Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas mamos pienas

QUOTE(neriukazx @ 2009 02 27, 14:35)
o jai vaikiuko norai dideli bet galimybes mazos, tai ir sumazes pienelis, arbe mama negales net i toleta nuait  verysad.gif
Papildyta:

ogo  biggrin.gif  tau gerai , tiek daug buvo. as traukiau kas 3 val bet tik diena po 100-150 o nakti visai silpnai verysad.gif
Papildyta:

bet kaip ismokyt?  verysad.gif  man NIEKAIP NEISEINA    cry.gif  maitinu su anspeniu, bet vistiek skauda verysad.gif

man rgi pirmom dienom mazius spienelius buvo taip nukandziojes, kad maitindama isikibdavau i MB ranka doh.gif , bandziau saltalankiu alijum tept spienelius, bet nepadejo. mano isgelbejimas buvo tepeliukas maitinanciom kurio nereikia nusiplaut pries maitinima berods Lansinohal vadinas, nepigiai mokejau, bet ir uzgide per 2 dienas thumbup.gif , tad maitinimas ligi siol man vien malonumas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 03 29, 21:20)
Aš beveik 7 mėn nusitraukinėju, 3 kartus per parą, net ir užšaldau, nes per daug, tad netiesa, kad nutraukinėjant pieno mažėja smile.gif

o kiek per kartą nusitrauki? ir kiek iš po nakties?
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 31, 21:10)
o kiek per kartą nusitrauki? ir kiek iš po nakties?

Įvairiai, po nakties tai daugiausiai. Būna iš vienos kokie 250ml, iš kitos200ml. O šiaip tai po 160ml ir 180 kažkur.
Atsakyti
As cia siek tiek ne i tema, bat kiek laiko ""galioja" nutrauktas mamos pienukas?
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2009 04 08, 16:03)
As cia siek tiek ne i tema, bat kiek laiko ""galioja" nutrauktas mamos pienukas?

jei užšaldytas tai apie 3 mėnesius.

kambario temperatūroje apie 6 valandas

šaldytuve 2-3 paros
Atsakyti
Aciu labai uz atsakyma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MarryJane @ 2009 02 27, 17:52)
oi kaip puikiai atsimenu visas tas kancias. Mazius menesi kruties isvis nebeeme, nusitraukinejau, neuzteko, damaitinau misinuku. Paskui sukaupiau visas jegas ir pradejau inirtingai siulyt kruti ir mokint. Tikrai sunku buvo, juodos dienos. Galvojau jos niekada nesibaigs ir buvau beveik praradus vilti. bet istveriau, nepasidaviau ir dabar dekoju Dievui uz kiekviena diena kada galiu maitint savo leliu  4u.gif .
Viskas tikrai susitvarkys, reikia iskenteti. Stiprybes tau  4u.gif .

Gal galit konkreciau papasakoti apie tuos vargus? Buciau lab dekinga, nes turiu daug problemu su kruties neemimu... 4u.gif Beje, mums jau 4 men.
Atsakyti
Sveikos mamytes, norejau paklausti ar reikia nutraukti pienuka, jeigu lelius viso neistraukia? ax.gif Jei nieko nedarysiu, ar koks mastitas neatsiras blink.gif blink.gif Mums dar tik savaite laiko ir kyla daug ivairiu klausimu del maitinimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amber83 @ 2009 04 17, 20:45)
Sveikos mamytes, norejau paklausti ar reikia nutraukti pienuka, jeigu lelius  viso neistraukia?  ax.gif Jei nieko nedarysiu, ar koks mastitas neatsiras  blink.gif  blink.gif  Mums dar tik savaite laiko ir kyla daug ivairiu klausimu del maitinimo  blush2.gif

ankščiau mūsų mamoms buvo liepta "nesuvalgytą" pieną iš krūties nusitraukti, bet dabar pagal naujai atliktus tyrimus nutraukinėti nereikia schmoll.gif
vaikas pats sureguliuos pieną krūtyse. jei nutraukinėsi jo gaminsis daugiau negu vaikui reikia, žodžiu meškos paslaugą sau darysi, jei netraukinėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 17 balandžio 2009 - 20:32
QUOTE(amber83 @ 2009 04 17, 20:45)
Sveikos mamytes, norejau paklausti ar reikia nutraukti pienuka, jeigu lelius  viso neistraukia?  ax.gif Jei nieko nedarysiu, ar koks mastitas neatsiras  blink.gif  blink.gif  Mums dar tik savaite laiko ir kyla daug ivairiu klausimu del maitinimo  blush2.gif

Pritariu Emerencijai del nusitraukimo kiekio drinks_cheers.gif
O kodel nemaitinate is kruties? Nesiseka kazkas? Sakykite, bandysim pagelbeti, jeigu reikia mirksiukas.gif Nes kol dar leliukas maziukas, tai daug ka galima pakeisti i geraja puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 04 17, 21:47)
Pritariu Emerencijai del nusitraukimo kiekio  drinks_cheers.gif
O kodel nemaitinate is kruties? Nesiseka kazkas? Sakykite, bandysim pagelbeti, jeigu reikia  mirksiukas.gif Nes kol dar leliukas maziukas, tai daug ka galima pakeisti i geraja puse  smile.gif

tai, kad ji maitina is kruties, kaip supratau ir tik paklause ar reikia likusi piena nusitraukti.

Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 04 17, 21:52)
tai, kad ji maitina is kruties, kaip supratau ir tik paklause ar reikia likusi piena nusitraukti.

Ot ziopla as doh.gif neatidziai perskaiciau. O dar ir tema apie nutraukta piena, tai automatiskai kazkaip pagalvojau tik apie pienuko nusitraukima smile.gif doh.gif
Na vistiek, maciau, kad daug klausimu kyla katik iskeptai mamytei, tai gal vistiek prireiks kokio patarimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 17 balandžio 2009 - 20:57