Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie anticeliulitines priemones?

QUOTE(laurynaa @ 2006 03 08, 21:54)
nieko stebuklingo  blink.gif gal kas tinka vienam, kitam visai nepriimtina

Aš irgi manau, kad tokių kremų poveikis labai individualus dalykas. Prieš metus tepliojausi šlaunis ir masažavausi su kažkokiu tai anticeliulitiniu kremu, pirktu vaistinėje už 60lt. Poveikį labai greitai pamačiau. Ir tikrai tai nebuvo tik optinė apgaulė. Aišku ir tas celiulitas beveik nebuvo matomas, gal todėl ir padėjo. Bet jeigu jau kokia vėlesnė stadija, kai plika akimi jis matomas - tai, manau, mažai tikimybės, kad visokie kremai gali padėti.
Atsakyti
Sarmos išparduotuvėj yra kapsulės nuo celiulito,kaina 10lt. Nesiskundžiu šia problema,bet galvoju gal profilaktiškam naudojimui nusipirkt.Ten berods Vitaskin.Manau kapsulės turėtų būti veiksmingesnės už kremus.Kokia jūsų nuomonė?
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 03 09, 00:09)
Sarmos išparduotuvėj yra kapsulės nuo celiulito,kaina 10lt. Nesiskundžiu šia problema,bet galvoju gal profilaktiškam naudojimui nusipirkt.Ten berods Vitaskin.Manau kapsulės turėtų būti veiksmingesnės už kremus.Kokia jūsų nuomonė?

O kur yra Sarmos išparduotuvė?
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 03 08, 23:09)

zinok as bandziau tas vitaskin priemones, bet emiau visa komplekta, ne tik ampules, bet ir krema bei losjona!!kremu tepiau iskart po ampuliu, o losjona rytais po duso, bet man tai nelabai patiko schmoll.gif gal netiko ar ka!!!siaip super fainas buvo (nezinau kaip tiksliai rasosi) lerbolario produktas thumbup.gif labai tiko ir patiko isties
beje, karta nusipirkau is tos sarmos isparduotuves dazus plaukams, tai nesupratau bajerio - absoliuciai nieko nenudaze, bet absoliucai nulis efekto doh.gif unsure.gif nesupratau kame kampas ir plaukus daziau jau n-aji karta!!!suprasciau,kad pirma ir nezinau kas kur kaip!!!
taip,kad labai atsargiai ziuriu i ta isparduotuve blink.gif
o ji yra kur lukiskiu ar koks ten sustojimas, prie jo yra geliu toks mini turgelis, tai prie to turgelio siaura gatvyte, ten ji ir yra, nu nezinau,gal kas gali detaliau ir aiskiau paaiskinti Sirrenai!!
Atsakyti
Droge uztikau tokia keista gumine masazine kempine, raso, kad tinka ir celiulitui naikinti smile.gif tai pradejau naikinti, po kremo, gerai panaikinu kempine smile.gif. laukiu rezultatu
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 03 09, 11:56)
Droge uztikau tokia keista gumine masazine kempine, raso, kad tinka ir celiulitui naikinti smile.gif tai pradejau naikinti, po kremo, gerai panaikinu kempine smile.gif. laukiu rezultatu

Ir aš šiandien Droge tokią mačiau, bet kažkaip nesiryžau pirkti. Tinna, informuok ar matosi rezultatai nuo tos guminės kempinės, tada ir aš pirkčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2006 03 09, 12:44)
Ir aš šiandien Droge tokią mačiau, bet kažkaip nesiryžau pirkti. Tinna, informuok ar matosi rezultatai nuo tos guminės kempinės, tada ir aš pirkčiau  biggrin.gif

Ant bet ko gali uždėti užrašą "tinka celiulitui naikinti" ir bet kokia kempinė, kremas ar dar kas bus kur kas labiau perkamas. Beje, ar žinojote, kad gamintojai ant savo produktų gali rašyti ką tik nori, teigti ką nori, jų neriboja niekas. Vienintelis apribojimas - teisingai nurodyti ingredientus, bet kiek iš mūsų žino, ką jie iš tiesų reiškia? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2006 03 03, 10:57)
as irgi vis galvoju  g.gif , bet idomu ar nebutu pinigai i bala blink.gif .
O kiek jis Lietuvoj kainuoja? pas mus apie 80 - 100 eur , tai jei nuspresiu pirkt idomu kur geresne kaina  rolleyes.gif

nu as ir panasiai tiek mokeciau dabar maciau biski atpigo tai gal koki 60eur
jauciu kad reik bandyti nes kiek girdejau atsiliepimu kas ejo i privacius masazus padejo nes masazu kaina gan nemaza wub.gif
Atsakyti
Droge dabar akcija Garnier kažkokiai priemonei, 2 už 1 kainą gaunasi. ar bandėt kas? čia ta pati serija kur kūno losjonai geltoni ir oranžiniai yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2006 03 09, 13:44)
Ir aš šiandien Droge tokią mačiau, bet kažkaip nesiryžau pirkti. Tinna, informuok ar matosi rezultatai nuo tos guminės kempinės, tada ir aš pirkčiau  biggrin.gif

informuoju biggrin.gif patiko ta kempine, su ja labai gerai krema imasazuoju i oda, oda standesne. siaip nera kazkoks stebuklas, bet kaip pagalbine priemone labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
O gal kuri bandėt St. Ives anticeliulitinį kremą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė @ 2006 03 17, 16:56)
O gal kuri bandėt St. Ives anticeliulitinį kremą?  g.gif

neseniai nusipirkau, bandziau tik karta..kazkodel sunkiai geresi i oda g.gif dar negaliu nei peikti nei girti
Atsakyti