Jogurtus duodam kambario temperatūros.
stengiuosi duoti kambario temperaturos,bet pasitaiko,kad paduodu vos vesesniu

na as pries duodant visada isimu is saldytuvo, kad butu kambario temperaturos..
anksciau nelabai ziuredavau - kartais tiesiai is saldytuvo, kartais palaikydavau iki kambario temperaturos
bet dabar istraukus visada indeli istatau i karsta vandeni, kad susiltu, kadangi suzinojau, kad kinu medicina aiskina: "jei valgai salta, nepasildyta maista ir geri saltus gerimus, tai be jokios priezasties imi sirgti persalimo ligomis, nors ir nesi persales, kadangi saltame maiste yra salta energija ir tai pazeidzia atitinkamus organus"
ir is tikruju visa rudeni prakosejom, prasisnargliavom, ir vaistai nepadejo, bet kai tik pradejom ziureti labiau silta maista ir gerimukus, is karto viskas isnyko

as stengiuos isimt pries valgant ,bet kartais nespeja ne atsilt

stengiuosi kambario temperaturos, bet dazniausiai ish shaldytuvo i lekshtute ir valgom
dar nei karto nuo to nebuvo blogai
+2 gi
aishku jeigu ish shaldytuvo, -tai po mazesni shaukshtuka jau duodu
neparashiau, kad pas mane 1.6 ir 3 metuku vaikai

aishku jeigu ish shaldytuvo, -tai po mazesni shaukshtuka jau duodu
neparashiau, kad pas mane 1.6 ir 3 metuku vaikai
Mes visuomet tik ištraukta iš šaldytuvo iškart valgom,nes dažniausiai jogurto užsimano staiga,o jai ir šiltas jogurtas nepatinka.:)Mum 2.9 metu.
Aš jogurtą duodu pusryčiams kasdien. Tai vėlai prieš miegą išimu iš šaldytuvo ir palieku ant stalviršio. Ryte būna kambario temperatūros

Maniškė atšilusios nemėgsta, tad duodu tik šiek tiek pašildytą. Aišku griebia jau ir šaltą, bet neleidžiu.
Stengiuos isimt is saldytuvo kad butu kambario temperaturos-nes po pietu atsikelus-ji dazniausiai jogurta suvalgo.Bet kartais dukryte-pati issiema is saldytuvo-ir suvalgo salta.....
Jogurtus duodam kambario temperatūros
Tiek vasarą,o tuo labiau žiemą jogurtukus visada palaikau prieš maitinant ne šaldytuve kokią valandą
O visokias varškytes,irgi išimu ,kad apšiltų,o jei tiesiai iš šaldytuvo,tai užpilu nedideliu kiekiu karštesnio virinto vandenuko ir viskas ok.Dar geriau ,varškytės nebūna tokios kietos

O visokias varškytes,irgi išimu ,kad apšiltų,o jei tiesiai iš šaldytuvo,tai užpilu nedideliu kiekiu karštesnio virinto vandenuko ir viskas ok.Dar geriau ,varškytės nebūna tokios kietos