O aš dabar darausi anticeliulitinį masažą
ir tepuosi kremu, nu nepamenu pavadinimo, palikau pas masažistą mokėjau 106lt. Žiūrėsim, ar bus rezultatas.O dar darausi šiltą šaltą dušą kojoms, po to patepu avon anticel.kremu.Nu stipriai aš susėmiau kovot su tuo prakeiktu celiulitu

QUOTE(Ledinė @ 2006 03 17, 16:56)
ash - su kofeinu ir kitais sh...?
dar tebeteplioju. na nusipirkau ash ta krema - tepliojau kelias dienas, po to sesuo padovanojo naujaji avon stebukla. ta kur reklamavo - dviem savaitem uzteko - sake 45 lt kainuoja. bet avom malonesnis - nuo to st.ives lipnumas lieka, tai kazkaip nebaisiai. bet truputi shildo, na nezinau. man vyras teplioja tas kojas sake kad jis skirtumo po menesio nemato - gal truputi stangesne oda tapo - nors masazuoja ir ryte ir vakare.
eisiu ryt jauciu koki kita pirkti, nes tas ir jau baigias. man tubeles - 2 savaitem teuztenka. nu bet... ka darysi...
o ar kas nors naudojo BIODROGA anticeliulitini aliejuka
arba gal girdejote kokiu atsiliepimu apie ji

as nusipirkau avon is serijos ANEW clinical liekninamaji krema.sportuoju,tai tikiuosi,kad nors kiek pades
jau baigiu viena pakuote,bet tepiausi ne 2kartus dienoj,o ir celiulitas pas mane toli pazenges,tai rezultatu ne labai matosi.o draugei padejo.pas ja dar ne labai matesi.galvoju apie ta aparata nuo celiulito atrodo philips firmos
gal galit ka gero ar blogo pasakyt?buciau dekinga.galvoju sportuot,kremu teptis,pasimasazuot...
gal ir rezultatu sulaukciau

yra toks stebuklingas kremukas zinokit BIOLINE THERMOSLIM Cellulitis/Fatty Deposits Cream.
juo pasitepi problematines vietas (slaunis, uzpakaliuka, pilva, rankas virs alkuniu) ir po 5 minuciu tos vietos tiesiog pradeda 'degti' : parausta oda, jauciamas karstis, nes tas kremas labai pagreitina apytaka audiniuose nuo ko ir tirpsta celiulitai ir lasinukai
taip viskas pakaista kokias 10 minuciu ir nurimsta taip pat greitai kaip ir uzkaito
oda poto lieka lygut lygutele, svelnute, o po oda viskas ten tirpsta.. tirpsta..
kas man labiausiai ir patinka tai kad matai akivaizdziai kad kremas yra labai aktyvus, vadinasi ir padeda.. as dar tik 2 savaites naudoju, kasdiena, tai man atrodo kad slaunys jau lygesnes
tai nenustosiu dar pora menesiu maziausiai

kas man labiausiai ir patinka tai kad matai akivaizdziai kad kremas yra labai aktyvus, vadinasi ir padeda.. as dar tik 2 savaites naudoju, kasdiena, tai man atrodo kad slaunys jau lygesnes

QUOTE(klaipediete @ 2006 03 29, 21:23)
yra toks stebuklingas kremukas zinokit BIOLINE THERMOSLIM Cellulitis/Fatty Deposits Cream.
juo pasitepi problematines vietas (slaunis, uzpakaliuka, pilva, rankas virs alkuniu) ir po 5 minuciu tos vietos tiesiog pradeda 'degti' : parausta oda, jauciamas karstis, nes tas kremas labai pagreitina apytaka audiniuose nuo ko ir tirpsta celiulitai ir lasinukai
taip viskas pakaista kokias 10 minuciu ir nurimsta taip pat greitai kaip ir uzkaito
oda poto lieka lygut lygutele, svelnute, o po oda viskas ten tirpsta.. tirpsta..

o kokia kaina sio stebuklo? kur pirkai?
QUOTE(klaipediete @ 2006 03 29, 20:23)

ieskojau internete informacijos apie ta produkta, bet kad absoliuciai nieko neradau

Bioline Thermoslim
na ten nedaug aprasyta, bet siaip tikrai fainas kremas yra pirkti Grozio instituto parduotuvese ir salonuose : Vokieciu g., Stulginskio, ir Sugiharos. aj, dar akropoly gi yra! nueikit ir paprasykit meginuko pradziai, jo uztenka porai kartu. visada duoda kai paprasai pabandymui
tai ar bandet kas nors ta aparata,masazuokli nuo celiulito
ar bent girdejot atsiliepimu?jis kainuoja apie 200lt.tai nesinori pinigu ismest kaip i bala
atrodo philips firmos.

QUOTE(pagrandukasss @ 2006 03 31, 11:28)
tai ar bandet kas nors ta aparata,masazuokli nuo celiulito
ar bent girdejot atsiliepimu?jis kainuoja apie 200lt.tai nesinori pinigu ismest kaip i bala
atrodo philips firmos.

klausiau sian savo kosmetikes apie tuos aparaciukus, tai ji tik eilini karta patvirtino kad geriau kasdiena po 50 pritupimu padaryti.

jei nori tikrai rimtai tuo uzsiimti tai eik i LPG proceduras.