Įkraunama...
Įkraunama...

Jogurtai šalti ar kambario temperatūros?

Aš ir neduodu tik išimto iš šaldytuvo, o jei reikalauja tuoj pat to jogurtuko, tai pakišu po karštu vandenuku biggrin.gif
Atsakyti
aš tai nuplėšusi viršų į mikrobangę keletai sekundžių įdedu kad truputį pašiltų
Atsakyti
nu aš tai irgi bent kažkiek laiko palaikau kambario temperatūroj. Šalto neduodu.
Atsakyti
kartais duodu is saldytuvo, paprastai ji sumaisau su varskyte, tai kol maisomas kazkiek susyla, o jei atrodo labai saltas tada 10 sek i mikrobange idedu, nes siaip ir gerimus visus nesildytus, tik kambario T geriam, bandom nors kazkiek gerklyte grudinti. o jei jogurtukas mazyliui saltokas atrodo, tai jis tik i burna pames duoda tai suprast, tada dedam sildyt velgi
Atsakyti
aš duodu kambario temperatūros, nei vandenuke, nei mikrobangėj nešildau, schmoll.gif
Atsakyti
o mes tai tiesiai iš šaldytuvo valgom, ir jogurtus ir varškytes rolleyes.gif man pašildytas neskanu ir dukrai tokio neduodu, tik kai sirguliavo ikišdavau i mikrobangę kelioms sekundėms, kad nebutų ledinis tongue.gif
Atsakyti
mes visada valgom šaktą iš šaldytuvo, grūdinam gerklytę 4u.gif tik jei segam tada pašildau, kad būtų kambario tempetarūros ax.gif
Atsakyti
duodu kambario temperaturoj.
Atsakyti
mes valgem jogurtus tik kambario temperaturos, pastebejau kad raudoni zadunkai eksperementavos pasirodo nuo jogurto...ir nuo pienisku produktu verysad.gif nors pirkdavau dobilo firmos
Atsakyti
jokiais budais neduodu is saldytuvo...jei staiga uzsimano valgyti mano mazylis pora minuciu palaikau karstame vandenyje smile.gif
Atsakyti
Isimu is saldytuvo ir kelias val. palaikau kambario temperaturoj. Tada duodu. Arba pasildau sildytuve.
Atsakyti
QUOTE(zbrckn @ 2008 01 16, 20:56)
aš tai nuplėšusi viršų į mikrobangę keletai sekundžių įdedu kad truputį pašiltų

aš taip pat, bet dabar turbūt pratinsiu nešildytą
Atsakyti