Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

QUOTE(LhooQ @ 2008 06 15, 21:58)
Gal galit kas dar kartą pakartot, ką daryt, kai statulos nebestumia? Žinau, kad parsisiųst kažką, bet nebe suprantu kaip ir bijau pridirbt doh.gif

38 psl, nuo 451 žinutės paskaityk smile.gif
Atsakyti
na negi jau visos užbaigėt žaist villagerius?likau paskutinė blush2.gif pas mane dar tik statulą stumia doh.gif baigsiu villagerius ir pradėsiu sally's spa rolleyes.gif
Atsakyti
As tai kol kas Build in Time stumiu smile.gif
Atsakyti
pagaliau villagerius baigiau thumbup.gif galima bus atsipūst nuo tų žaidimų,nieko nesinori jau žaist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 06 18, 22:42)
As tai kol kas Build in Time stumiu smile.gif

o kodel man daugiau neleidzia zaisti praejau gal 20 turu ir viskas doh.gif
Atsakyti
Priklausomai, is kur siunteisi. As is reflexivo, tai mane uzrauke jau po 12 lygiu - pasake, jei nori toliau zaist, pirkt. Nors zaidimas nucrakintas buvo blink.gif
Tai kiek skaiciau, daug kam panika biggrin.gif kilo, ka daryt biggrin.gif Paskui kazkas imete jau gatava linka i gatavai nucrakinta zaidima, kur galima ir toliau zaist. Jei reiks, paieskosiu
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 06 19, 23:13)
Priklausomai, is kur siunteisi. As is reflexivo, tai mane uzrauke jau po 12 lygiu - pasake, jei nori toliau zaist, pirkt. Nors zaidimas nucrakintas buvo  blink.gif
Tai kiek skaiciau, daug kam panika biggrin.gif kilo, ka daryt biggrin.gif Paskui kazkas imete jau gatava linka i gatavai nucrakinta zaidima, kur galima ir toliau zaist. Jei reiks, paieskosiu

jei nesunku pajeskokite ax.gif
Atsakyti
Build in time

4u.gif
Atsakyti
sužaidžiau visą buil in time,vaje kaip jis man patiko bigsmile.gif gal kažką labai panašaus pasiūlytumėt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 06 22, 20:26)
sužaidžiau visą buil in time,vaje kaip jis man patiko bigsmile.gif gal kažką labai panašaus pasiūlytumėt? blush2.gif

o man neleidzia biski pazaidi ir praso pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 06 22, 20:27)
o man neleidzia biski pazaidi ir praso pirkti g.gif

aš tai parsisiunčiau iš Jurate0111 nuorodos ir visą perėjau unsure.gif
Atsakyti
Gustuke, nezinau, ar esi zaidus, bet Build in Time, esa, yra Build-a-Lot pasekejas mirksiukas.gif
Build-a-Lot yra 2 dalys, beje
Atsakyti