Įkraunama...
Įkraunama...

Emilis

Gražus vardelis. Šiaip, asocijuojasi su švelniu baltapūkiu berniuku didelėm akim smile.gif
Atsakyti
man tai super, kad ir daug emiliuku, bet grazu visvien
Atsakyti
vienas is graziausiu berniuku vardu thumbup.gif
Atsakyti
Man sis vardas berniukui per svelnus. Labai patinka mergaitiskas variantas - Emilija, taciau berniukui noretusi ko nors vyriskesnio nei saldusis Emilis.
Atsakyti
Labai gražus smile.gif Bet nepasakyčiau kad dažnas, bent jau aš tik vieną pažįstu smile.gif
Atsakyti
Nu labai grazus vardas 4u.gif
Atsakyti
Gražus, švelnus toks
Atsakyti
l.grazus vardas
Atsakyti
Mano sūnelis irgi Emilis ir šiandien jo vardadienis biggrin.gif
Atsakyti
nepatinka, skystas toks, besvoris vardas. emilis, vakaris, ugnius ir visi tie kajai, majai ir papajai man labai nemieli būtent todėl, kad skysti labai. na neįsivaizduoju vyrų tokiais vardais. berniukus - taip, garbanotus, didžiaakius ir visaip kitaip vubiškus - taip, bet tik berniukus, nes tik jiems tokie švelnūs, beveik moteriški vardai tinka. kažkaip man nevyriškas vardas atrodo.
Atsakyti
man sis vardelis labai grazus thumbup.gif buvo msu sarase nr.1, bet kai per dvi valandas parduotuveje isgirdaudu vaikus taip saukiant, nu tai doh.gif nesinori kad puse klases vaikus paaugus butu vien Emiliai
Atsakyti
Labai daug emiliu ir emiliju jau.negi vel ateina laikai kuomet penkios klasej sedejo kokios kristinos, ar mariukai? pabosta jau tokie vardukai. gal prisiminkim kokius kitus vardukus uzmirstus jeigu is e- erikas, enrikas ir t.t. nors jau ir situ manyciau varduku populiarumas paikles..sunkoka patart..
Atsakyti