Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

As tai neturiu nieko pries apsipirkinejima turguje. Oj, kiek daug graziu bei orginalaus modeliuko rubebliu is ten esu nusipirkusi. 4u.gif
Turint gera skoni ir laiko tikrai galima surasti turguje labai sauniu bei kokybisku drabuzeliu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 08 28, 17:41)
As tai neturiu nieko pries apsipirkinejima turguje. Oj, kiek daug graziu bei orginalaus modeliuko rubebliu is ten esu nusipirkusi.  4u.gif 
Turint gera skoni ir laiko tikrai galima surasti turguje labai sauniu bei kokybisku drabuzeliu.  tongue.gif

Vat ci tai teisingai pastebeta...
Papildyta:
QUOTE(giorni_ @ 2007 08 28, 12:02)
o man hales turgus visai nepatinka schmoll.gif ten kainos net nei gariunuose didesnes, o rubai tai visi laaabai jau bobiski doh.gif  kazko jaunatviskesnio labai sunku rasti arba buna nekokybiski ir tipo visokie armani ir pan. doh.gif tik trumpus sortukus dzinsinius ten grazius suradau ax.gif ir uz padoria kaina ir kokybe nebloga tongue.gif na bet cia kaip kada pasiseka...

Visgi radai mirksiukas.gif Nepamirskit kad prekes juk pastoviai keiciasi,yra davezamos...Sian gal kai tu buvai viskas is po vakar ispirkta buvo,ziurek ryt jau grozybiu priveze... mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Yra tikrai yra gerų dalykų Gariūnuose už normalią kainą. Batų galima rasti tokių pačių kaip Akropolio parduotuvėse tai tikrai. O parduotuvių „prestižas" labai krito kai Kauno Urmo bazėje visingos rankinė kainuoja 249 lt o Megoje valley parduotuvėje tokia pati 359 lt. Tai koks prestižas pirkti tą patį daiktą parduotuvėje?
Atsakyti
as manau,kad kiekviena apsipirkineja pagal,tai kaip ledzia kisene.mano vyras dirba turguj ir galiu pasakyti,kad kokybe nepriklauso nuo to ar turgus,ar parduotuve.galiu pasakyt,kad pagal kaina ir kokybe.vezam prekes is gariunu,o ten galima rasti net ir originaliu daiktu.pvz jis nusipirko d&g megztinuka uz 180lt.tikrai ir kokybe ir originalumas ir nusimt negali smile.gif nors kartais ir parduotuvese galima rasti pigiu drabuziu.nera taip jau brangu tose parduotuvese.et nereikia ir ant turgaus varyt.turgus tobuleja.pas mus(jonavoj)kiekvienas pardavejas bus ne laukia o po stogu,bus tokie kioskai,kur bus ir kabinos ,ir viskas...pati pvz.perku apatini trkotaza turguj.perku tik latviska,nes pats geriausias yra ir nesiojasi labai gerai.pvz uz liemenele mokejau 25lt,bet tikrai labai gera.tad kikvienam savo smile.gif
Atsakyti
d&g uz 180 lt? podielka, o ne orginalas smile.gif perku medvilnines maikutes sportui, medvilnines kojines... kelnaites medvilnines. ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2007 09 04, 20:14)
d&g uz 180 lt? podielka, o ne orginalas smile.gif perku medvilnines maikutes sportui, medvilnines kojines... kelnaites medvilnines. ir viskas

lotuliukas.gif
Atsakyti
As odines pirstines perku, kai eilini karta pametu biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa sakant iš naujo atradau turgų. Parduotuvėse visiškai neberandu gražių ir kokybiškų rūbų, viskas arba paauglėm-studentėm, arba jau brandaus amžiaus poniom. Ir esmė ne kainoje, beje kokybiškos prekės ir turguj nepigios. O kai puošnios basutės iš Salamander už 450,00 iširo po pirmo šokio, tai iš vis... Vienu žodžiu esu supykus ant mūsų prekybininkų, kurie veža mums į Lietuvą kažkokį seną užsigulėjusį chlamą, kad drabužiai atrodo, kaip iš pigių rūbų, o avalynės parduotuvėse nebeįmanoma nusipirkti normalių odinių batų, nes visur tik dermantinas.... Sutinku, kad turguj tikrai daug kinietiškų š... Tačiau paieškojus galima rasti tokių dalikėlių !!!! Tiesiog ten reikia eiti be išankstinio nusistatymo..
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 09 25, 16:04)
Tiesa sakant iš naujo atradau turgų. Parduotuvėse visiškai neberandu gražių ir kokybiškų rūbų, viskas arba paauglėm-studentėm, arba jau brandaus amžiaus poniom. Ir esmė ne kainoje, beje kokybiškos prekės ir turguj nepigios. O kai puošnios basutės iš Salamander už 450,00 iširo po pirmo šokio, tai iš vis... Vienu žodžiu esu supykus ant mūsų prekybininkų, kurie veža mums į Lietuvą kažkokį seną užsigulėjusį chlamą, kad drabužiai atrodo, kaip iš pigių rūbų, o avalynės parduotuvėse nebeįmanoma nusipirkti normalių odinių batų, nes visur tik dermantinas.... Sutinku, kad turguj tikrai daug kinietiškų š... Tačiau paieškojus galima rasti tokių dalikėlių !!!! Tiesiog ten reikia eiti be išankstinio nusistatymo..

Gal ir tiesa sakai. Batai pirkti parduotuveje uz 300-400lt laiko ne ka ilgiau nei pirkti turguje odinukai ir sumoketa maziau nei 200lt. Beje ir mieste ne dazna su tokiais batais sutiksi. Tik reikia gerai paieskoti 4u.gif
Atsakyti
O gal kasnors nuziurejot turguj kokiu graziu paltuku. Ieskojau parduotuvese, bet jei tik pamatau kazka patinkancio tai kaineles oho ho kokio dydzio. Tikrai ne mano kisenei. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Retai apsilankau turguje...Gal tik rudenį, vieną ar du kart į metus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 28 rugsėjo 2007 - 22:54
Paskutini karta buvau pries metus ,ir daugiau nebevaziuoju..nes kartais parduotuveje pigiau galima surasti,ir nereikia ant salcio matuotis..wink.gif
ta pati kinija viska veza,tai gi galima ir parduotuvese apsipirkineti;)
Atsakyti