Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai

QUOTE(incia @ 2007 06 16, 16:47)
Kazkuria diena laikrasty maciau Anupras, man atrodo , kad senovinis vardas, dabar labai retas turbut.

Atsimenu sena laikraštį gal kas ir atmenat mirksiukas.gif Valstiečių laikraštyje būdavo Anupro nuotykiai kažkas komiksus panašaus.
O jei rimčiau man Anupras negražus vardas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2007 06 15, 22:10)
Siandien kavineje vis begiojo du vaikai. Patikekite- vienas is ju buvo Cezaris, kita  -Kleopatra. Brolis ir sesuo.  blink.gif  blink.gif

matyt, tėveliai galvojo, kad čia labai krūtai bus. Nepatinka man toks vardų derinimas.

QUOTE(Elemire @ 2007 06 16, 03:17)
Na moteriškas vardas Kleopatra gal ir nieko, bet kažkaip vyriškas Cezaris tai kažkaip nelabai, taip ir įsivaizduoju kokį storą žemaūgį praplikusį italą tokiu vardu.  lotuliukas.gif

Na bet galėtų būti ir blogiau, paieškojau tuos Romėnų imperatorius truputį, tai yra ir tokių variantų: Kaligula, Galba, Vespasianas, Nerva, Trajanas, Komodas,  Pertinaksas, Didijus, Karakala, Diadumenianas, Elagabalas, Pupijenas na ir taip toliau. Gerai dar kad aristokratiškų vardų ieškančios mamos šitų kol kas neužmatė.  lotuliukas.gif

pala pala, užsirašysuiu. Nebūsiu durna šį kartą, antrą vaiką krūtai pavadinsiu lotuliukas.gif

QUOTE(Airona @ 2007 06 16, 16:57)
Viena seima savo dvynius berniukus pavadino Zanas ir Polis......

o trečias būtų Belmondo ax.gif
Atsakyti
O kažin kaip vardas Jomantas - ar retas ar ne? Man atrodo retas, bet toks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurulka @ 2007 06 16, 20:19)
O kažin kaip vardas Jomantas - ar retas ar ne? Man atrodo retas, bet  toks thumbup.gif

Retas ir gražus. 4u.gif Bet Domantas vis tiek gražiau. ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juodaplauke_ilgakase @ 2007 06 16, 13:35)
Aš slavė, tai man Nikita mergaitei skamba kaip būtų koks Tomas mergaitė  blink.gif  Bet turbūt mamytė nežinojo, ir pamatė, kad galūnė a ir mergaitę pavadino...  Arba čia iš to serialo "Jos vardas Nikita"  biggrin.gif  Man tai nepatinka taip, berniukui tai gražu  ax.gif

ne Nikita, o Nikta g.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 06 12, 07:58)
Aš pažįstu vieną Vitą (panelę), va Vito dar neteko sutikt. Nors gal, jei gerai atminty pasiknisčiau gal ir prisiminčiau kokį buvusį kaimyną hihihi.gif

Vita mergaite as pazistu,o vyriskas tai - Vytas
Atsakyti
QUOTE(Laurulka @ 2007 06 16, 19:19)
O kažin kaip vardas Jomantas - ar retas ar ne? Man atrodo retas, bet  toks thumbup.gif

thumbup.gif labai gražu thumbup.gif LKL'e yra krepšininkas tokia pavarde.
Papildyta:
QUOTE(nmante @ 2007 06 16, 21:21)
Vita mergaite as pazistu,o vyriskas tai - Vytas

yra ir Vitas, ir Vytas, ir Vita, ir Vyta. bet iš visų šitų nebent Vyta retas variantas, o visi kiti tai tikrai ne cool.gif
Atsakyti
Parke nugirdau, kaip vaiką šaukė Genuku ir nelabai suprantu, koks čia vardas, ar mažybinis ar ne, tik neaišku, jei mažybinis, tai koks jo pilnas variantas... Genius gal g.gif O jo sesutė (išgirdau pokalbį, tik nepagalvokit, kad klausiausi specialiai - sedėjom ant suoliuko, o mamytės su vaikais sustojo visai šalia mūsų ir šnekučiavosi apie savo vaikus blush2.gif ) vardu Orita. Galvojau, gal blogai nugirdau, gal sakė Orinta ar šiap O Rita, bet daug kartų minėjo ir labai garsiai šnekėjo, tai tikrai toks vardas smile.gif Keistoki variantai tokie... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ana_21: 16 birželio 2007 - 21:59

Man tai grazus sis vardas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(incia @ 2007 06 16, 16:47)
Kazkuria diena laikrasty maciau Anupras, man atrodo , kad senovinis vardas, dabar labai retas turbut.

mano vyras juokaudamas sake jei gims sunus bus Anupras smile.gif ir ka jus galvojat - visi draugai - koks grazus vardas! rimtai! na nustebau biski smile.gif nors gal ir grazus, tik biski neiprastas smile.gif Anupriukas smile.gif Gerai kad gime Agne smile.gif

Papildyta:

o man jis kazko tai primena fraze "Jo-majo" smile.gif nepatinka
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 16, 12:35)
Nikta g.gif bandžiau sužinoti vardo reikšmę niekur tokio vardo nerandu.Nu tikrai retas vardas g.gif

Nikta/Niktė - Graikų mitologijoje nakties deivė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vaiva* @ 2007 06 17, 03:42)
Nikta/Niktė - Graikų mitologijoje nakties deivė  mirksiukas.gif

aga, radau. lietuviskas variantas Nikte. jauciu, mergaitei siek tiek nepatogumu kils, nes perklausines, ar ne Vikte. bet ipras smile.gif
Atsakyti