Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai

QUOTE(incia @ 2007 06 20, 09:56)
Kevinas - draugu sunus, jau 9m. Turbut kaip tik paziurejo filma ''Vienas namuose'' ir pavadino. Ir mano sesuo (dabar laukiasi), jei gims berniukas, nori pavadint Kevinu. Bet su liet. pavarde man visai neskamba.

Pas mus darželyje yra apie 4 metų Kevinas ir dar vieną žinau neseniai gimdžiusią, pavadino Kevinu rolleyes.gif Bus jų daug bigsmile.gif
Papildyta:
Tiesa, o Dailius man patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Kevino tikrai nesu niekur girdėjus pažistamų tarpe.Bet Kevino reikšmė būtų ''KLIMINGAS''
Atsakyti
QUOTE(Paparte @ 2007 06 20, 10:35)
Dabar sako, kad berniukas- kažkodėl vis susapnuoju, kad sūnelis vardu Bartas, o gal Baris unsure.gif nelabai pamenu tyuos sapnus...bet tie vardai tokie be prasmės.....koks kaži būtų geresnis g.gif

Gal nereikia unsure.gif Man jau toks klaikus tas Bartas verysad.gif Man anglų kalba labai svarbi, tai nekokios asociacijos unsure.gif O Baris irgi ne unsure.gif Tokie gražūs tie 4 vaikučių vardai, Bartas ar Baris nederėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paparte @ 2007 06 20, 10:35)
sveiki, mačiau, kad kažkada apie mano vaikų vardus kalbėjot, ale nebespėjau parašyt, pačios suprantat- daug darbo, mažai poilsio...

Ale visi vardai turi šiokias tokias istorijas...arba bent priežastis.

Svaja- 4u.gif buvau nesusituokusi, vaikinas lyg ir noprėjo mane palikt...buvau jauna, maniau, kad vaikas jį sulaikys, pastojau...tas vaikelis buvo mano svajonė, turėjusi išlaikyti šeimą....susituokėm, gimė Svaja, norėjau pavadint Svajone, bet apsigalvojau...gaila, bet santuoka neišliko...o nuo vyro dar ir lupt gaudavau...

Linėja
- šeima byrėjo, buvom jauni...gėriau KT, užsikabliavo vaikutis....netyčia...draugė mano studijavo kažkokią skandinavų kalbą ir skaitė knygą, ant viršelio buvo rašytojos vardas užrašytas- Linėja thumbup.gif man labai patiko thumbup.gif

Aris-mūsų šokoladas thumbup.gif netyčiukas, tėvelis užsienietis, aš dar tikėjausi, kad gal pavyks man su juo gyventi, susitaikyti su jo šeima, o jie užsieniečiai, norėjosi išskirtinio, truputį ,,užsienietiško" vardo.....ir norėjosi, kad derintųsi su tėvelio pavarde....tėvelis pavardės nedavė sad.gif bet davė visai neseniai, praėjusią vasarą..taigi ir tinka,o  jei būtų buvęs koks Jonas g.gif ar petras, o dabar skamba neblogai Aris Midengu ax.gif

Lauras- man patinka Donelaitis, jo Metai, ten toks veikėjas yra- Lauras thumbup.gif nebepamenu- gerietis jis ar blgietis, bet vardas super thumbup.gif o ir mokykloje buvau įsimylėjusi tokį Laurą wub.gif

Dabar sako, kad berniukas- kažkodėl vis susapnuoju, kad sūnelis vardu Bartas, o gal Baris unsure.gif nelabai pamenu tyuos sapnus...bet tie vardai tokie be prasmės.....koks kaži būtų geresnis g.gif

Baris - mano šuns vardas lotuliukas.gif ir knyg yra "aš šuniukas - Bariukas" ir garsus senbernaras,kuriam,kaip išgelbėjusiam daug žmonių iš po sniego nuošliaužų, pastatytas paminkas, irgi vardu Baris...
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2007 06 20, 12:52)
o cia del retu vardu.  prisiminiau, mno vieno is bendradarbiu anukas pavadinta Liutauru. kazkaip daugiau man niekur neteko sutikti tokio vardo, apart Liutauro Čapracko. Man sis vardas skamba kazkaip vyryskai is solidziai.

Liutauras buvo mano kaimynas.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 06 20, 13:31)
Liutauras buvo mano kaimynas.

Ir aš pasisakysiu, kad yra toks pažįstamas, labai gražus vardas wub.gif Ir vaikinas vien dėl tokio vardo savaime gražus yra tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 20 birželio 2007 - 12:47
Ir as zinau viena Liutaura, jam apie 35m.
O Bartas tai man is karto is simpsonu asocijuojasi
Atsakyti
Pažįstu vaikiną, kurio vardas Alenas
Taip pat moterį, kurios vardas - Rozalija
Egzistuojantys, bet retesni šitie vardai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palangė: 20 birželio 2007 - 16:43
Mano kirpeja Rozalija, bet visi vadina Roza
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2007 06 19, 10:02)
viena mama pavadino savo dukra gudjera. pasak jos graziai skamba.
na, ir ka tu jai pasakysi????
mano drauges dukryte gutjera ax.gif man visai wub.gif
o tos pacios drauges sesuo, vardu sanida,man grazus thumbup.gif vardas,jai dabar virs 30 m.,vardas atkeliavo is perskaitytos knygos,nezinau kaip ten tai herojei sekesi,bet sitos sanidos likimas nepavydetinas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odits: 20 birželio 2007 - 17:03
Skaičiau, kad Mirena - tai baskų Marija, taigi paprasčiausias vardo sumandrinimas...
O Bartas man labai gražus vardas ir asocijuojasi ne su Simpsonais, o su prūsais tongue.gif
Atsakyti
NORMANTE
Atsakyti