Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

QUOTE(Buse @ 2007 08 03, 11:35)
Perku ten todel, kad modeliai tikrai labai grazus pvz. pries metus nusipirkau moschino megzta bliuskute su pudeliuku issiuvinetu, nu tokia grazi ir orginali, kad nesusilaikiau ax.gif ir niekur neparasyta akivaizdziai, kad cia moschino.

O kaip kokybė?
Atsakyti
Nenoriu pilt gincytis, bet kaip turguuj gali buti originali? Ten yra vienas skyrius kur vien tik firminiai daiktai ir kainos tikrai nera mazos bliuskutes iki 300lt ar net daugiau. Pikciausia tai jog veza is kinijos labai geras padelka, pati asmeniskai pazistu savininke. Tik kam uzkelti tokias kosmines kainas uz netikra varda? o is tiesu tu daiktu kaina vos siekia 70lt doh.gif Gal kokybe ir gera ju, bet nereik apgaudineti zmoniu, kad perki originala...

Tai va tiek is to turgaus gyvenimo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantukas: 03 rugpjūčio 2007 - 11:03
QUOTE(Enija @ 2007 06 26, 08:19)
Gariūnuose būnu retai, bet dažnai randu tokių pačių prekių, kokios yra net prabangiausiose Vilniaus parduotuvėse. Keista, bet taip yra.

Ima is tu paciu tiekeju, todel taip ir yra. As retai lankausi turguje, kokybes ten beveik nerasta. Megztukai greit apsivelia, nusiskalbia, turejau tik vienerius dzinsus, kurie gerai nesiojosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 08 03, 11:46)
O kaip kokybė?

Na matai, as jos labai daznai nenesioju. Skalbiau kokius 5 kartus gal - spalvos neisbluko. biggrin.gif Neissitampe, nors daugelis megzginiu issitampo, ypac is zaros, nepataikau ten kokybisko rubo nusipirkt, kazkaip nesiseka.
Atsakyti
Net neprisimenu kada ir buvau turgui g.gif aaa, prisiminiau, kai pirkau geliu bigsmile.gif Niekada rubu turgui neperku, nes:
prasta kokybe;
dar 10 tokiu paciu poto gali sutikti;
labai matosi, kada preke "turgine";
siaubingos matavimosi salygos;
ir apskritai, lietuviski turgus ir dievo nelaime doh.gif nesvaru, privemta, primyzta pakampem, cigonai slampineja, fui... (cia as apie kauno stoties turgu, del tu cigonu)
Atsakyti
po tų turgaus apsipirkinejimų vaikšto visos kaip sužymėtos, nors minusas ir kai kurioms parduotuvės taikytinas...
neprisimenu kada buvau turgui, nes visos prekes man ten disovos ir be skonio...geriau jau i marmalyna nueinu tongue.gif
Atsakyti
ryt dirba gariunai per zoline?
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2007 08 14, 20:46)
ryt dirba gariunai per zoline?

dirba smile.gif
Atsakyti
Vakar pas mus i darba buvo atejusi ministre Prunskiene. Ta proga mes visi pasipuosem. Apsivilkau neseniai pirkta kostiumeli uz 160lt Gariunuose ir koks buvo visu nustebimas, kai Prunskiene vilkejo toki pati kostiumeli blink.gif Tik pasiuvimas mano jaunatviskas, bet ta pati spalva-smelio, siuvinetas ornamentais, tik sijonas jos tiesus, o mano klostuotas. O ji visada giriasi, jog siudinasi pas dizainerius rubus hihihi.gif Tai arba irgi Gariunuose pirko, arba tie patys "dizaineriai" veza i Gariunus parduoti. biggrin.gif
Atsakyti
nea, as neperku. hihihi.gif . nepatinka zmoniu mases ir nieko nera ten, nebent reikia lb ieskoti, atrodo viskas kartojasi, beskonybe..
Atsakyti
O aš Kauno urme buvau nusižiūrėjusi šliopkes vasarai, bet bevaikščiodama po Akropolį pamačiau tokias pat šliokes firminėj batų parduotuvėj dešimt litukų brangiau schmoll.gif Todėl dabar visai nevertinu tokių parduotuvių, nes jų prekių kaina ir kokybė neatitinka blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morepink: 23 rugpjūčio 2007 - 15:38
QUOTE(ugnuzhe @ 2007 08 23, 11:16)
nea, as neperku.  hihihi.gif . nepatinka zmoniu mases ir nieko nera ten, nebent reikia lb ieskoti, atrodo viskas kartojasi, beskonybe..

O parduotuvėse kažkas kito?
Kad ir ta pati ''Bershka'' nusiperki rūbą ir vaikšto puse lietuvos kaip klonai. Šeip man turgus nepatinka ax.gif Perku ten tik apatinį trikotažą.
Atsakyti