sveikutės,
šeštadienį mano mažiui taip suskaudo dantuką, kad pats prašėsi pas dantistę

skambinau į klinikas, ten nieks nekėlė(reiškia savaitgalį nedirba

), tada vaiką į mašiną ir važiavom dairydamiesi į visas puses, gal pamatysim dirbantį stomatologinį kabinetą

stomatologijos klinika prie stoties irgi nedirbo...tada pasiskambinom į informaciją, išvardijo adresus stomatologijos kabinetų dirbančių savaitgaliais (kaip nešovė mintis iš karto

)...nuvažiavom į Žaliakalnį, Širvintų 1-asis takas 3.... gydytoja superinė

dvi skylutės buvo išvalytos ir uždėti vaistukai per 5minutes(laikrodis prieš akis buvo

), viskas vyko operatyviai

mažiau kalbų daugiau darbų.... kai poliklinikoje pusvalandį apie vaiką šokinėjo dantistės su įrankiais dar labiau vaiką gasdindamos, tai čia tik pasakė ką man daryti, ką vyrui...vaikas buvo pražiodintas be jokių problemų....
dabar keliausim po 2savaičių dėti plombas...
šis kabinetas dirba ir sekmadienį
gydytoja Rasa Palavinskienė
aš jau buvau praradusi viltį, kad kas nors sutvarkys mums dantukus, jau ruošiamės šią savaitę eiti tvarkytis tyrimus, taisymui su narkoze....taip džiaugiuosi kad jos neprireiks
neįsivaizduojat kaip man palengvėjo...
Papildyta:nors ir žiauriai skamba bet dantukų skausmas privertė mano mažių kasdien valytis dantukus, kol neskaudėjo neprisileisdavo su šepetuku prie burnytės nei per kur

bet kai pradėjo skaudėti, pats pradėjo valytis, kartais ir pavalgęs iškarto eina į vonią valytis

nes skaudėti pradeda kai pavalgo ir maisto papuola....