Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas mamos pienas

As maitinau tik puse metu verysad.gif paskui bandziau dar nusitraukinet kiek ten to pienuko turedavau bet daug jo jau nebuvo taip ir perejom prie misinuku, tai dabar kartais turim problemyciu su pilveliu tai va nezinau turbut nuo misinuko, geriam aptamil misinukus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(essa.inn @ 2009 04 18, 10:25)
As maitinau tik puse metu verysad.gif paskui bandziau dar nusitraukinet kiek ten to pienuko turedavau bet daug jo jau nebuvo taip ir perejom prie misinuku, tai dabar kartais turim problemyciu su pilveliu tai va nezinau turbut nuo misinuko, geriam aptamil misinukus. ax.gif

O kodėl manot, kad būtent nuo mišinuko? g.gif Juk daugybę vaikų valgo mišinukus nuo pat gimimo ir problemų su pilvuku neturi.

Aš manau, kad problema, ne mišinukuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 04 18, 11:30)
O kodėl manot, kad būtent nuo mišinuko?  g.gif  Juk daugybę vaikų valgo mišinukus nuo pat gimimo ir problemų su pilvuku neturi.

Aš manau, kad problema, ne mišinukuose  smile.gif

Gali buti, kad ir misinukas kaltas, kodel gi ne...juk yra nemazai mamu, kurios isvargsta, kol atranda tinkama misinuka...
O gal ir papildomas maistas itaka daro, gal koks produktas netinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazass: 18 balandžio 2009 - 09:36
QUOTE(mazass @ 2009 04 18, 10:34)

O gal ir papildomas maistas itaka daro, gal koks produktas netinka  g.gif

As labiau linkusi manyti, kad kaltas papildomas maitinimas, nei minšinukas.
Taip sutinku, kad būna daug problemų, kol mamos išrenka tinkamą mišinuką, bet manau, ne šiuo atveju.
Atsakyti
labukas,

noriu, merginos, pasiguosti verysad.gif mano maziukas visikai neima kruties.buvo daromas planinis cz (maziukas sedejo), po kurio ligoninej pragulejom beveik 6d. ir niekaip nepavyko ismokyti imti kruti. visos seseles moke, rode, bet jis niekaip-tik asaru pakalnes doh.gif bandziau ir su antspeniais, bet...dabar vat lyg ir patraukia(nes kasdien pameginu),bet tik tol kol pienas lengvai bega,o jeigu jau reikia truputeli pasidarbuoti, tai asaru pakalnes ir tol kol butelio nepajaucia. dabar nusitraukineju, bet pienuko mazai apie 20ml bendrai per abi krutis, kad ir kas kelias valandas verysad.gif labai noriu maitinti savo pienu, bet matyt neturiu tiek kantrybes ir maziuko gaila,kai uzsiklykia...jau visikai baigiu prarasti vilti doh.gif verysad.gif siuo metu maitinam dar misinuku,nes kitaip nezinau,kaip vaikui uztektu tiek mano pienuko.
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2009 04 19, 19:57)
labukas,

noriu, merginos, pasiguosti  verysad.gif mano maziukas visikai neima kruties.buvo daromas planinis cz (maziukas sedejo), po kurio ligoninej pragulejom beveik 6d. ir niekaip nepavyko ismokyti imti kruti. visos seseles moke, rode, bet jis niekaip-tik asaru pakalnes  doh.gif bandziau ir su antspeniais, bet...dabar vat lyg ir patraukia(nes kasdien pameginu),bet tik tol kol pienas lengvai bega,o jeigu jau reikia truputeli pasidarbuoti, tai asaru pakalnes ir tol kol butelio nepajaucia. dabar nusitraukineju, bet pienuko mazai apie 20ml bendrai per abi krutis, kad ir kas kelias valandas  verysad.gif labai noriu maitinti savo pienu, bet matyt neturiu tiek kantrybes ir maziuko gaila,kai uzsiklykia...jau visikai baigiu prarasti vilti  doh.gif  verysad.gif siuo metu maitinam dar misinuku,nes kitaip nezinau,kaip vaikui uztektu tiek mano pienuko.

Patarciau nenustoti siulyti kruti kuo dazniau. Kadangi leliukas dar visai mazas, tai yra nemaza tikimybe, kad visdelto ismoks zysti kruti. Bet tai apsunkina buteliukas, nes maziukas pajautes lengvesni valgymo varianta, pasirenka butent buteliuka.
Kiek imanoma siulykite kruti, nes tik daznas zindymas didina pienuko gamyba, ir tik kritiniais atvejais duokite misinuko.
O kad pientraukiu istraukiate vos 20 ml, tai dar nereiskia kad nera pienelio, tiesiog joks pientraukis neistraukia tiek pienuko, kiek tai gali padaryti pats kudikis.
Laikykites, kantrybes Jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 19 balandžio 2009 - 19:11
Ciukyta,

na 20 ml. tikrai nėra daug unsure.gif bet nepergyvenk visoms pradžioje nebūna upeliai mirksiukas.gif pas mane irgi pradžioje tik tiek tebuvo, o vėliau pienelio tiek atsirado, kad per abi krūtis pritraukdavau 500 ml laugh.gif
juk tavo mažyliui rytoj bus tik 10 parų, tad normalu, kad dar krūtys negamina daug pieno, o tuo labiau po Cezario, reikia laiko, noro ir pastangų, kad pienelio padaugėtų, o jo tikrai padaugės nepergyvenk 4u.gif
taip, dėk vaiką kuo dažniau prie krūties, tai skatins pieno gamybą.
Man deja dėl tam tikrų priežasčių neleido vaiko maitint krūtimi tad, nusitraukinėju pientraukiu iki pat dabar (jau 4,5 mėnesio), pradžioje tai darydavau kas 2-3 valandas, ankščiau atrodydavo, kad nieko kito neveikiu, o tik pieną iš krūties traukiu doh.gif :lol:naktį taip pat nutraukinėdavau, dabar traukiu tik 4 kartus per parą ir tik dienos metu.
o buteliukas tikras priešas, jei nori ateityje maitinti krūtimi tai patarčiau vengti buteliuko mirksiukas.gif bent jau iki kol, kol vaikas išmoks valgyt iš krūties, juk yra ir kitokių būdų, kaip maitint vaiką mišinuku ar nutrauktu MP.
Galima tai daryti su švirkstuku (ligoninėje seselės taip maitino) galima maitint iš taurelės arba šaukšteliu. smile.gif
jei maitinsit iš buteliuko, apie maitinimą krūtimi teks pamiršti mirksiukas.gif kūdikiai greitai pripranta prie gero smile.gif

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2009 04 19, 18:57)
labukas,

noriu, merginos, pasiguosti  verysad.gif mano maziukas visikai neima kruties.buvo daromas planinis cz (maziukas sedejo), po kurio ligoninej pragulejom beveik 6d. ir niekaip nepavyko ismokyti imti kruti. visos seseles moke, rode, bet jis niekaip-tik asaru pakalnes  doh.gif bandziau ir su antspeniais, bet...dabar vat lyg ir patraukia(nes kasdien pameginu),bet tik tol kol pienas lengvai bega,o jeigu jau reikia truputeli pasidarbuoti, tai asaru pakalnes ir tol kol butelio nepajaucia. dabar nusitraukineju, bet pienuko mazai apie 20ml bendrai per abi krutis, kad ir kas kelias valandas  verysad.gif labai noriu maitinti savo pienu, bet matyt neturiu tiek kantrybes ir maziuko gaila,kai uzsiklykia...jau visikai baigiu prarasti vilti  doh.gif  verysad.gif siuo metu maitinam dar misinuku,nes kitaip nezinau,kaip vaikui uztektu tiek mano pienuko.

ciukyta, galiu užsukt pas tave į svečius pasikalbėt, gal galėčiau kažkuo tau padėt. juk beveik kaimynkos esam mirksiukas.gif . parašyk man į skype - ingamzk
Atsakyti
labas vakarelis,

QUOTE(ritukasx @ 2009 04 19, 20:08)
Patarciau nenustoti siulyti kruti kuo dazniau. Kadangi leliukas dar visai mazas, tai yra nemaza tikimybe, kad visdelto ismoks zysti kruti. Bet tai apsunkina buteliukas, nes maziukas pajautes lengvesni valgymo varianta, pasirenka butent buteliuka.
Kiek imanoma siulykite kruti, nes tik daznas zindymas didina pienuko gamyba, ir tik kritiniais atvejais duokite misinuko.
O kad pientraukiu istraukiate vos 20 ml, tai dar nereiskia kad nera pienelio, tiesiog joks pientraukis neistraukia tiek pienuko, kiek tai gali padaryti pats kudikis.
Laikykites, kantrybes Jums  4u.gif

kiek besiulau, jam krutis nera idomi doh.gif su antspeniu dar dar, t.y. patraukia, bet...

Emerencija o tu ka nors papildomai darei,kad pas tave pieno padaugejo,nes as dabar dar pradejau tas spec. arbatas gerti rolleyes.gif kolkas visdar tie patys 20ml doh.gif

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 04 21, 00:20)
ciukyta, galiu užsukt pas tave į svečius pasikalbėt, gal galėčiau kažkuo tau padėt. juk beveik kaimynkos esam  mirksiukas.gif . parašyk man į skype - ingamzk

skype yra mano vyro vardu, tai as parasysiu savo nicka prisistatyme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2009 04 22, 22:05)
skype yra mano vyro vardu, tai as parasysiu savo nicka prisistatyme  mirksiukas.gif

ok mirksiukas.gif , lauksiu
Atsakyti
merginos patarkit. Labai norejau maitinti leliuka pati,nuo to noro po CP pieniuko atsirado jau 3 para pilni papukai. Dabar viskas ok,pieniuko yra,tik mazius labai apsislogaves,jam tik 2 sav. Del to gal ir apetitas pamazejes ir nelabai jam patogu zysti is krutines, pavalgo truputi is vienos ir uzmiega,poto pabunda po 1 val ir vel praso,tai bemieges naktis sad.gif AS pati dar sloguoju stipriai,tai asaru pakalnes. Pradejau nusitraukineti pieniuka ir duoti is buteliuko,tada matau kiek jis valgo ir man ramu kad vaikas sotus,nes suvalgo tiek kiek ja mpriklauso ir tada aisku miega ilgiau. Ka daryt ar toliau taip daryti ar kankintis ir siulyti krutine,nors teks kas valanda nakti zaisti su maitnimais? Nuo to man is viso jauciu dings pienas is nuovargio sad.gif Bet bijau kad nusitraukinejant jo sumazes sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2009 04 23, 19:02)
merginos patarkit. Labai norejau maitinti leliuka pati,nuo to noro po CP pieniuko atsirado jau 3 para pilni papukai. Dabar viskas ok,pieniuko yra,tik mazius labai apsislogaves,jam tik 2 sav. Del to gal ir apetitas pamazejes ir nelabai jam patogu zysti is krutines, pavalgo truputi is vienos ir uzmiega,poto pabunda po 1 val ir vel praso,tai bemieges naktis sad.gif AS pati dar sloguoju stipriai,tai asaru pakalnes. Pradejau nusitraukineti pieniuka ir duoti is buteliuko,tada matau kiek jis valgo ir man ramu kad vaikas sotus,nes suvalgo tiek kiek ja mpriklauso ir tada aisku miega ilgiau. Ka daryt ar toliau taip daryti ar kankintis ir siulyti krutine,nors teks kas valanda nakti zaisti su maitnimais? Nuo to man is viso jauciu dings pienas is nuovargio sad.gif Bet bijau kad nusitraukinejant jo sumazes sad.gif

Bandykite kuo greiciau pagydyti sloga, valykite nosyte su juros vandeniu ir "snargliatraukiu". Kudikiai labai greitai gali priprasti prie buteliuko ir atsisakyti kruties, nes is buteliuko lengviau. Gal tada geriau maitinkite is taureles ar saukstelio, kol pagydysite sloga. O kai imanoma tai geriausia duoti kruti kuo dazniau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 23 balandžio 2009 - 18:26