Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

Aš magijos, bet aš jau ir labaratoriją atidengiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 05 16, 12:23)
Yra dešiniam šone daugiau prie apačios toks kaip akmuo(man tai į kokį paminklą užneša) ir nuo jo reikia lapus nuimt 4u.gif

o dabar radau, lyg nešiojau į visus kampus tuos kaimietukus,bet ten jie nieko nedarė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 16, 12:29)
Pas mane medis jau seniai uzaugo (bananmedis biggrin.gif ), bet jie rupuzes, per nakti visa nuvalge  doh.gif Ir nei bananu, nei medaus neliko. Blogai, kad neraso, kas kiek laiko jie atsistatineja, kaip kad pvz. darzoves VV2 daly.  g.gif Tai dabar reikes vakare namuose bandyt ta vaismedi siaures rytuose pasiekt.
Papildyta:
Tiesa, kokia jus frakcija biggrin.gif pasirinkot? biggrin.gif Gamtos ar magijos? As norejau rinktis gamtos, kad maistas greiciau atsistatinetu, bet magija tipo duoda didesni gyventoju limita, tai i magija nuejau ax.gif

o iš kur tu tą bananmedį traukei? g.gif aš dar kolkas nei magijos nei gamtos nepasirinkau,nes nžn kurį ax.gif
Atsakyti
Nu tai pas mane tas vaisius, kur nukrito ir kuri po to pasodinau, tai bananas buvo. Is jo ir isaugo bananmedis biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai medį sodinau iš tokio oranžinio, kur prie tų sūpynių(ar kažko panašaus) buvo
Atsakyti
Apelsinmedis, matyt, bus biggrin.gif
Atsakyti
Tai matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 16, 12:47)
Nu tai pas mane tas vaisius, kur nukrito ir kuri po to pasodinau, tai bananas buvo. Is jo ir isaugo bananmedis biggrin.gif

aš ir noriu bananų!!! g.gif tik iš kur gaut juos unsure.gif aš tai net nespėjau pastebėt iš ko jie tą medį sodino, spėjau įsijungt žaidimą ir iškart pasodino, net nesupratau kas kur blink.gif o ir užaugus jam nelaba galiu pasakyt kokie ten vaisiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jau basta, man rodos biggrin.gif Turbut koks vaisius ta pirma karta nukrenta, tai toks medis ir isauga, ir nebepakeisi jo.
Idek screenshota, nuspresi, kas ten pas tave per fruktas biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane papajų medis biggrin.gif
Atsakyti
kaip atskirti koks ten medis biggrin.gif pas mane ir matyt papajos, oranžavi tokie vaisiai ax.gif jau nuėdė visą medį doh.gif
Atsakyti
Aha, oranžiniai, toki pailgi
Atsakyti
Tai va, kai medi nueda, reikia pirkt techpointus ir eit prie tu "supyniu" biggrin.gif
Atsakyti