Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai

Alfreda, Renalda (mot. g.)
Atsakyti
Neperseniausiai iš vienos pažįstamos sužinojau, kad jos dukrytės vardas yra TEOFILĖ. Ko gero daug kas pasakys, kad tai senas visai vaikui netinkantis vardas. O man kažkodėl išgirdus tą vardą, prieš akis stojo maža, burbliuliukė, tamsiais, garbanotais, pustais plaukučiais, raudonskruostė mergytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(palangė @ 2007 06 20, 17:41)
Pažįstu vaikiną, kurio vardas Alenas
Taip pat moterį, kurios vardas - Rozalija
Egzistuojantys, bet retesni šitie vardai.

Mano anytos mama jau amžinam poilsį vardu Rozalija.O vardas visai gražus.Man aplamai visi senoviniai vardai gražūs. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nmante @ 2007 06 20, 18:30)

Normantė g.gif man daugiau aktorės Normantaitės pavardę primena.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2007 06 20, 11:52)
o cia del retu vardu.  prisiminiau, mno vieno is bendradarbiu anukas pavadinta Liutauru. kazkaip daugiau man niekur neteko sutikti tokio vardo, apart Liutauro Čapracko. Man sis vardas skamba kazkaip vyryskai is solidziai.

2 forumietės tiksliai po mažą Liutaurą turi ir dar pažįstu 2 Liutaurus virš 30 m. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(incia @ 2007 06 20, 09:56)

Kevinas - draugu sunus, jau 9m. Turbut kaip tik paziurejo filma ''Vienas namuose'' ir pavadino. Ir mano sesuo (dabar laukiasi), jei gims berniukas, nori pavadint Kevinu. Bet su liet. pavarde man visai neskamba.

drinks_cheers.gif visiškai neskamba schmoll.gif beje, sparčiai populiarėja. pati vieną maždaug šešiametį pažįstu, čia irgi diskusijų būta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palangė @ 2007 06 20, 18:39)
Alfreda, Renalda (mot. g.)

ai, šiaip sau man jie schmoll.gif aš su Rolanda esu dirbusi, irgi nelabai man.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 06 20, 20:42)
ai, šiaip sau man jie  schmoll.gif aš su Rolanda esu dirbusi, irgi nelabai man.

Aš turėjau vaikina vardu Rolandas ax.gif Bet dabar kažkaip mažai girdimas šis vardas.Čia mano kartoj jis labai populerus.
Teofilė gražus vardas. wub.gif
Kažkada minėjau forume kad mano kolegės duktė savo sūnų pavadino Arentu.Ir šendie žiurėdama tv.pagalba isgirdau ši varda.
Atsakyti
Liutaurą ir man teko pažinoti, ko gero ir ne vieną jei gerai atsimenu iš paauglystės. g.gif

O vat viena pažįstama grįžtanti iš Airijos namo, pavadino dukterį vardu Mograinė. doh.gif Atseit, kažkur kažkokią airių legendą skaitė, pati neatsimena kur (greičiausiai turistiniame žurnaliuke), bet vardas atseit krutas.
Kol dar rytoj nepaklausė: jauna, išsilavinimas - profke, vyro nerasta. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2007 06 20, 22:14)

O vat viena pažįstama grįžtanti iš Airijos namo, pavadino dukterį vardu Mograinė.  doh.gif Atseit, kažkur kažkokią airių legendą skaitė, pati neatsimena kur (greičiausiai turistiniame žurnaliuke), bet vardas atseit krutas.
Kol dar rytoj nepaklausė: jauna, išsilavinimas - profke, vyro nerasta.  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet vardas tai nenormalus unsure.gif Beveik ragainė doh.gif O kokio vaikiukas amziaus?

Liutauro, tiesa, ne vieno nepazistu. Bet uztat gerai pazistu viena man neabejinga Taura, kuris sakydavo (kai is jo tyciodavomes) - as ir Liutauras, ir Minotauras, bet vadinkite mane Tauru laugh.gif
Atsakyti
Liutaurą ir man teko pažinoti, ko gero ir ne vieną jei gerai atsimenu iš paauglystės.  g.gif

O vat viena pažįstama grįžtanti iš Airijos namo, pavadino dukterį vardu Mograinė.  doh.gif Atseit, kažkur kažkokią airių legendą skaitė, pati neatsimena kur (greičiausiai turistiniame žurnaliuke), bet vardas atseit krutas.
Kol dar rytoj nepaklausė: jauna, išsilavinimas - profke, vyro nerasta.  tongue.gif

Mograinė g.gif man tai skamba kaip MIŠRAINĖ lotuliukas.gif Nu nematau čia nieko kruto schmoll.gif kažkas baisaus.
Atsakyti

Man į mišrainę panašu schmoll.gif Gal dar į migreną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 06 20, 22:31)
Man į mišrainę panašu schmoll.gif Gal dar į migreną g.gif

ar čia sutapimas ar mes abi ta patį pagalvojom apie mišrainę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 20, 22:32)
ar čia sutapimas ar mes abi ta patį pagalvojom apie mišrainę lotuliukas.gif

Kad labiausiai į tai ir panašu... unsure.gif
Atsakyti