Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

As jau parsisiunciau is vieno turku puslapio hihihi.gif
Tik negaliu dabar isbandyt, tikiuosi namie veiks bigsmile.gif
Atsakyti
O nuoroda galima? visur suskiai moket liepia biggrin.gif
Atsakyti
jei rasi tai pasidalink blush2.gif nes aš tai niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
as is cia siunciausi
Atsakyti
Oj kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , reiks ieškot iš kur atsisiųst
Papildyta:
Aš jau siunčiuosi iš čia torentais http://www_demonoid_com o čia jau tikrai turi būt geras thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As is tu turku, kur parsisiunciau, tai ten irgi geras, veikia - jau zaidziu thumbup.gif Ale jomajo, jau 20 minuciu, bet vis dar niekaip nesuprantu, kas yra pagrindinis maisto saltinis? doh.gif Laime, kad netycia Island Eventas atsirado, tai kaip tik maisto padaugejo, bet jeigu greitai nesurasiu maisto saltinio, tuoj jie dvest prades pas mane biggrin.gif
Nenoriu hintu skaityt, norisi viska paciai atrast blush2.gif
Atsakyti
nu ir kam man reikėjo ateiti į šitą psl fool.gif cray.gif dabar vietoj rimtų darbų darymo,eisiu žaist villager'ius blush2.gif
Atsakyti
Oi kaip faina, kad jau žaidi, pas mane tai dar siunčia, jau taip nekantru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 05 15, 20:27)
nu ir kam man reikėjo ateiti į šitą psl fool.gif  cray.gif

thumbup.gif friends.gif

Nu padlos, kodel jie maisto nerenka, niekaip nesuprantu bash.gif
Papildyta:
Radauuuuuuuuu! yahoo.gif karsta.gif Rado maisto saltini pagaliau biggrin.gif Nu bet tai velnias, arba cia jau mano kompas toks lievas, ar cia jau reikia taip 100% tiksliai uznest Villagerius ant daiktu, kad 100% pataikyt tiksliai, kad jie kazka pradetu daryt doh.gif
Atsakyti
Nu Shwiesulka nenervuok biggrin.gif aš taip noriu žaist, o dar tik 60 procentų atsiuntę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 15, 21:03)
thumbup.gif friends.gif

Nu padlos, kodel jie maisto nerenka, niekaip nesuprantu bash.gif
Papildyta:
Radauuuuuuuuu! yahoo.gif karsta.gif Rado maisto saltini pagaliau biggrin.gif Nu bet tai velnias, arba cia jau mano kompas toks lievas, ar cia jau reikia taip 100% tiksliai uznest Villagerius ant daiktu, kad 100% pataikyt tiksliai, kad jie kazka pradetu daryt doh.gif

duok kokią užuominą kur to maisto ieškotis,kad laiko netempt ax.gif
jau radau kaip pasinaudot maisto šaltiniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustuke: 15 gegužės 2008 - 20:39
Na va pagaliau ir aš einu žaist thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti