
Aš ir neduodu tik išimto iš šaldytuvo, o jei reikalauja tuoj pat to jogurtuko, tai pakišu po karštu vandenuku

aš tai nuplėšusi viršų į mikrobangę keletai sekundžių įdedu kad truputį pašiltų
nu aš tai irgi bent kažkiek laiko palaikau kambario temperatūroj. Šalto neduodu.
kartais duodu is saldytuvo, paprastai ji sumaisau su varskyte, tai kol maisomas kazkiek susyla, o jei atrodo labai saltas tada 10 sek i mikrobange idedu, nes siaip ir gerimus visus nesildytus, tik kambario T geriam, bandom nors kazkiek gerklyte grudinti. o jei jogurtukas mazyliui saltokas atrodo, tai jis tik i burna pames duoda tai suprast, tada dedam sildyt velgi
aš duodu kambario temperatūros, nei vandenuke, nei mikrobangėj nešildau,

o mes tai tiesiai iš šaldytuvo valgom, ir jogurtus ir varškytes
man pašildytas neskanu ir dukrai tokio neduodu, tik kai sirguliavo ikišdavau i mikrobangę kelioms sekundėms, kad nebutų ledinis


mes visada valgom šaktą iš šaldytuvo, grūdinam gerklytę
tik jei segam tada pašildau, kad būtų kambario tempetarūros


duodu kambario temperaturoj.
mes valgem jogurtus tik kambario temperaturos, pastebejau kad raudoni zadunkai eksperementavos pasirodo nuo jogurto...ir nuo pienisku produktu
nors pirkdavau dobilo firmos

jokiais budais neduodu is saldytuvo...jei staiga uzsimano valgyti mano mazylis pora minuciu palaikau karstame vandenyje

Isimu is saldytuvo ir kelias val. palaikau kambario temperaturoj. Tada duodu. Arba pasildau sildytuve.
QUOTE(zbrckn @ 2008 01 16, 20:56)
aš tai nuplėšusi viršų į mikrobangę keletai sekundžių įdedu kad truputį pašiltų
aš taip pat, bet dabar turbūt pratinsiu nešildytą