Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai

SM mačiau vardą Nikta blink.gif mergaitė.
Atsakyti
Aš slavė, tai man Nikita mergaitei skamba kaip būtų koks Tomas mergaitė blink.gif Bet turbūt mamytė nežinojo, ir pamatė, kad galūnė a ir mergaitę pavadino... Arba čia iš to serialo "Jos vardas Nikita" biggrin.gif Man tai nepatinka taip, berniukui tai gražu ax.gif
Atsakyti
Nikta g.gif bandžiau sužinoti vardo reikšmę niekur tokio vardo nerandu.Nu tikrai retas vardas g.gif
Atsakyti
QUOTE(juodaplauke_ilgakase @ 2007 06 16, 12:35)
Aš slavė, tai man Nikita mergaitei skamba kaip būtų koks Tomas mergaitė  blink.gif  Bet turbūt mamytė nežinojo, ir pamatė, kad galūnė a ir mergaitę pavadino...  Arba čia iš to serialo "Jos vardas Nikita"  biggrin.gif  Man tai nepatinka taip, berniukui tai gražu  ax.gif

Čia ko gero kaip ir vakarietiškos mados vaikymasis, nes dabar gana populiaru užsienyje vaikams duoti rusiškus vardus, na ir jie ten nelabai žiūri ar čia vyriškas ar moteriškas vardas. Kažkada su vyru juokėmės, kad per televizorių kalbėjo moteris Boris. lotuliukas.gif Ir visokiuose internetiniuose vardynuose dažnai rusiški vardai būna sumaklinti, vyriški su moteriškais sumaišyti, arba iš vis raidės supainiotos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 16, 12:35)
Nikta g.gif bandžiau sužinoti vardo reikšmę niekur tokio vardo nerandu.Nu tikrai retas vardas g.gif

kai pati esu pusiau rusė ir žinau daug rusakalbių, tai man čia nieko reto ir nieko įmantraus. bent jau lietuviams yra įprasta, kad jei vardas baigiasi -a, tai turėtų būt moteriškas, o ne vyriškas, va ir visa logika.
o apie užsieniečius, tai ten irgi pasitaiko ir čiudakų, ir neišmanėlių. Jei Lietuvoj taip daug kam patinka Džesika, taip kažkokiem vokiečiam gal gražu Saša. nu ir ką tu tokiem pasakysi?
Atsakyti
Na o kaip jums vardas Liudgaras g.gif
Atsakyti
QUOTE(OLIUKE @ 2007 06 16, 14:56)
Na o kaip jums vardas Liudgaras g.gif

Na, pirmas sūnus Liudas, antras - Edgaras, na, o trečiasis - Liudgaras biggrin.gif Eina sau, ko tie žmonės tik nesusigalvoja rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 06 16, 12:08)
SM mačiau vardą Nikta  blink.gif mergaitė.

Mačiau ir aš drinks_cheers.gif Tikrai keistas vardas.
Atsakyti
Kazkuria diena laikrasty maciau Anupras, man atrodo , kad senovinis vardas, dabar labai retas turbut.
Atsakyti
Viena seima savo dvynius berniukus pavadino Zanas ir Polis......

Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2007 06 16, 16:57)
Viena seima savo dvynius berniukus pavadino Zanas ir Polis......

Oh-my-God huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 06 16, 17:00)

cia trynuku vardai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti