Rinkomes ilgai ir norejom, kad butu internacionalus, grazus, kad abiem patiktu, kad butu retas ir kad mazybines formas turetu...po keliu menesiu kriteriju "retas" isememe
man grazus sis vardas
todel ir suneli taip pavadinome
Rinkomes ilgai ir norejom, kad butu internacionalus, grazus, kad abiem patiktu, kad butu retas ir kad mazybines formas turetu...po keliu menesiu kriteriju "retas" isememe
nes tada dar metu 10 rinktumemes...Bet per beveik 2 metus tik viena Emili esam sutike
tai gal ne toks jau ir populiarus tas vardas...
O man jis
Labai toks mergaitiskas juk jis uzaugs ir bus vyras Emilis
o man kaip tik grazu vyriskas vyras su angeliskai svelniu vardu ... ne vardas zmogu puosia , o zmogus varda
, nors mano sunui tai labai tinka jis pas mane toks svelniu bruozu
QUOTE(gosas @ 2010 01 09, 21:07)
man irgi. kažkaip keistai skamba vyrui kajus, norjus, emilis, vakaris, gabrilius, keletas kitų. įsivaizduoju užaugs stiprus drūtas vyras ir prisistato 'mano vardas...'
Man kai skamba vardas Emilis iškart įsivaizduoju , toki "durneli" geltonais plaukais ir apkirptas bliudukų , liesa aukšta ir sausa oda
nesupykit kieno berniukai turi šį vardą , prieš vaikus jūsų nieko neturiu tik vardas nepatinka .
nesupykit kieno berniukai turi šį vardą , prieš vaikus jūsų nieko neturiu tik vardas nepatinka .
QUOTE(Lera @ 2010 01 11, 13:08)
Man kai skamba vardas Emilis iškart įsivaizduoju , toki "durneli" geltonais plaukais ir apkirptas bliudukų , liesa aukšta ir sausa oda
pas jus matyt asociacijos su kazkokiu konkreciu asmeniu, grupioko is darzelio arba klasioko
Per skystas vardas suaugusiam vyrui, kol berniukas tai gražu gal visai, bet vėliau nebe
QUOTE(Lera @ 2010 01 11, 13:08)
neturiu nei vieno pažįstamo tokiu vardu, bet vaizdas toks pat prieš akis iškyla
QUOTE(gutte86 @ 2010 01 15, 17:32)
idomu tik kodel oda sausa
QUOTE(Liulka @ 2010 01 15, 18:04)
o neįdomu, kodėl bliūdeliu apkirptas?
QUOTE(gutte86 @ 2010 01 15, 20:39)
kas idomu apie ta ir klausiu...O jus matyt kai paaiskint negalit, tai klausimu i klausima atsakot
beje, kai jau papostinau klausima, pagalvojau, kad "atsakymas" bus toks koki pateikete