Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

Atsiprašau, kad čia rašau, bet kitos temos neradau unsure.gif iš kur galima atsisiųsti pilną, nemokamą Ride! žaidimą?
Atsakyti
čia

4u.gif
Atsakyti
Jetau, kaip ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif o kaj zajdi Vilagerius.., kajp rejkia pries isjungiant ta pauze padaryt...?? g.gif nes man jie bajgia ismirti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margutia @ 2008 06 08, 14:03)
Labas  smile.gif  o kaj zajdi Vilagerius.., kajp rejkia pries isjungiant ta pauze padaryt...??  g.gif nes man jie bajgia ismirti..  doh.gif

Turi būti ten options kažkur game speed: pause, slow, normal, fast.
Atsakyti
Aciu.. 4u.gif
Atsakyti
Yra paprastesnis būdas įjungti pauzę 4u.gif tiesiog žaidimo metu paspausk space klavišą 4u.gif ir įsijungs pauzė
Atsakyti
Matet, Sallys Salon pratesimas pasirode - Sallys Spa mirksiukas.gif
Atsakyti
oi kaip negaliu atsidžiaugt biggrin.gif Pradėjau žaist secret city vilagerius ir nekaip sekasi... vis maisto trūksta, nors turiu ir tris medžius. Ot galvoju, kaip faina būdavo su supermamom dalintis patirtimi. surenku i google žaidimo pavadimą, o man išmeta supermamos nuorodą!!!! Nerealu thumbup.gif Tai reiškia žaidimais nebesidalinam, o tik patirtim lotuliukas.gif super
Išliejau džiaugsmą, dabar einu skaityt, ką gi jūs prisidalinot lotuliukas.gif Gal pagaliau pajudės ir mano žaidimas iš vietos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabijukas: 13 birželio 2008 - 16:45
Nu ir pajudėjo mano žaidimas. Liko tik statula, trečias raktas ir paskutine puzzle. Reik statula uztemt ir viskas baigsis. Nu ką galiu pasakyti... trečia dalis tikrai nenusisekus. Labai jau nelogiški sprendimai... neįdomu. Ypač su tom sriubom. Iš kur gali žmogus žinot tu stebuklingu receptų, ir šiaip, labai daug kur tik atsitiktinumas išgelbėjo. Kai paskaičiau forumą, tai ir baigės žaidimas. Žodžiu... reik ieškot kito žaidimo.
Atsakyti
Gal galit kas dar kartą pakartot, ką daryt, kai statulos nebestumia? Žinau, kad parsisiųst kažką, bet nebe suprantu kaip ir bijau pridirbt doh.gif
Atsakyti
Ten zaidimo versija bloga rolleyes.gif Kazkas buvo imetes cia linka i kita setupa, kuri reikia instaliuotis ant virsaus - tada viskas toliau veikia.
Atsakyti