Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

nusibodo man laukt tų villager'ių,tai parsisiunčiau pirmą ir antrą dalis,žaidžiu iš naujo biggrin.gif
Atsakyti
Na ir ilgai nėra Villagerių verysad.gif
Atsakyti
Velnias, ju puslapy jau net neberaso "Comming soon", o jau yra ir 3 dalies apibudinimas g.gif Ale vis nera linko, kad jau galima parsisiust doh.gif
Atsakyti
Aš tai dabar užsikabinau ant Sherlock Holmes - The Mystery of the Persian Carpet bet užstrigau vienoj užduotį ir niekaip nepereinu doh.gif
Atsakyti
As tai is nauju kol kas nieko nezaidziu, nors prisisiuntus esu dafiga biggrin.gif
Uzsikabliavus esu ant seno gero Wonderland Secret Worlds - seniau zaidziau, puse perejus buvau, ale kompas nuluzo, ir viskas issitryne. Tai dabar bandau atgaivint savo atminti ir IQ klodus biggrin.gif (ten toks pusiau IQ, pusiau puzle, pusiau galvosukiai)
Atsakyti
Man tai Fashion Boutique labai patiko thumbup.gif dash žaidimas,bet įdomus ir grafika gera.
Atsakyti
A matet - Wedding Dasho 2 dalis isejo bigsmile.gif
Atsakyti
Aha mačiau, reiks parsisiųst thumbup.gif
Atsakyti
o man jis nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
VILLAGERIAI PASIRODE!!! clap.gif

Tik dar ner, is kur parsisiust, tik is LDW puslapio doh.gif

Ai, nors jau per googla meta kelis variantus ir torentuose, ir siaip internete bigsmile.gif
Atsakyti
clap.gif clap_1.gif notworthy.gif pagaliau, tai aš dabar žūt būt susirasiu iš kur parsisiųst bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
As irgi ka tik pamaciau!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Einu ieskot torentuose rolleyes.gif
Atsakyti