Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie anticeliulitines priemones?

QUOTE(klaipediete @ 2006 03 31, 19:08)
klausiau sian savo kosmetikes apie tuos aparaciukus, tai ji tik eilini karta patvirtino kad geriau kasdiena po 50 pritupimu padaryti.  rolleyes.gif 
jei nori tikrai rimtai tuo uzsiimti tai eik i LPG proceduras.

o ka tai reiskia? ax.gif siaip as sportuoju,bet tikejausi greitesniu rezultatu blush2.gif aciu uz atsakyma,nepirksiu.
Papildyta:
jau radau kas tas LPG per google mirksiukas.gif ogal kuri buvot SIGMOJ masazo kabinete?as niekur nebuvus,bet mano celiulitas l.baisus ir vien sportu as jo tikrai neiveiksiu bash.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2006 03 29, 21:23)
yra toks stebuklingas kremukas zinokit BIOLINE THERMOSLIM Cellulitis/Fatty Deposits Cream.  thumbup.gif  juo pasitepi problematines vietas (slaunis, uzpakaliuka, pilva, rankas virs alkuniu) ir po 5 minuciu tos vietos tiesiog pradeda 'degti' : parausta oda, jauciamas karstis, nes tas kremas labai pagreitina apytaka audiniuose nuo ko ir tirpsta celiulitai ir lasinukai  thumbup.gif  taip viskas pakaista kokias 10 minuciu ir nurimsta taip pat greitai kaip ir uzkaito  smile.gif  oda poto lieka lygut lygutele, svelnute, o po oda viskas ten tirpsta.. tirpsta.. biggrin.gif
kas man labiausiai ir patinka tai kad matai akivaizdziai kad kremas yra labai aktyvus, vadinasi ir padeda..  as dar tik 2 savaites naudoju, kasdiena,  tai man atrodo kad slaunys jau lygesnes  ax.gif  thumbup.gif  tai nenustosiu dar pora menesiu maziausiai  biggrin.gif

Apie tą patį odos degimą, paraudimą ir jaučiamą karštį bei kitus kremų sukeltus pojūčius galiu pasakyti, kad tam nereikia jokio kremo o paprasciausiai nusipirkti medinį šepetį su mediniais storais dantukais skirtą masažui, ir vonioje įsitrinti dušo geliu, kad geriau slystų ir masažuoti šlaunis judesiais į viršų ganėtinai spaudžiant, tai tada odą ir kaista ir parausta visos celiulito išmargintos vietos ir degina ir niešti, kraujukas pradeda geriau cirkuliuoti, O po to dar jei gerą kontrastinį dušą pasidarytumėt tai būtų išvis fantastika, nes tai labai skatina medžiagų apykaitą aišku jei kiaulienos kepsnius su bulvėm kaposit ir dar cola užsigersit tai galit ką norit daryti, NIEKAS NEPADĖS!!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituks @ 2006 03 31, 20:59)
Apie tą patį odos degimą, paraudimą ir jaučiamą karštį bei kitus kremų sukeltus pojūčius galiu pasakyti, kad tam nereikia jokio kremo o paprasciausiai nusipirkti medinį šepetį su mediniais storais dantukais skirtą masažui, ir vonioje įsitrinti dušo geliu, kad geriau slystų ir masažuoti  šlaunis judesiais į viršų ganėtinai spaudžiant, tai tada odą ir kaista ir parausta visos celiulito išmargintos vietos ir degina ir niešti, kraujukas pradeda geriau cirkuliuoti, O po to dar jei gerą kontrastinį dušą pasidarytumėt tai būtų išvis fantastika, nes tai labai skatina medžiagų apykaitą aišku jei kiaulienos kepsnius su bulvėm kaposit ir dar cola užsigersit tai galit ką norit daryti, NIEKAS NEPADĖS!!! verysad.gif

o jei daryti ir masazus su tuo sepeciu ir dar kremuka aktyvu uztepus ir dar sveikai valgyt ir daug sportuot, tai celiulitas pranyktu jau po menesiuko turbut biggrin.gif bet pranyktu ir noras gyventi, nes juk kartais taip gera patinget, suvalgyt koki Rafaelo saldainiuka.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zvezda @ 2006 03 07, 19:15)
Labukas, pas mane irgi buvo celiulitas. Isbandziau visokiu priemoniu, bet padejo tik kriosauna. Kursa sudaro 10 seansu, bet jau po 3 pajauciau skirtuma, mano oda sustangrejo ir pasydare lygesne. Tai naujove Lietuvoje, dar mazai kas zino. Tai vertikali sauna 1 zmogui, kurioje pasiekiama temperatura iki minus 160. Labai sveika ir kunui ir sveikatai. Rytoi enu i 7 seansa thumbup.gif

O kur ta sauna yra? ax.gif

QUOTE(Teja @ 2006 03 27, 15:20)
"ROC" kuno kremas su retinoliu nuo celiulito - tikrai efektyvus thumbup.gif

Įdomu, kokia kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvezda @ 2006 03 07, 18:15)
Labukas, pas mane irgi buvo celiulitas. Isbandziau visokiu priemoniu, bet padejo tik kriosauna. Kursa sudaro 10 seansu, bet jau po 3 pajauciau skirtuma, mano oda sustangrejo ir pasydare lygesne. Tai naujove Lietuvoje, dar mazai kas zino. Tai vertikali sauna 1 zmogui, kurioje pasiekiama temperatura iki minus 160. Labai sveika ir kunui ir sveikatai. Rytoi enu i 7 seansa thumbup.gif

o kokia seanso kaina? ar ne šalta išbūt?
Atsakyti
nesuprantu, kaip ten jus padarot, kad oda perstetu, jaustusi karsti? as visaip ir gnaibau ir spaudau ir tik oda raudona lieka...jokio karscio..
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2006 03 29, 21:23)
yra toks stebuklingas kremukas zinokit BIOLINE THERMOSLIM Cellulitis/Fatty Deposits Cream. 

kokia kaina ir neparašei.
Atsakyti
O kas nors atsikrate celiulito darydamos body flex'a? Raso, kad tai tikrai veiksminga priemone atsikratyti to bjaurybes... TAi bandau kas ryta kvepuoti, tikiuosi rezultatu bus. O tais kremais nelabai tikiu, jie gal tik oda pagrazina.
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2006 04 13, 13:08)
kokia kaina ir neparašei.

125 lt, naudoju jau lygtais 3 savaites kiek atsimenu , saziningai ryte ir vakare tepu, tai rankos, pilvas ir sonai jau akivaizdziai sulygejo, uzpakaliui dar reikia daugiau laiko. taip pat virs keliu labai pagerejo situacija, priekine slaunu puse jau lygi... man tai nerealus rezultatai! ax.gif
Atsakyti
Mane domina ar kas bandė PERCUTAFEINE (jau dabar is Supermamoj reklamuojamą). Teko kituose forumuose skaityti labai gerų atsiliepimų apie jį. Kaina Eurovaistinėj mačiau-59 Lt. Na bet šį mėnesį dar su Norfos kortelę galim gauti 10 proc.nuolaidą. Be to vaistinėj buvo parašyta, kad perkant šį gelį, suteikiama nuolaida Triumph-e, ir kitoms (sekančioms) 2-iems gelio tūbelėms.
Įdomu-gal kuri jau išbandėte?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2006 04 19, 17:07)
Mane domina ar kas bandė PERCUTAFEINE (jau dabar is Supermamoj reklamuojamą). Teko kituose forumuose skaityti labai gerų atsiliepimų apie jį. Kaina Eurovaistinėj mačiau-59 Lt. Na bet šį mėnesį dar su Norfos kortelę galim gauti 10 proc.nuolaidą. Be to vaistinėj buvo parašyta, kad perkant šį gelį, suteikiama nuolaida Triumph-e, ir kitoms (sekančioms) 2-iems gelio tūbelėms.
Įdomu-gal kuri jau išbandėte?

Man irgi idomus atsiliepimai apie PERCUFEINE krema
Atsakyti
Sakau, reik pranešt savo naujausius pastebėjimus apie celiulito ir kremo sąveiką. Taigi kremus nuo celiulito jau ištepiau prieš kurį laiką, beliko ištept šiaip kremus kūnui, ant kurių nenurodyta, jog jie skirti kovai su celiulitu. Dabar likęs kremas išvis yra iš Drogo serijos ir skirtas odos raminimui po depiliacijos. Kadangi šios funkcijos, mano supratimu, jis tinkamai neatlieka, tai nutariau jį sunaudoti kaip ir visus man nepatinkančius kremus - "ant užpakalio sutept" biggrin.gif Jau kelias savaites taip terliojuosi kas vakarą po dušo. Dabar netgi nebeįtrinu su masažuojančiu šepečiu. Šiuo metu net nesportuoju, maitinuosi gana sveikai. O celiulitas irgi ėmė mažėti. Aišku, maniškis nėra žiauriai pažengęs, bet kai kur matosi ir nesuspaudus odos doh.gif Tose vietose progresas vyksta lėčiau, bet pvz. ant šlaunų vaizdelis jau kur kas geresnis. Taigi gana mėtyti pinigus ant celiulitinių kremų! Nusipirkit normalų jum patinkantį kremą, losjoną ar pan. kūnui, tepkitės, oda gražės ir celiulitas geriau atrodys. O ryškesnius pokyčius su kremu juo labiau neįveiksit. Nebūkit naivios 4u.gif

Atsakyti