Nepatinka man..
Nesu pirkusi.

QUOTE(KaRiNooTeA @ 2010 04 12, 19:19)
Turguje yra tikrai geru drabuziu,jei moki paieskoti.Ir kainos daug mazesnes,nei parduotuvese.

Turguose perku apatines kelnaites, nes esu aptikus be siūlių šonuose
Tai geriausias dalykas ką tik galėjau ten rasti
Taip pat dažnai ten perku kojines, nes trumpas greitai plėšau, o ten už didesnį kiekį sumoku mažiau
Gariūnuose randu pigios ir man tinkamos medžiagos drabužiams ir ji pigesnė 
Niekad neperku ten batų. Man mieliau kuistukai nei turgus

Niekad neperku ten batų. Man mieliau kuistukai nei turgus

QUOTE(puta @ 2010 04 13, 07:56)
noreciau paklausiti kur butu galima Kauno bazeje nusipirkti latvisko trikotazo? kokiame sandelyje?
Kaip tik šiandien pirkau

Perku apatinius drabuzius, kojines. Esu pirkusi batus darbui, reikejo nebrangiu paprastu balerinkiu, o parduotuvese ne sezonas buvo.
O siaip mieliau parduotuvese pirkti, ypac patogu, kad visada galesi pakeisti dydi, ar grazinti jei koks brokas bus. Tiesa, esu ir i turgu grazinusi sijona, bet cia retas atvejis, kad priimtu.
O siaip mieliau parduotuvese pirkti, ypac patogu, kad visada galesi pakeisti dydi, ar grazinti jei koks brokas bus. Tiesa, esu ir i turgu grazinusi sijona, bet cia retas atvejis, kad priimtu.
Labai retai kazka perku is turgaus.
QUOTE(Nepasimetusi @ 2010 04 14, 17:32)
Reikia paklausti ar pakeicia, mes buna ir po menesio pakeiciam, jei nebuna ar neissirenka i ka nori pasikeisti tai ir pinigus grazhinam

Senai buvau Gariunuose... Bet ten dazniausiai pavyksta issirinkti tik pedkelnes