Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

QUOTE(zaRAza @ 2008 08 19, 13:12)
Niekas nekalba apie skyriukus salia maisto turgaus. Kalbama apie drabuziu turgu. Toki kaip Vilniaus Gariunai pvz. Arba Kauno bazes. Beje, Kauno bazej mano pussesere nusipirko suknele isleistuvems uz 160Lt, kai tokia pat buvo nusiziurejusi nuomos punkte ir netgi klause gal parduotu, nes jai dviem progom reikejo, bet isgirdus, kad parduotu uz kokius 360Lt, nebepirko. Taigi suknele jai atsejo 160Lt+50Lt uzstatas, kuri buvo palikus nuomoe punkte biggrin.gif Ir aisku dabar dauguma isivaizduos, kad ta suknele buvo tokia tipine nuompunktine- sifoninis sijonas ir korsetas lotuliukas.gif Anaiptol ne ax.gif Mano pacios teta turguj prekiauja moteriskais kostiumeliais, kuriu modelis beveik nesiskiria nuo Lelijoj siuvamu, kaina dvigubai mazesne ir atsibosta greiciau negu nusidevi. Todel tai vienasaliskai tegt, kad turgus, tai issikirtinai beskonybiu, piguvienu prekyviete negalima. Parduotuveje irgi ne visi rubai stilingi. Siam skyreli ne vienos merginos pamegti Baby Phat rubai man niekuo nesiskiria nuo jusu vadinamu turginiu.

O apie poddielkas niekas cia ir nekalba. Reiketu skirt dvi zodzio originalus reiksmes. Pasisakymai buvo buten ta tema, kad galima isigyt originaliu, t.y. savotisku, nepanasiu i kitus rubeliu.

Asmeniškai man, tie nuomos punktai nėra rodiklis. Pačiai prieš kurį laiką teko ieškotis proginės suknios, aplankiau ne vieną nuomos saloną, kurie man sukėlė tikrų tikriausią šoką, nes absoliučiai nieko padoraus nepamačiau. Ir nustebino, kad už tokius skudurus lupa didelius pinigus doh.gif
Kas kostiumėlius liečia, tai tikrai negaliu ginčytis, nes nesu tokių dalykučių turgely užmačius. Nors nenuostabu, kad nesiskiria nuo siuvamų Lelijoj, nes daugmaš visų kostiumėlių modeliai yra tie patys smile.gif Nors asmeniškai aš, turguj nepirkčiau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 19 rugpjūčio 2008 - 12:25
QUOTE(Justelė @ 2008 08 19, 12:14)
Iškart matosi  tongue.gif  O juos galima pažint iš kelių bruožų, iš kurių labiausiai išskirčiau neskoningumą. Antra, kokybė. Siūlai visokie išlindę, medžiaga po skalbimų nuskalbta. Trečia, su užlepezintais užrašais. Nežinau kaip dabar, bet prieš kokius metelius gatvėse visos vaikščiojo su skirtingų spalvų golfukais, kur ant krūtinės JEANS užvaryta. Nu graudu  doh.gif  Dar va batus turginius lengva atpažint: nesilanksto, ne oda, po kelių pavaikščiojimų atrodo kaip po kelių sezonų  doh.gif  Su tokiais tik kojas gadinat  doh.gif
Papildyta:

Aišku, galima kažką rast. Bet reiktų pripažint, kad būtent didžioji turgaus prekių dalis piguma ir neskoningumu kvepia  doh.gif
Papildyta:

Aš tai lankausi turgely, mėsytę ten visada perku. Ir siūlus dar, jeigu kada prireikia  bigsmile.gif  Dažnai praeidama akį užmetu į drabužius ir batus. Einant pro batų skyrių kažkokia guma atsiduoda. Ir niekaip nesuprantu, kas juos pirkt gali  doh.gif

O su tom padielkom, tai tikrai būna  doh.gif  Ir nereikia ten lankytis, norint žinot, iš kur jos. Nice, Abibas, Dolce Gabanna ir t.t. Nu graudu, ką aš galiu pasakyt  doh.gif

Oi kiek neskoningu rubu yra musu parduotuvese... O siaip - skonis - individualus dalykas, tai cia galima gincytis iki begalybes. Ir apie kokius cia siulus islindusius kalbama, normalus zmones, rubus priziuri, susisiuva, susitvarko, jei ka, vaiksto tvarkingi, o parduotuviniai rubai turbut nenusiskalba nenusitrina, siuti ne siulais o kokiom paauksuotom gijom? Taip atrodo is viso pasisakymo, kad turgaus rubai kazkokie skudurai, o parduotuvese tai kaip is dangaus nukritusi mana. Butu juokinga, jei nebutu graudu, jei toks poziuris. As turiu batus ir ne vienus is turgaus, nematau cia nieko gedingo, turgaus batai speja net nusibost, o niekaip nesusinesioja, o va pirkau is Wawos - po 2 dienu priekis nusilupo, pirkau is zygio batu - po 2 sav padas per puse suluzo, taigi visur visokiu prekiu yra. Toks poziuris yra trumparegiskas, tik tiek galiu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 19, 13:42)
Oi kiek neskoningu rubu yra musu parduotuvese... O siaip - skonis - individualus dalykas, tai cia galima gincytis iki begalybes. Ir apie kokius cia siulus islindusius kalbama, normalus zmones, rubus priziuri, susisiuva, susitvarko, jei ka, vaiksto tvarkingi, o parduotuviniai rubai turbut nenusiskalba nenusitrina, siuti ne siulais o kokiom paauksuotom gijom? Taip atrodo is viso pasisakymo, kad turgaus rubai kazkokie skudurai, o parduotuvese tai kaip is dangaus nukritusi mana. Butu juokinga, jei nebutu graudu, jei toks poziuris. As turiu batus ir ne vienus is turgaus, nematau cia nieko gedingo, turgaus batai speja net nusibost, o niekaip nesusinesioja, o va pirkau is Wawos - po 2 dienu priekis nusilupo, pirkau is zygio batu - po 2 sav padas per puse suluzo, taigi visur visokiu prekiu yra. Toks poziuris yra trumparegiskas, tik tiek galiu pasakyt.

Tai parduotuvė parduotuvei nelygi. Jei mąstai, kad Vero Modos, Terranovos ir Effigy visokios kitokios yra labai geros parduotuvės, tai klysti. Tas pats š, tik kitoj saujoj. Dabar net mąstau, ar mano spintoj yra nors vienas nusiskalbęs drabužis - ogi ne. Kartais norėtųsi, kad taip būtų, nes dauguma rūbų morališkai pasenę. Mest gaila, nes kaip naujutėliai atrodo, pasilikt irgi nėra tikslo, nes tik vietą užima.

Tai reikia žiūrėt, kokius batus perki. Nes ir toj pačioj Wawoj kalnas šlamšto yra. Kaina apakina ir pirkdamas žmogus nė kiek nemąsto, ar padas normalus, lankstosi, ar oda, ar patogu kojai ir t.t.

Mano požiūris trumparegiškas? Todėl, kad išbrokijau prekes iš turgelio? Aš ne milijonierė. Ir nesiruošiu mėtyt pinigus turgaus šlamštui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 19 rugpjūčio 2008 - 13:07
QUOTE(Justelė @ 2008 08 19, 12:14)
Iškart matosi  tongue.gif  O juos galima pažint iš kelių bruožų, iš kurių labiausiai išskirčiau neskoningumą. Antra, kokybė. Siūlai visokie išlindę, medžiaga po skalbimų nuskalbta. Trečia, su užlepezintais užrašais. Nežinau kaip dabar, bet prieš kokius metelius gatvėse visos vaikščiojo su skirtingų spalvų golfukais, kur ant krūtinės JEANS užvaryta. Nu graudu  doh.gif  Dar va batus turginius lengva atpažint: nesilanksto, ne oda, po kelių pavaikščiojimų atrodo kaip po kelių sezonų  doh.gif  Su tokiais tik kojas gadinat  doh.gif
Papildyta:

Aišku, galima kažką rast. Bet reiktų pripažint, kad būtent didžioji turgaus prekių dalis piguma ir neskoningumu kvepia  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as ir ta norejau pasakyti apie kokybe, neskoninguma drinks_cheers.gif

QUOTE(Justelė @ 2008 08 19, 14:06)
Tai parduotuvė parduotuvei nelygi. Jei mąstai, kad Vero Modos, Terranovos ir Effigy visokios kitokios yra labai geros parduotuvės, tai klysti. Tas pats š, tik kitoj saujoj. Dabar net mąstau, ar mano spintoj yra nors vienas nusiskalbęs drabužis - ogi ne. Kartais norėtųsi, kad taip būtų, nes dauguma rūbų morališkai pasenę. Mest gaila, nes kaip naujutėliai atrodo, pasilikt irgi nėra tikslo, nes tik vietą užima.

Tai reikia žiūrėt, kokius batus perki. Nes ir toj pačioj Wawoj kalnas šlamšto yra. Kaina apakina ir pirkdamas žmogus nė kiek nemąsto, ar padas normalus, lankstosi, ar oda, ar patogu kojai ir t.t.

Mano požiūris trumparegiškas? Todėl, kad išbrokijau prekes iš turgelio? Aš ne milijonierė. Ir nesiruošiu mėtyt pinigus turgaus šlamštui  doh.gif

drinks_cheers.gif kaip tik reikia tureti daug pinigu, perkant turguje
Atsakyti

Mano požiūris trumparegiškas? Todėl, kad išbrokijau prekes iš turgelio? Aš ne milijonierė. Ir nesiruošiu mėtyt pinigus turgaus šlamštui  doh.gif

Tai gal galima suzinot is kur perkami tokie super duper rubai, kurie po 100-ojo skalbimo nenusiskalbia? gal israstas naujas audinys ar ka? arba tiesiog labai daug rubu turite, kasdien keiciate ir nereikia daznai skalbt, nu jau rimtai juokinga pasidare. Kaip sakot:parduotuve parduotuvei nelygi? nesutinku. Greiciau rubas rubui nelygus. Kiekvienoje parduotuveje galima slamsto rasti, taip ir kiekviename turguje. Ir MNG ir Mexx kokybe nepasizymi pacia auksciausia. Ne vienoje a lia kokybiskesniu rubu parduotuveje galima rasti ir siuliu nelygiu, ir siulu pairusiu, visur visko yra. O trumparegiskas poziuris tas, kad jus VISAS be isimties turgaus prekes "isbrokijate", va cia tai trumparegiska. O jei jau kalbam tokiom labai "graziom" frazem kaip "tas pats s tik kitoj saujoj", tai galiu pasakyti, kad su jusu poziuriu diskutuoti tas pats kas su pliku pesiotis... Tai vat tiek.
Atsakyti
šiaip ir aš pritariu, kad turguj drabužiai ir batai tikrai neskoningi ir nekokybiški. yra gerų dalykų, bet vienetai jais prekiauja ir kai žmogus pastoviai nesilankai tokiose vietose, tai tų prekeivių ir nežinai. o apeiti visus gariūnus ir surasti ten kokia vieną ar dvi moterėles, prekiaujančiais gražiais darbužėliais doh.gif neturiu nei laiko nei kantrybės schmoll.gif nors mano draugė moka ir netingi ieškoti tokių "vienetų". Aš apeinu kelias eiles ir man pradeda nervai nelaikyti, nes atrodo, kad visur tas pats tik kitoj saujoj (kaip čia viena tokia išsireiškė biggrin.gif ).
o kad parduotuvėj šlamštą galima nusipirkti, tai faktas. ir turguj ir parduotuvėj reikia pažiūrėti, ką perki, už ką moki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jkrista: 19 rugpjūčio 2008 - 14:37
QUOTE(jkrista @ 2008 08 19, 15:36)
šiaip ir aš pritariu, kad turguj drabužiai ir batai tikrai neskoningi ir nekokybiški. yra gerų dalykų, bet vienetai jais prekiauja ir kai žmogus pastoviai nesilankai tokiose vietose, tai tų prekeivių ir nežinai. o apeiti visus gariūnus ir surasti ten kokia vieną ar dvi moterėles, prekiaujančiais gražiais darbužėliais  schmoll.gif  neturiu nei laiko nei kantrybės. nors mano draugė moka ir netingi ieškoti tokių "vienetų". Aš apeinu kelias eiles ir man pradeda nervai nelaikyti, nes atrodo, kad visur tas pats tik kitoj saujoj (kaip čia viena tokia išsireiškė  biggrin.gif ).
o kad parduotuvėj šlamštą galima nusipirkti, tai faktas. ir turguj ir parduotuvėj reikia pažiūrėti, ką perki, už ką moki  smile.gif

drinks_cheers.gif va cia tai sutinku, tas patas galioja ir turgui ir parduotuvems, svarbiausia yra pirkejo pastabumas, kritiskas rubo ivertinimas, kad ir kur bepirktum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 19, 15:21)
Tai gal galima suzinot is kur perkami tokie super duper rubai, kurie po 100-ojo skalbimo nenusiskalbia? gal israstas naujas audinys ar ka? arba tiesiog labai daug rubu turite, kasdien keiciate ir nereikia daznai skalbt, nu jau rimtai juokinga pasidare. Kaip sakot:parduotuve parduotuvei nelygi? nesutinku. Greiciau rubas rubui nelygus. Kiekvienoje parduotuveje galima slamsto rasti, taip ir kiekviename turguje. Ir MNG ir Mexx kokybe nepasizymi pacia auksciausia. Ne vienoje a lia kokybiskesniu rubu parduotuveje galima rasti ir siuliu nelygiu, ir siulu pairusiu, visur visko yra. O trumparegiskas poziuris tas, kad jus VISAS be isimties turgaus prekes "isbrokijate", va cia tai trumparegiska. O jei jau kalbam tokiom labai "graziom" frazem kaip "tas pats s tik kitoj saujoj", tai galiu pasakyti, kad su jusu poziuriu diskutuoti tas pats kas su pliku pesiotis... Tai vat tiek.

Rūbų kiekiu nesiskundžiu, kasdien keičiu, turiu tikrai daug. Bet priešingai nei kai kurie, nelaukiu, kol drabužiai susipurvins, o dažniausiai skalbiu po kiekvieno užsidėjimo. Ir tikrai savo spintoj neturiu nei vieno nusiskalbusio daikto. O labiausiai mėgstu Blend'o gaminius, kurie pasižymi puikia kokybe thumbup.gif
Nelaikau savo požiūriu trumparegišku. Tik kaip minėjau - aš ne milijonierė, kad savo pinigus mesčiau į balą.

Atsakyti

Taip, trumparegiskas, nes isbrokyta buvo viskas 100proc., kai to 100proc., net nesate maciusi biggrin.gif Jus turbut isivaizduojat, kad visos, kurios pasisakom uz turgu, sedim dabar su nuvalkiotais megztukais su JEANS uzrasu lotuliukas.gif Asmeniskai as dazniau perku parduotuvese arba internetu, nes tingiu i turgu sestadieniais vaziuot, bet jei jau vaziuoju, tai tikrai tarp gausybes ivariaspalves beskonybes (kurios, beje, ir parduotuvese daug) randu visai graziu dalyku. Kaip jus galit teigti, kad turguj tik slamstas, kad nusiskalbia ir t.t., jei ten neperkat? bigsmile.gif Draugiu pasiklausinejat? biggrin.gif Manau, turetu buti vertinamas konkretus daiktas, konkrecioj vietoj, o ne apsaukinejama slamstu visko, ka prabegom per turgu eidama pamatot 4u.gif

P.S. Jei jau uzsiminet apie Blend, tai ir tokiu dalyku galima turguj rast arba vietines reiksmes isparduotuvese, nes Kaune yra kazkokie urmininkai, kurie maisais naujus drabuzius pardavineja, tiesa, pasirinkt negali ir perki kate maise. O turgininkai ir kiti smulkus prekybininkai juos perparduoda nupirke uz zymiai mazesne kaina nei Aprangos galerijoj (daugiau kazkaip niekur Blendo uzmatyt neteko) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Justelė @ 2008 08 19, 13:24)
Asmeniškai man, tie nuomos punktai nėra rodiklis.

O kas yra rodiklis? ax.gif Parduotuves? Nezinau, gal tik didziuju tinklu parduotuvese apsiperkat, bet vietines reiksmes parduotuvese daznai vitrinose buna prekiu tokiu pat, kaip turguj. Tik vietoj 120Lt uz marskinelius lupa 170Lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 08 19, 16:29)
Taip, trumparegiskas, nes isbrokyta buvo viskas 100proc., kai to 100proc., net nesate maciusi biggrin.gif Jus turbut isivaizduojat, kad visos, kurios pasisakom uz turgu, sedim dabar su nuvalkiotais megztukais su JEANS uzrasu lotuliukas.gif Asmeniskai as dazniau perku parduotuvese arba internetu, nes tingiu i turgu sestadieniais vaziuot, bet jei jau vaziuoju, tai tikrai tarp gausybes ivariaspalves beskonybes (kurios, beje, ir parduotuvese daug) randu visai graziu dalyku. Kaip jus galit teigti, kad turguj tik slamstas, kad nusiskalbia ir t.t., jei ten neperkat? bigsmile.gif Draugiu pasiklausinejat? biggrin.gif Manau, turetu buti vertinamas konkretus daiktas, konkrecioj vietoj, o ne apsaukinejama slamstu visko, ka prabegom per turgu eidama pamatot 4u.gif

P.S. Jei jau uzsiminet apie Blend, tai ir tokiu dalyku galima turguj rast arba vietines reiksmes isparduotuvese, nes Kaune yra kazkokie urmininkai, kurie maisais naujus drabuzius pardavineja, tiesa, pasirinkt negali ir perki kate maise. O turgininkai ir kiti smulkus prekybininkai juos perparduoda nupirke uz zymiai mazesne kaina nei Aprangos galerijoj (daugiau kazkaip niekur Blendo uzmatyt neteko) ax.gif
Papildyta:
O kas yra rodiklis? ax.gif Parduotuves? Nezinau, gal tik didziuju tinklu parduotuvese apsiperkat, bet vietines reiksmes parduotuvese daznai vitrinose buna prekiu tokiu pat, kaip turguj. Tik vietoj 120Lt uz marskinelius lupa 170Lt biggrin.gif

Oi, tikrai aš jūsų neįsivaizduoju nei su JEANS megztukais, nei su kuo kitu. Neturiu tam laiko, ir taip savais darbais užsikasus doh.gif

Blendo galima rast Aprangoj, Aprangos Galerijoj ir dar vienoj parduotuvėlėj Vilniuj, Gedimino prospekte. Ten tarp kitko irgi neblogi rūbai - Blend, Ichy, Diesel ir kt.

Man rodiklis yra mano skonis biggrin.gif

Turgely marškiniai už 120 Lt? Ir čia normalu už tokią sumą pirkt marškinėlius turguj? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 19 rugpjūčio 2008 - 15:50
QUOTE(Justelė @ 2008 08 19, 16:49)
Turgely marškiniai už 120 Lt? Ir čia normalu už tokią sumą pirkt marškinėlius turguj?  doh.gif

O jei butu parduotuvej, tai butu normalu? lotuliukas.gif Kas cia per kvailas skirstymas turgus-parduotuve, normalu-nenormalu g.gif Matai daikta, paziuri, aptyrineji ir pats sprendi- leisi sau tiek moket ar ne ax.gif
Man normalu, jei parduotuvej, tiesa, internetinej, jie 65svarus kainuoja biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 19 rugpjūčio 2008 - 16:03
QUOTE(Justelė @ 2008 08 19, 15:59)
Rūbų kiekiu nesiskundžiu, kasdien keičiu, turiu tikrai daug. Bet priešingai nei kai kurie, nelaukiu, kol drabužiai susipurvins, o dažniausiai skalbiu po kiekvieno užsidėjimo. Ir tikrai savo spintoj neturiu nei vieno nusiskalbusio daikto. O labiausiai mėgstu Blend'o gaminius, kurie pasižymi puikia kokybe  thumbup.gif 
Nelaikau savo požiūriu trumparegišku. Tik kaip minėjau - aš ne milijonierė, kad savo pinigus mesčiau į balą.

Del Blend'o kokybes butu galima irgi diskutuoti iki begalybes, bet cia jau poster_offtopic.gif
Papildyta:
Taip daznai kartojat apie tuos milijonierius, kad taip atrodo, jog milijonieriai turguj apsiprekina, nes jiems negaila "pinigu mest i bala", nera logikos
Atsakyti