SM mačiau vardą Nikta
mergaitė.

Aš slavė, tai man Nikita mergaitei skamba kaip būtų koks Tomas mergaitė
Bet turbūt mamytė nežinojo, ir pamatė, kad galūnė a ir mergaitę pavadino... Arba čia iš to serialo "Jos vardas Nikita"
Man tai nepatinka taip, berniukui tai gražu

Nikta
bandžiau sužinoti vardo reikšmę niekur tokio vardo nerandu.Nu tikrai retas vardas

QUOTE(juodaplauke_ilgakase @ 2007 06 16, 12:35)
Aš slavė, tai man Nikita mergaitei skamba kaip būtų koks Tomas mergaitė
Bet turbūt mamytė nežinojo, ir pamatė, kad galūnė a ir mergaitę pavadino... Arba čia iš to serialo "Jos vardas Nikita"
Man tai nepatinka taip, berniukui tai gražu 

Čia ko gero kaip ir vakarietiškos mados vaikymasis, nes dabar gana populiaru užsienyje vaikams duoti rusiškus vardus, na ir jie ten nelabai žiūri ar čia vyriškas ar moteriškas vardas. Kažkada su vyru juokėmės, kad per televizorių kalbėjo moteris Boris.

QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 16, 12:35)
Nikta
bandžiau sužinoti vardo reikšmę niekur tokio vardo nerandu.Nu tikrai retas vardas 

kai pati esu pusiau rusė ir žinau daug rusakalbių, tai man čia nieko reto ir nieko įmantraus. bent jau lietuviams yra įprasta, kad jei vardas baigiasi -a, tai turėtų būt moteriškas, o ne vyriškas, va ir visa logika.
o apie užsieniečius, tai ten irgi pasitaiko ir čiudakų, ir neišmanėlių. Jei Lietuvoj taip daug kam patinka Džesika, taip kažkokiem vokiečiam gal gražu Saša. nu ir ką tu tokiem pasakysi?
Na o kaip jums vardas Liudgaras

QUOTE(OLIUKE @ 2007 06 16, 14:56)
Na, pirmas sūnus Liudas, antras - Edgaras, na, o trečiasis - Liudgaras

QUOTE(muminukas @ 2007 06 16, 12:08)
Mačiau ir aš

Kazkuria diena laikrasty maciau Anupras, man atrodo , kad senovinis vardas, dabar labai retas turbut.
Viena seima savo dvynius berniukus pavadino Zanas ir Polis......
QUOTE(Airona @ 2007 06 16, 16:57)
Viena seima savo dvynius berniukus pavadino Zanas ir Polis......
Oh-my-God