As idedu trumpam i sildytuva, greitai apsyla, bijau duoti tiesiai salta
negerai duot ką tik iš šaldytuvo ištrauktą maistą vaikams, ypač vasarą (o ji artėja...) - didėja grėsmė susirgt angina, ir gerklytę gali suskaust. Aš sūniukui jogurtą išimu iš šaldytuvo valandą-dvi prieš maitinimą, apšyla biškiuką, ir viskas
tiesiai iš šaldytuvo tikrai neduodu

O aš kad ir kambario temperatūros jogurtą ar tyrelę įdedu labai trumpam į mikrobangę šildymo režimu. Kad būtų netgi truputį šiltesnis už kambario temperatūrą. Mat dukrytės (ir ne tik jos - ir mano, ir mano mamos) gerklikė jautroka. Tai jei kas vėsiayu - tuoj ir pradedam "jausti". Tai mums daktarė patarė šiltesnį duoti.
Bet jei vaiko gerklytė nebijo vėsesnio, tai galima ir nešildyti.
Bet jei vaiko gerklytė nebijo vėsesnio, tai galima ir nešildyti.
Tiesiai iš šaldytuvo neduodu , palieku kambaryje porai valandu , kad pastovėtų .
Aš užverdu vandenį , įpilu į puodelį. Kai puodelis būna karštas, išpilu vandenį ir įpilu jogurtą. Pamaišau ir jis kaipmat sušyla

As truputi palaikau isemus is saldytuvo, bet kartais duodu iskart isimta is saldytuvo, bet po trupuciuka, nepasijaucia gerklytei tai

Neduodu is saldytuvo ,palaikau isemus kokia valanda arba kisu keliom sekundem i mikrobange

dažniausiai prieš duodant palaikau apie valandą išėmusi iš šaldytuvo, bet, kai gerklė plačiai atsidaro, tai, būna, kad ir tiesiai iš šaldytuvo suvalgo

Duodu tiesiai iš šaldytuvo
niekda nedaviau šilto

As istraukiu pries pusvalanduka ir duodu kambario temperaturos.