Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

papasakokit ką pas jus tie villager'iai daro mastau.gif pas mane tik tuos lapus valo, daugiau nieko, su tom supynėm ir nieko neduoda daryt, matyt kažko dar trūksta verysad.gif
Atsakyti
Pas mane tuos lapus renka, akmenis ima, stato namą ir tą vonią(ar kažką panašaus biggrin.gif ) restauruoja ir tais vadinamas sūpynes remontuoja
Atsakyti
Pas mane irgi lapus valo, bet kadangi labai nervinasi del maisto, tai darbingumas ziauriai sumazejes biggrin.gif
O supynes tai mygom sutaise, bet as itariu, joms veikti reikia lietaus, o pas mane jis baigesi pries pat sutaisant supynes, tai dabar nezinia, kiek laukt reiks. O maisto 0 doh.gif
Atsakyti
Aha į tais sūpynes prilyja, o pas mane tai maisto pilna ir ant medžio ir medaus
Aš jau nuvaliau lapus biggrin.gif
Atsakyti
nuvaliau tuos lapus, maistas senka, nei medaus, nei vaisių verysad.gif ir niekaip nepriverčiu taisyt tų sūpynių doh.gif jie nieko nedaro unsure.gif
Atsakyti
Privesk prie sūpynių tris adept(arba master) builder ir sutaisys ax.gif
Atsakyti
Nieko gero is tu supyniu doh.gif Antra medi pasodino doh.gif O jis tik po 4h uzauga doh.gif O pas mane maisto vos 40 doh.gif (gerai, kad vaikai grybuku prirankioja biggrin.gif)
Blyn, atsidariau nauja tribe'a del visa ko, jei sitie padves biggrin.gif Nereiks ilgai ir nuobodziai visko is naujo eit biggrin.gif
Gustuke, supynem pataisyt techpointu reik mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shwiesulka: 16 gegužės 2008 - 17:43
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 05 16, 18:37)
Privesk prie sūpynių tris adept(arba master) builder ir sutaisys ax.gif

ai net 3 reikia doh.gif pas mane kolkas tik 2 unsure.gif
Atsakyti
O iš kur antrą medį gavai?
Atsakyti
pagaliau ir aš bananmedį turėsiu tongue.gif
Papildyta:
dar norėjau pasiteirauti kiek puzlių jau atvertėt ax.gif
Atsakyti
Aš 5 atvertus, o Tu?
Atsakyti
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 05 16, 20:11)
Aš 5 atvertus, o Tu?

tai nedaug atsilieku, aš 4 4u.gif
Atsakyti