Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

Manau nuo senu laiku man dar atrodo, kad turguje gali rasti kazka pigiau, bet taip nera ax.gif Karta per metus apsilankau turguje ir isitikinu, kad jeigu koks drabuzelis uzkliuna, tai ir kaina jo nemaza schmoll.gif o del kokybes jokios garantijos. Jeigu golfukas padoresnis t.y. be visokiu D G, C D blizguciu kainuoja 120 lt g.gif tai geriau as pirksiu parduotuvese.
Bet visada prisiperku kojiniu ir pedkelniu, kad negrižti tusciom biggrin.gif Dar kazkada maciau po 500-600lt louis voitton rankines parduoda g.gif ir nemeluoja kad tai originalai, taip ir sako kad geros "padelkes". biggrin.gif
Atsakyti
Perku tik kojines ir medvilnines kelnaites, su jom per mmm lb gerai thumbup.gif
pedkelnem maximoj per nuolaidas "apsiprekinu" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margout: 17 balandžio 2010 - 09:24
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 04 12, 10:23)
As randu sau patinkanciu rubu, batu Gariunuose, bet ju ir kaina palyginus su turginem, gan dideles buna. Pvz. buvau nesenai turguje ir radau superinius odinius batus. Ta pacia diena pavaiksciojau po parduotuves ir tu paciu batu kaina 100Lt brangesne doh.gif Taip pat patinka apziureti pas viena pardaveja VS rubelius :ax:

Gal kartais pamenat, kurioj vietoj tuos VS rūbelius pardavinėja g.gif Būtų įdomu pažiūrėt ką jos ten turi smile.gif

Kartais perku turguj, bet apžiūriu, kad nebūtų tas rūbas ''masiškai '' kiekvienoj eilėj smile.gif Bet šiaip, tai esu be galo seniai ten ką pirkus, išskyrus vyriškas kojines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2010 04 17, 13:01)
Gal kartais pamenat, kurioj vietoj tuos VS rūbelius pardavinėja g.gif Būtų įdomu pažiūrėt ką jos ten turi smile.gif

Siuo metu nezinau kiek VS yra rubeliu, bet anksciau nebuvo labai didelis pasirinkimas. Pamenu berods 2 eilej, tas kioskas su baltom plastikinem durim. Ta pardaveja neturi apsikrovus visa kioska rubais, pasirinkimas nera labai didelis, bet uztat buna visokiu groziu.
Dar 8 (8 ribojasi su 7) eilej,kioskas su stiklinem durim, tokia panele prekiauja graziais ir kokybiskais rubais. Turi VS ir turkisku rubu.
Papildyta:
QUOTE(Mamertina @ 2010 04 17, 10:19)
Dar kazkada maciau po 500-600lt louis  voitton rankines parduoda g.gif  ir nemeluoja kad tai originalai, taip ir sako kad geros "padelkes".  biggrin.gif

Nzn kur jus matet uz tokia kaina g.gif As buvau atkreipus demesi ir maciau LV neoriginalias rankines nuo 150 iki 250Lt. biggrin.gif Bet kokybe tikrai neprasta buvo ax.gif
Atsakyti
doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 17 balandžio 2010 - 15:50
O as tai sakiau pradesiu kaip tik turguj ar bazese prekintis, nes daug idomesniu ir kokybiskesniu rubu galima rasti, nei akropolio pardese. Turiu gyva pavyzdi - sese, kuri jau antra vasara nesios gladiatoriaus basutes is bazes, puikios kokybes, ir kaina iki 100 lt. Taip pat nesioja odinuke is ten, daug geresnes kokybes nei maniske veromodine, ir perpus pigiau... ax.gif
nes jau kartais nejuokinga darosi, kai eini ir matai visas tas pacias zarines-mangines-veromodines panas, nesiojancias vienodus paltukus, sukneles, maikes, tympas... Kokybe irgi dazniausiai nuvilia, nebent per seilus kazka pigesnio pavyksta nugriebti... doh.gif
pasidalinkit nuomonem g.gif
Atsakyti
QUOTE(obstinate @ 2010 04 18, 15:30)
O as tai sakiau pradesiu kaip tik turguj ar bazese prekintis, nes daug idomesniu ir kokybiskesniu rubu galima rasti, nei akropolio pardese. Turiu gyva pavyzdi - sese, kuri jau antra vasara nesios gladiatoriaus basutes is bazes, puikios kokybes, ir kaina iki 100 lt. Taip pat nesioja odinuke is ten, daug geresnes kokybes nei maniske veromodine, ir perpus pigiau...  ax.gif
nes jau kartais nejuokinga darosi, kai eini ir matai visas tas pacias zarines-mangines-veromodines panas, nesiojancias vienodus paltukus, sukneles, maikes, tympas... Kokybe irgi dazniausiai nuvilia, nebent per seilus kazka pigesnio pavyksta nugriebti... doh.gif
pasidalinkit nuomonem  g.gif

o kur šita baze ,jeigu nepaslaptis
Atsakyti
nu vat aš irgi turguj dažniau randu tai kas man patinka nei parduotuvėse, dabar planuoju nusipirkt odinį paltą, vieną nusižiūrėjau, tačiau ten ta oda tokia minkšta, kad suabejojau,, nes kaina kaip ir nemaža, gal kam teko pirkti kokį odinį rūbą iš turgaus, kur oda būtų labai minkštutė, kaip nešiojasi, ar ilgai laiko? Prieš tai irgi buvau pirkus iš turgaus, tai 4 metus atnešiojau thumbup.gif
Atsakyti
Perku "Skinijos" kojines, įdomesnės pėdkelnės ten būna pigiau nei mieste ir net įvairesnių kartais galima rasti, taip pat kartais paprastus baltus/juodus/pilkus golfiukus, manikiūro įrankius dar (tokių gerų, kaip aptikau turguje, niekaip nerasdavau miesto pardėse) ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat perku ir turguje (Gariūnuose) ir parduotuvėse. Ir nieko čia baisaus nematau, nes tikrai galima rasti visai kokybiškų drabužėlių, kurie niekuo nenusileidžia tiems iš parduotuvių...žinoma, yra ir visokio š..., taigi tiesiog reikia atsirinkti.
Atsakyti
drabužių nerandu , bet jei rasčiau man patinkančių - pirkčiau. Tai perku apatinius ir audinius smile.gif
Atsakyti
Laaabai retai užsuku į turgų, net neprisimenu kada buvau smile.gif Gal labiausiai nepatinka tai, kad jei ką apžiūrinėji ir dar pasimatuoji, tai pardavėjos spaudžia pirkt blink.gif O šiaip sutinku su nuomone, kad ten galima rast ir gerų dalykų, man taip pat nepatinka kai mieste pamačius merginą galima pasakyti kurioj parduotuvėj ji pirko tą ar kitą daiktą lotuliukas.gif
Atsakyti