Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

QUOTE(Lane @ 2008 06 04, 20:17)
Už "Meilės trobelės" gale kampe ieškok smile.gif

ačiū.
Atsakyti
Nu va, damusiau Villagerius thumbup.gif Rase, kad dar 3,5h stums statula doh.gif, tai uzkniso, ir persukau kompo laikrodi 4h i prieki blush2.gif Tada jau likusios puzles labai greit susideliojo biggrin.gif Viskas, galiu ramiai trint lauk karsta.gif
Atsakyti
O kaip ten siustis rejkia is 2baksa.net? verysad.gif man error raso verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Per paiešką įsirašai norimą žaidimą, spaudi ieškoti. Vėliau tau jį išmes atskirai jei ras, turi pavažiuoti puslapiu žemyn, nes jis nebūna pačiame viršuje, viršuje dažniausiai reklamos būna, ten bus nuoroda, spaudi ant tos nuorodos ir turėtų atidaryti kitą puslapį, iš kurio galėsi parsisiųsti žaidimą. (Lygtais šitaip turi būti g.gif )
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 06 04, 21:58)
Nu va, damusiau Villagerius  thumbup.gif Rase, kad dar 3,5h stums statula doh.gif, tai uzkniso, ir persukau kompo laikrodi 4h i prieki  blush2.gif Tada jau likusios puzles labai greit susideliojo biggrin.gif Viskas, galiu ramiai trint lauk karsta.gif

aš tai taip ir nebaigiau jų,sunervino ir palikau likimo valiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu uz pagalba smile.gif bet vistiek nemoku as ten atsisiusti doh.gif
Atsakyti
pasirode legendinio strateginio zaidimo STRONGHOLD CRUSADER pratesimas STRONGHOLD CRUSADER EXTREME, is naujoviu: 20 nauju misiju (nelengvu), pora nauju spellingu (galima ant prieso streles paleisti, kareivius staigiai is oro prigaminti smile.gif ir kt.)
ir labai didelis armijos kiekis, raso iki 10 000. Daugiau tapo karinis zaidimas
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2008 06 05, 09:35)
aš tai taip ir nebaigiau jų,sunervino ir palikau likimo valiai  lotuliukas.gif

Shakes, as dabar kai pasiziurejau, kiek pas mane kompe yra prisiusta zaidimu... mega_shok.gif Per tuos Villagerius neturejau net, kada isbandyt lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš jau siunčiuosi didelį žaidimą The Longest Journey. Nuotykių tipo, žaidžiau antrą šio žaidimo dalį Dreamfall, tai vienas geriausių mano žaistų žaidimų, istorija labai įtraukė, lyg filmą žiūrėčiau ir dar pati jame dalyvaučiau. Tikiuosi pirmoji dalis bus tokia pati įtraukianti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 06 06, 23:36)
O aš jau siunčiuosi didelį žaidimą The Longest Journey. Nuotykių tipo, žaidžiau antrą šio žaidimo dalį Dreamfall, tai vienas geriausių mano žaistų žaidimų, istorija labai įtraukė, lyg filmą žiūrėčiau ir dar pati jame dalyvaučiau. Tikiuosi pirmoji dalis bus tokia pati įtraukianti smile.gif

Aš irgi noriu pabandyti, iš kur siuntiesi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 06, 23:39)
Aš irgi noriu pabandyti, iš kur siuntiesi? blush2.gif

The Longest Journey
Atsakyti
Jau išbandžiau parsisiųstą žaidimą. Grafika labai paprasta, Dreamfall gražiau nupieštas, bet pirma dalis sena.
Atsakyti