Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

Man tai ir pirma dalis nepatiko, pabandžiau antrą tai irgi tokia pati, man nepatiko
Atsakyti
Tai va, o cia dar kai Villageriai ant nosies... irnesakyk.gif Pasidesiu juodai dienai laugh.gif (nes atsimenu, kai Chocolatier pirma syki pradejau, man irgi nepatiko, o tik po to isigilinus i taisykles, taip uzveze, kad iki paryciu sededavau doh.gif)
Atsakyti
Jomajo, jau 99% frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 04 27, 12:06)
Jomajo, jau 99% frusty.gif

jau kelinta diena tą patį rodo unsure.gif
Atsakyti
g.gif ir vis dar jokiu pokyciu...
Atsakyti
kelias dienas prie kompiuterio nebuvau,galvojau gryžusi rasiu jus žaidžiančias,bet kur tau... doh.gif
Atsakyti
Nu tai va, as lygiai taip pat - tik vakar grizau, galvoju, jau ne tik balandzio pabaiga, jau ir geguze... ir se tau, spyga taukuota doh.gif
Atsakyti
na va, ir as apsirikau.. doh.gif raso, kad 99 procentai jau yra.. unsure.gif
Atsakyti
ei, oar jūs dar žaidžiat reflexive žaidimus? nes mano patch'as seniai nebeveikia verysad.gif
Atsakyti
Nu nzn, pas mane lyg veikia mastau.gif Parsisiunciau pries pora savaiciu pora zaidimuku is reflexivo, tai sekmingai nupatchino mastau.gif
Atsakyti
aš biškiuką susimaišiau,pas mane kodų generatorius blush2.gif ale vistiek bjaurybė neveikia doh.gif
Atsakyti
Ai jo, kodu generatorius jau stringa. Girdejau is keliu zmoniu unsure.gif Matyt, pakeite kodus reflexivas g.gif
Atsakyti