Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

QUOTE(Makarončikė @ 2007 08 23, 21:34)
Man tai patinka ten liemenukai labai, turiu tokią vieną bobcę kur latviškais prekiauja tai kokybė liux  biggrin.gif  O kainos nelabai ir mažos  mirksiukas.gif

o kokioj vietoj prekiauja jinai?as irgi noriu latvisko thumbup.gif
Atsakyti
na turguj dabar tokiu perliuku galima atrast nail.gif
aisku jei ieskosi pigiai nemanau kad ka gero rasi,bet yra keletas tookiu butikeliu wub.gif
Atsakyti
Seniau visada vaziuodavau is anksto ryto i Gariunus,apvaiksciodavau turgu ir nieko gero nenusipirkdavau,jeigu ka nors ir rasdavau,grazaus ar siaip kazka reikiamo, visada namuose pastebedavau,kazkoki broka.
Turguje nebuvau kokie 5m.man ten nieko grazaus ir kokybisko nera.
Atsakyti
QUOTE(laura1979 @ 2008 11 08, 10:01)
Seniau visada vaziuodavau is anksto ryto i Gariunus,apvaiksciodavau turgu ir nieko gero nenusipirkdavau,jeigu ka nors ir rasdavau,grazaus ar siaip kazka reikiamo, visada namuose pastebedavau,kazkoki broka.
Turguje nebuvau kokie 5m.man ten nieko grazaus ir kokybisko nera.

tai laikas dabar apsilankyti ax.gif ir tada pasakoti apie kokybe mirksiukas.gif nes galima rasti tikrai kokybisku rubu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2008 11 08, 23:16)
tai laikas dabar apsilankyti  ax.gif  ir tada pasakoti apie kokybe mirksiukas.gif  nes galima rasti tikrai kokybisku rubu  rolleyes.gif

Dabar nieko nesu pirkusi,tai apie kokybe negaliu pasakyti,bet visada matosi,kada skudurai o ypac avalyne yra GARIUNISKA biggrin.gif
P.S.turiu drage kuri kas antra savaitgali vaziuoja ten apsipirkti,tai ir matosi kur rubelius perka
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2008 11 08, 21:16)
  nes galima rasti tikrai kokybisku rubu  rolleyes.gif

Suintrigavote biggrin.gif Bet jei rimtai, turguje jau neperku daug metu nei drabuziu, nei batu... perku tik kojines vyrui biggrin.gif man ten visa kita labai nekaip atrodo blush2.gif ir visada matosi, kad drabuzis "turginis" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 09 lapkričio 2008 - 10:35
QUOTE(Nanda @ 2008 11 09, 10:34)
visada matosi, kad drabuzis "turginis"  blush2.gif

ne visada, bet kalbant apie paltus taip. pernai buvo juodi baltom linijom į langelius padalinti, šiais metais atsirado tokios pilkos juostos šonuose. iškart matyti kur paltas pirktas ir net kuriais metais biggrin.gif
Atsakyti
Mano tėvai užsiėmė ilgą laiką drabužių tiekimu parduotuvėms. Tai tą patį vežėm rubų paduotuvėms flagmane ir gariūnuose:D ir stebėk užsistebėjęs per "etiketė gražiausia rūbo dalis" akinius į parduotuvių vitrinas biggrin.gif:D:D Aprangoje svarbiausia kokybė, patogumas, grožis ir truputis madingumo. Ir parduotuvėse ir turguose ir visur šitų standartų neatitinka 75. Tad reik žinovu būt kad rasti gerus daiktus.
Papildyta:
pasitaisau 75 procentai:)
Atsakyti
QUOTE(Orchideja85 @ 2008 10 20, 17:31)
Niu ne peapsipirkineju turguje...Niekada turgumi nesizavejau,nes labai prasta kokybe o ir kas trecia tada vaiksto tokiais pat drabuziais ar batais biggrin.gif

Labiau sakyčiau, kad kas trečia vaikšto iš zaros ar vero modos apsirengusios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2008 11 09, 17:26)
Labiau sakyčiau, kad kas trečia vaikšto iš zaros ar vero modos apsirengusios tongue.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Is rudens ar kada, kai parduotuveje Danija buvo privezta tokiu ilgaauliu batu (melyni, geltoni, dar kazkokie). Tai puse didesniuju miestu merginu vaiksciojo su geltonais, nes tada buvo spalva "ant bangos" biggrin.gif Taigi, pasakymai, kad visi, kas perkasi turguose yra vienodi, tera mitas biggrin.gif Net ir is parduotuviu vienodais rubais pilna biggrin.gif O ir kokybe ne visose gera tongue.gif
Atsakyti
Ooooo, labai seniai jau buvau Gariunuose,idomu kas ten dabar darosi....
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2008 11 09, 16:26)

drinks_cheers.gif
Jau kokie 3 - 4 metai neperku drabuziu Lietuvoje, nes parvaziuoju tik atostogauti, taciau sita sugebejau pastebeti biggrin.gif
Atsakyti