Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

O jūs paliksit naktį įjungtą ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 05 15, 23:34)
O jūs paliksit naktį įjungtą ar ne? ax.gif

aš tai ne..nes kai palieku ryte jie pas mane jau būna išmirę blush2.gif
Atsakyti
Aš tai irgi galvoju šį kartą nepalikt 4u.gif
Atsakyti
Jeigu mano medis duos kazkokios naudos, jauciu paliksiu. Ar bent jau ant leciausio speedo ax.gif

Bet kaip idomu, kad galima nustatyt sudetinguma biggrin.gif Easy, normal ir hard. Kazi, koks skirtumas tarp easy ir hard? mastau.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju, koks skirtumas g.gif
Atsakyti
aš vakar įjungiau slow ir palikau,tai šiandien nieko naujo neradau lotuliukas.gif tik jie ažkodėl atsisako maistą rinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2008 05 16, 07:27)
aš vakar įjungiau slow ir palikau,tai šiandien nieko naujo neradau  lotuliukas.gif tik jie ažkodėl atsisako maistą rinkti  doh.gif

bitės matyt sugėlė hihihi.gif aš tai laukiu kada tas medis užaugs ir žiūrėsiu kas ten per vaisiai unsure.gif o jei druk koks nuodingas mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai palikau normalu rezima, tai truputi patobulejo, techpointu uzsidirbo, bet uztat maista suede visa, rupuzes doh.gif Jau radau, kaip daugiau saltiniu atrasti, bet i darba reikejo iseit. Tai pagalvojau, kad padves jie pas mane per diena biggrin.gif ir nupauzinau. Vakare reikes pravesti jiems mokymus laugh.gif
Atsakyti
Aš tai nepalikau, tai laukiu dabar kol medis užaugs ir tuos lapus nuvalys kada
Papildyta:
Aš tai nusipirkau magic jau kitą lygį
Beje, tas kur negali dirbt, tai gali nešt malkas ir tuos lapus į laužą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiūdnasisParšelis: 16 gegužės 2008 - 11:21
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 05 16, 12:10)
Aš tai nepalikau, tai laukiu dabar kol medis užaugs ir tuos lapus nuvalys kada
Papildyta:
Aš tai nusipirkau magic jau kitą lygį

pas mane medis jau užaugęs bigsmile.gif ir į bananus tikrai nepanašu biggrin.gif o kas ten per lapai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 05 16, 12:20)
pas mane medis jau užaugęs bigsmile.gif ir į bananus tikrai nepanašu biggrin.gif o kas ten per lapai? blush2.gif

Yra dešiniam šone daugiau prie apačios toks kaip akmuo(man tai į kokį paminklą užneša) ir nuo jo reikia lapus nuimt 4u.gif
Atsakyti
Pas mane medis jau seniai uzaugo (bananmedis biggrin.gif ), bet jie rupuzes, per nakti visa nuvalge doh.gif Ir nei bananu, nei medaus neliko. Blogai, kad neraso, kas kiek laiko jie atsistatineja, kaip kad pvz. darzoves VV2 daly. g.gif Tai dabar reikes vakare namuose bandyt ta vaismedi siaures rytuose pasiekt.
Papildyta:
Tiesa, kokia jus frakcija biggrin.gif pasirinkot? biggrin.gif Gamtos ar magijos? As norejau rinktis gamtos, kad maistas greiciau atsistatinetu, bet magija tipo duoda didesni gyventoju limita, tai i magija nuejau ax.gif
Atsakyti