)
Niekas nekalba apie skyriukus salia maisto turgaus. Kalbama apie drabuziu turgu. Toki kaip Vilniaus Gariunai pvz. Arba Kauno bazes. Beje, Kauno bazej mano pussesere nusipirko suknele isleistuvems uz 160Lt, kai tokia pat buvo nusiziurejusi nuomos punkte ir netgi klause gal parduotu, nes jai dviem progom reikejo, bet isgirdus, kad parduotu uz kokius 360Lt, nebepirko. Taigi suknele jai atsejo 160Lt+50Lt uzstatas, kuri buvo palikus nuomoe punkte
Ir aisku dabar dauguma isivaizduos, kad ta suknele buvo tokia tipine nuompunktine- sifoninis sijonas ir korsetas
Anaiptol ne
Mano pacios teta turguj prekiauja moteriskais kostiumeliais, kuriu modelis beveik nesiskiria nuo Lelijoj siuvamu, kaina dvigubai mazesne ir atsibosta greiciau negu nusidevi. Todel tai vienasaliskai tegt, kad turgus, tai issikirtinai beskonybiu, piguvienu prekyviete negalima. Parduotuveje irgi ne visi rubai stilingi. Siam skyreli ne vienos merginos pamegti Baby Phat rubai man niekuo nesiskiria nuo jusu vadinamu turginiu.
O apie poddielkas niekas cia ir nekalba. Reiketu skirt dvi zodzio originalus reiksmes. Pasisakymai buvo buten ta tema, kad galima isigyt originaliu, t.y. savotisku, nepanasiu i kitus rubeliu.

O apie poddielkas niekas cia ir nekalba. Reiketu skirt dvi zodzio originalus reiksmes. Pasisakymai buvo buten ta tema, kad galima isigyt originaliu, t.y. savotisku, nepanasiu i kitus rubeliu.
Asmeniškai man, tie nuomos punktai nėra rodiklis. Pačiai prieš kurį laiką teko ieškotis proginės suknios, aplankiau ne vieną nuomos saloną, kurie man sukėlė tikrų tikriausią šoką, nes absoliučiai nieko padoraus nepamačiau. Ir nustebino, kad už tokius skudurus lupa didelius pinigus

Kas kostiumėlius liečia, tai tikrai negaliu ginčytis, nes nesu tokių dalykučių turgely užmačius. Nors nenuostabu, kad nesiskiria nuo siuvamų Lelijoj, nes daugmaš visų kostiumėlių modeliai yra tie patys