QUOTE(arktika @ 2010 08 10, 23:07)
Labas,
Is tiesu daugiau pienuko, nors ir nezymiai, bet jau pritraukiu apie 100 ir daugiau ml per 30-40 min. Geriu daug arbatu (kakavos su pienu ir tos hipp) ir vandens. Pastebejau, kad buna dienu, kai pieno maziau, ir neaisku, nuo ko cia priklauso.
alici, o gal tu pientraukyje ta gumini ratuka ne is tos puses idejai???
taip taip butent taip ir buvo! mano pientraukis naujas, bet kazkada po bandymo vieno ji visa isardziau sterilizavimui ir blogai idejau ta ratuka. dabar jau viskas gerai

nusitraukineju po truputi pienuko visa diena ir poto uzsaldau.
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2010 08 10, 22:06)
o jei maniskei maza pienuko, ir ji rekia, as primaitinu misineliais, tai kodel tada jo nedaugeja.Tai man tada duoti zisti kruti, nors tik lasas pienuko isbega?
Papildyta:
kaip man elgtis, kad pienuko daugetu?
jau po poros dienu darbavimosi pientraukiu, ir tai as tai darau, kai dukryte ilgiau miega, tai pvz. gaunasi kokie 3k. per para, pienuko pradejo daugeti, nors dukrytei pavalgyt ir iki siol uztekdavo. tai jei pienuko truktsa, misinukas didziausias jo priesas, nes vaikiuko skrandukas mazas ir uzpildzius ji, kad ir nedideliu misinuko kiekiu, pienelio naturaliai jis suvalgys maziau, tai ir bus taip, kad jo mazes. geriau po kiekvieno maitinimo, kad ir tuscias krutis pabandyt nutraukinet, taip stimuliuosis pieno gamyba ir jo prades daugeti

o jei tavo mazyle ramiai gali zysti ir pustuste kruti, tai ir leisk jai ta daryti kuo ilgiau. oda - oda kontaktas yra pats geriausias pienuko draugas